Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Server [ Opcenito ]

194 pregleda · 8 odgovora · otvorena 05.03.2012. u 14:21

Pozz raja,
jucer sam igrao CW na HX serveru koji je LITE ali ja u zivotu bolji server nisam vidio, znaci meci se primaju drama, nelaga i sve je cool :D

1. Eh sada trebam pomoc oko pluginova i izbacivanja stvari koje mi netrebaju, svi koji znaju nesto vise o ovome neka mi se javi na PM.
2. Dali mi predlazete da uzmem ovaj server od HX hostinga. ?

Onaj koji mi pomogne oko pluginova i svega i ako bude gorio server ima 30 ovih boba sto imam ;) i jos ce se naci kredita :D
Pa pitaš na forumu tog servera možda, a ne ovdje ?
xpally je napisao/la:
Pa pitaš na forumu tog servera možda, a ne ovdje ? :) :r
Ja mislim da vi imate vise iskustva jer oni sigurno neigraju cs-a pa da mi kazu da se drama primaju meci ;)

Jos jedna ispravka idu 40 bodova ;)
nimra_ je napisao/la:
Ja mislim da vi imate vise iskustva jer oni sigurno neigraju cs-a pa da mi kazu da se drama primaju meci ;)

Jos jedna ispravka idu 40 bodova ;)
Imali smo mi kod njiha ser tj bili nam sponzor.. server nije los ping mi bio 40-50 ubacis rcon i ser dobar :)
Ma kupi kgb ili milf najjaci su ja imam milf i nisam se pokajo sto sam kupio :D
1. Plugin: Admin SpectatorESP
Info: WallHack za admie na serveru- pali se samo kad je admin mrtav, ovaj plugin pomaze kod otkrivanja citera

2. Plugin: Milf AntiReklama
Info: Sprjecava bilo kakav vid reklamiranja servera/foruma u in game chatu

3. Plugin : How To Boost Server [HTBS]
Info : Jednostavan plugin ali moze da bude koristan, igrac say /boost i plugin mu objasnjava kako da boostuje server

4. Plugin:KGB Ban v2.0
Info:KGB Ban je nov ban sistem, koji radi na istom principu kao i ostali banovi (HL Engine ban, MDB Bans, Advanced Bans), ali ovaj plugin je mnogo lak za koriscenje i ne baguje (kao HL Engine ban).

5. Plugin: Spectator List 1.2a
Info: Plugin pokazuje ko vas sve prati od mrtvih su igraca,ne pokazuje admine servera

6. Plugin: Admin Prefix and Chat Color
Info: Ovaj plugin dodaje prefix (npr: Owner, admin, head admin, vip, etc)+ zeleni admin chat adminu naprimer

7. Plugin: High Ping Kicker
Info: Ovaj plugin izbacuje igrace sa previsokim pingom.Ping koji je dozvoljeno imati na server vi odredjujete cvarom.

PoZz :d
Spermic je napisao/la:
1. Plugin: Admin SpectatorESP
Info: WallHack za admie na serveru- pali se samo kad je admin mrtav, ovaj plugin pomaze kod otkrivanja citera

2. Plugin: Milf AntiReklama
Info: Sprjecava bilo kakav vid reklamiranja servera/foruma u in game chatu

3. Plugin : How To Boost Server [HTBS]
Info : Jednostavan plugin ali moze da bude koristan, igrac say /boost i plugin mu objasnjava kako da boostuje server

4. Plugin:KGB Ban v2.0
Info:KGB Ban je nov ban sistem, koji radi na istom principu kao i ostali banovi (HL Engine ban, MDB Bans, Advanced Bans), ali ovaj plugin je mnogo lak za koriscenje i ne baguje (kao HL Engine ban).

5. Plugin: Spectator List 1.2a
Info: Plugin pokazuje ko vas sve prati od mrtvih su igraca,ne pokazuje admine servera

6. Plugin: Admin Prefix and Chat Color
Info: Ovaj plugin dodaje prefix (npr: Owner, admin, head admin, vip, etc)+ zeleni admin chat adminu naprimer

7. Plugin: High Ping Kicker
Info: Ovaj plugin izbacuje igrace sa previsokim pingom.Ping koji je dozvoljeno imati na server vi odredjujete cvarom.

PoZz :d
Ja se izvinjavam zaboravio sam napomenuti da ce biti CW server :S.....
Ako je CW nemoj onda nista ubacivati kakav dodje takog i ostavi :D

I ja ti preporucujem kgb hosting da uzmes jer je extra :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.