Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IEM Finale ?

319 pregleda · 30 odgovora · otvorena 10.03.2012. u 11:48

Evo konacno se zavrsio IEM. ESC je pobjednik IEM-a . Veoma uzbudljive 2 mape. I na trainu i na mirage-u Na'Vi je poveo u ct te su obje mape izgubili preokretom ESC-a.

de_train: 16-11
de_mirage: 16-14

Koja su vasa misljenja ako ste gledali ?
Dosao sam pri kraju mirage, mislio da ce na vi uzeti pa da gledam train kad k. ESC objasnio i ode kuci sa 50k.
ESC zasluzeno, iako su grijesili puno u finalu pogotovo neo.
Oba tima su ponudili odličnu igru.
Krivo mi je što nije Na'Vi pobjedio, ali eto šta je tu je, izlgeda se ESC više pripremao što su i pokazali.
cheNga1 je napisao/la:
ESC zasluzeno, iako su grijesili puno u finalu pogotovo neo.
Ja mislim da je odlucujuca runda bila kada je Na'Vi vodio 13 12 i ostao je pasha ja mislim sa 9 hp-a dok su ovi bili full i rijesio rundu :)
odlično finale

mirage bi izdvojio kao zanimljiviju

pasha izvukao 1vs2 i to je bilo najjače :)
Samo nek nisu Švedi uzeli, posebno SK.. Istocni blok rulezzz..

Da nije pasha uzeo 1 vs 2, sad bi gledali trecu mapu, ali eto..

GG
Ma igrali su fantastično i jedni i drugi, al ESC zasluženo pobijedio, samo mi je krivo što NaVi nije uzeo al jbg, šta je tu je.
ESC pokazao da se lojalnost, drugarstvo i prijateljstvo uvijek isplati.

GOLDEN 5!
Navijao sam za ESC od početka i eto, baš mi je drago što su pobijedili! :D Odo sad na tekmu! :D
Taz uzimao eco runde od na'vi a definitivno je za pobjedu zasluzan pasha sa onim 1vs2, kako samo glupo izgubise...
Poljaci od kako su dobili ovu organizaciju, tj. ESC odigrali su 2 lan turnira, i osvojili ih (WCG i IEM6).

WCG kroz Brackets

1/8 ESC vs Defs 2-0
1/4 ESC vs eSahara 2-0
1/2 ESC vs NEXT 2-0
Finale vs SK 2-1

IEM6 kroz Brackets

1/4 ESC vs m5 2-0
1/2 ESC vs SK 2-1
Finale ESC vs Na'Vi 2-0

A sto se tice online meceva, tu ih mogu i ovi nasi hitoni sa Balkana dobiti
Potpuno zasluzeno, najjaci su.
ma pasha rijesio onaj 1v2 i to ih je motivisalo da mogu dobiti mirage :D
navijao sam za na'vi al sta ces , bolji ESC bio !
Pasha ♥ ,
Samo mogu rec' da sam uziv'o gledajuci ,mda sam malo vise povuko naviju ,al' eto esc uz'o zasluzeno ,

Drama finale :D
Jeeees!

Ocekivano. ESC trenutno za klasu bolji, tu nema price! Pasha, neo, taz novi bogovi igrice!
PASHA TRICEPS > ALL

Ubili, iako se nisam nadao. Al sto kaze 742, kad je rijesio onu 1v2, dao im motivaciju.

Najjace je kad se Zeus iznervira i baci slusalice na tastaturu - isto pause pritisnu
Mislim da je ne zasluženo . Jedva su došli do četvrtine finala a jedva u polufinalu uzeli SK Gaming sa ESC 16:14 , SK 16:11 ESC , I ESC 16:14 . Jedva , ali šta je , tu je. Neo puno failova. Taz & pasha mvp of the match!
NOOx je napisao/la:
Mislim da je ne zasluženo . Jedva su došli do četvrtine finala a jedva u polufinalu uzeli SK Gaming sa ESC 16:14 , SK 16:11 ESC , I ESC 16:14 . Jedva , ali šta je , tu je. Neo puno failova. Taz & pasha mvp of the match!
Gdje je nezasluženo ? Bolje se upitaj kako je Na'Vi prošao grupnu fazu, uopšte
amsi je napisao/la:
Gdje je nezasluženo ? Bolje se upitaj kako je Na'Vi prošao grupnu fazu, uopšte
Ma jedva .. i na'vi isto tako ali opet bolje od ESC , dok SK je imao pobjede sa 4-5 razlike i uzme ih ESC al zamalo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.