Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Žalba na admina Simbu

1.030 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.03.2012. u 21:10

Maloprije na mixu igramo normala, Morgan i Riana nisu imali tag, slijedeci mix i ja sklonim tag

Poslije toga ban sa teamspeaka ,kick sa servera

prošlo je malo vremena moj drug je ostao na tom mixu i sklonio tag

simba nista
Kao prvo ima knjiga žalbe. Kao DRUGO na MIXU GDJE MORGAN I RYA SU IGRALI JA NISAM BIO ADMIN. NA MOM MIXU SVI SE DRŽE PRAVILA. ELITEA MALOPRIJE NISAM HTIO SMARATI ZA NICK (IAKO JESAM), JER MOMAK IMA VIRUS SA G.BA I POJELO MU JE PC. LAGALO MI JE FPS 15 I IGRAO JE SAMO DA ME ISPOŠTUJE JER SE ADD-AO. OSTALI HEJT HEJT HEJT =)

BTW MUKKY NE SJEĆAŠ SE PSOVANJA UMRLIH MENI? 
Ma bježi, custom me banuje jer se sa njim zajebavam, Džavid banuje jer njemu psujem. Malo se presaberite i odredite pravila za administraciju na ts3u. Jer zašto recimo elite ima Ownera a nije ništa za gamers uradio(Nohardfilings samo iznosim činjenice). Hajde kontam simbin prijatelj ali sve i da mu je brat ne može se administracija non-šalantno ponašat ipak trebaju biti uzor ostalim. Jer u suprotnom svako može biti Owner na ts3u. Recimo : Što će POJEDINCIMA permisije na nick da mogu banovati kikovati(izbacivati sa servera uostalom). Razumijem ove permisije subscribe power,join power i te stvari ali ban power i kick power im ne treba.

Hare brate izvini na citiranju.
Smijem ja simbi reci sta hocu 

Sto se ovoga tice , sta pricate vi o banovima ?

50% vas mix-a odigralo nije
40% nikad ban nije dobilo.

( Govorim za ove gore )

Iskreno ne znam niti me zanima ali ne vjerujem da bi ikoga banovao bez razloga , nije ni njemu cilj da odvlaci raju sa mixeva.

Da ne bi bilo komentara da se nekome uvlacim.
Kao prvo. Nemam potrebe da se uvlacim simbi , svakako sam dobar snjim  ( boji me se pa zato  )

A kao drugo svakako imam vip-a na ts-u ne treba mi nista vise i znaci ne postoji razlog da se kome uvlacim.

Samo kazem ono sto mislim.
Evo da vam napišem post da vam sve objasnim.

Elite status Server Admina ima sa starog G.BA TS-a gdje mu ga je dodijelio lAmer, jer nam je fino podesio grupe. Ja mu naravno stavim na novom i podesi mi grupe opet. Ja sam laik oko tog. 

Poslije toga, mukky je banovan ZBOG TROLANJA NA ISTOM MIXU JER ŠTA GOD JA KAO ADMIN KAŽEM ON IMA ODGOVOR. Zatim qround je dobio ban sa ts (od elitea), jer ga je trolao čitavo vrijeme, a frajer ima na pcu g.baov virus, i sve mu je pojelo. Igrao je mix i poštovanja prema meni jer se dodao.

Ostali hejteri, ako već imate nešto da mi kažete recite mi u pmu i neće biti problema. A ne da ovdje gdje treba se ocrniti simba ha hu, a po pmu simbi šaljete pm za admine. Ne ide to. 
Posto su se javljali ljudi koji nemaju veze sa ovim, pobrisao sam vecinu postova. Ostavio sam postove koji iole imaju smisla i koji mogu dovesti do poboljsanja ts3 servera.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.