Ljudi znal ko šta je sad ovim gsp.ba vidim poruka da je gsp promijenio vlasnika, pa znal se šta.....dodatno.
Diskusija
GSP ???
303 pregleda · 14 odgovora · otvorena 08.03.2012. u 21:19
Vlasnici smo sada samo ja i 53m1r, narucili smo servere ovih dana stizu pa da ih optimizujemo i nastavljamo sa radom
Ostalo sve imas u notifikaciji na gsp.ba
Ako nisi, trebao bi pročitati ovo.

Strpite se malo.
@ Klik na sliku desnim i view image.

Strpite se malo.

@ Klik na sliku desnim i view image.
vLexinho je napisao/la:
Vlasnici smo sada samo ja i 53m1r, narucili smo servere ovih dana stizu pa da ih optimizujemo i nastavljamo sa radom
Kakve sad opet kupujete...
DeadName je napisao/la:
Ja kolko sam znao da su serveri novi gotovi.
vLexinho je napisao/la:
?
Kordinho je napisao/la:
Hajde ti otvori hosting i odrađuj posao kako bog zapovjeda, treba tu muke i nauke
Znam da su nove kupovali i rekli da je sve gotovo sad opet kažu opet kupuju...
Ja sam već rekao, ako ovaj put sve bude pošteno i bez blamiranje hosting firme i onih koji ''rade'' za istu, voljan sam ponovo voditi i uređivati Minecraft servere. Kako god, Semire i Vlado, nek Vam je sretno !
Mission je napisao/la:
vidim pise da ce biti bolja kvaliteta servera, jel to onako vise reda radi napisano ili ce se stvarno nesto poboljsati
?
?
vLexinho je napisao/la:
TAU je napisao/la:
De vi uvedite za BF2 64 igrača i na patchu 1.5 i da ga mogu streamovat na BFHQ(Ranked ofc.)i PB ako je ikako moguće pa možda i budem među prvim kupcima.
vLexinho je napisao/la:
ajd neka vam je sa srecom i da valja sve to kako treba
Kordinho je napisao/la:
Hajde ti otvori hosting i odrađuj posao kako bog zapovjeda, treba tu muke i nauke
Jesu stare cijene ili?
To znaci da ce gsp nastaviti sa hostom,nista od kgb-a ?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.