Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Poruka od Coca Cole

401 pregled · 23 odgovora · otvorena 08.03.2012. u 18:35

Vozda raja ..

Ovako igrao mix sada i zazvoni mi mob , kad poruka nekakav dug broj pravo... i piše na engliš ovo ..

Congrats! Your Mobile has been awarded $980,000 in the on going Coca Cola Int'l Mobile Draw. To redeem send your name and E-mail address to : .......

E sad me zanima ovo da li se neko sprda ili ?
Ne obracaj paznju na to
ako nije ofrlje broj onda posalji i ako znas ako je od cocacole to sigurno br
mojoj staroj doslo to =D ona se ponadala kaze salji salji,ha hu i ajd posaljem ti ja na mail taj,kad dodje neka poruka u inbox kao da napise podatke o sebi i da ce ti oni isporuciti te pare postom
heh3h3h3 spam
Lozionicka bb
Pošalji, nemaš šta izgubiti 
hahah jarane i meni je to isto doslo tako kontam da je to neka zezancija ocm. ?? :D dobit tolke pare HAHAHAH sta mai :D xD
Bettany je napisao/la:
ako nije ofrlje broj onda posalji i ako znas ako je od cocacole to sigurno br
IQ manji od broja tena/cipela. 
Ja da sam na tvome mjestu poslao bih, nemaš šta izgubiti. Ako je neka šprdancija, zaboravit će se, ali ako je ovolika lova u pitanju, onda je to drugi padež . 
Milje je napisao/la:
Ja da sam na tvome mjestu poslao bih, nemaš šta izgubiti. Ako je neka šprdancija, zaboravit će se, ali ako je ovolika lova u pitanju, onda je to drugi padež . :)
Bas ce oni dat bezveze nekoms skoro milion dolara ?

Daj razmislite malo...
Probaj malo proguglat makar ,sto odmah pitanje. Kad proguglas prvi link odmah pokazuje da je spam / scam
Hahhaha salju na random brojeve tako meni na mail dolazi stalno :S
Scout je napisao/la:
Probaj malo proguglat makar ,sto odmah pitanje. Kad proguglas prvi link odmah pokazuje da je spam / scam
Nemam vremena za toga zurim na trening .
I moj ćale je to dobio , a nikad nije nagradnu igru igro tako da je lažno 100%.;)
Na žalost 
dakac je napisao/la:
Lozionicka bb
HAHAHA

Da li si znao da u Sarajevu ima ta ulica? 
Ja jucer dobio.  I ja se sjebo' konto da je pravo, pa dok sam malo razmislio, skonto sam da je neki spam pa nisam nista ni slao.
Ja im posalo email i dao kasnije i pravo ime...

Uplatit će mi pare na račun iz 3 rate.

jooooooooooooooj kako sam sretan!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.