Pratio sam citav turnir. Sramota gamers.ba, gejmerski sajt a niti jedne teme. Ja sam mislio pisati teme na kraju svakog dana, kao neko sumiranje, ali izgleda da se slabo pratilo, pa reko da ne fejlam.
Inace, odlicna igra Poljaka, kroz citav turnir, gotovo dominirajuci.Malo su zastekali u grupnoj fazi, ali u knockdown fazi su pokazali ko su trenutni bogovi igrice, pa su postene lekcije ocitali SK-a i ovim Rusima kilavim (m5). Od onog Dosie je samo emerik Gudelj ruzniji

.
ESC najjaci klan sto se pistolj runde ticu. Mislim da su samo jednu ili dvije pistolj runde do danasnjeg meca izgubili. Neo, pasha masine samo takve.
Navi se na iglene usi provukao kroz grupnu fazu. Slaba igra u grupi, ili su podcjenili protivnike ili su jednostavno ono najbolje cuvali za kraj. Uglavno previse kalkulacija, dva puta morali stizati razliku od 6 rundi. Rekao bih da su prosli vise na srecu, nego uz neki pretjerani trud!
Inace, za oni koji ne znaju, ovo je 6. sezona IEM-a, zadnja tri finala su igrali Navi, posljednja dva i osvojili. Jedina ekipa koja je osvojila dva puta uzastovno, a sutra imaju priliku i treci put.
Zanimljivo je i to da SK nije osvojila niti jedan IEM, a drugi put zaredod ispadaju u polufinalima.
Ujutro ce definitivno biti "sudar titana". Neo, pasha, kuben sa jedne strane, markeloff,Zeus, Edward sa druge.
Po kvaliteti su tu negdje, jeste da momci iz ESC-a imaju vise godina individualnog iskustva sto se internacinacionalnih takmicenja tice. Djeluju nekako spremnije i odlucnije.
Navi je postao previse pasivan, nema agresivnosti, a ESC se najbolje snalaze kada su u gubitku i kada treba stizati rezultat.
Navijam za ESC. Neo, momak rega, stari drug sa sk-gaminga. ♥
Vazda huligan bio. Volio se i u skoli pobiti, zagalamiti na uciteljicu....
Predvidjam 2:1 u korist ESC-a. Nadam se da cemo gledati best of 3.
Volio bih tuscan, mirage i inferno.
Go,go, go ESC ♥
http://www.youtube.com/watch?v=3GVcWFDeVZE&ob=av3e
Evo i one pjesme koja dere guzove kad je spot za IEM. Ako nekog zanima