Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pita i Delpan u duttdutt-u

694 pregleda · 39 odgovora · otvorena 21.02.2012. u 22:26

Pita i Delpan se vracaju na cs gaming scenu. Igrat ce u duttdutt-u sa keizom, strikerom i pronaxom na LAN turniru u Gävle, Svedska. Nadajmo se da ce ovo biti zastalno, jer su Marcus i Faruk veliki talenti. Sretno im !
Nidje veze Pita se "povuce" sa cs scene.

I sad odjednom comeback sa novim klanom -.-'
Bolje bi bilo da je odma presao.
Nek im je sretno gdje god otisli, sta drugo reci
exqz je napisao/la:
Čuj pita ne može meda najjači igrač sa balkana.
Od kad je pita sa balkana? Poredite uslove iz drugih drzava sa ovim ovdje ... :/ Tamo svako moze biti pr0.
Neki dan sam se smijao nazivu ovog tima, a sad stari prijatelji igraju u njemu
GL pita & delpan
Pita i Delpan su započeli karijeru zajedno u Twisted Syndicate-u (tako nešto) pa su se onda raspali.

Inače keiz, striker i pronax su prejaki igrači.

Sretno im
Ma glupo mu je sto je prod'o fnatic ali eto
Ma sta ga qrac boli igro u fnaticu moze odma umrijet sad ako hoce

Eto nek im je sretno, nisam znao da su raja.
Govorite nesto kako pita ne moze meda sa kasike ?? veliki ste fail ;) kad VI budete igrali za fnatic i za repku Bosne javite se,kad budete dosli dokle je on doso do tad se ne javljajte :)
exqz je napisao/la:
Čuj pita ne može meda najjači igrač sa balkana.
Prvo nije sa Balkana cim zivi u Svedskoj tj ne igra ovdasnje turnire a i da igra, sta cemo sa Wickedom(IGG), Gekom(HSBG), SeDan(eQ), Marius(nextplease) ? Jedan dobar turnir odigran(IEM5/6 ne sjecam se) ne znaci da si mnogo dobar igrac, realno i nije za pro gaming scenu a sto vi podrzavate njega jer je bosanac to je druga prica.

@Enoman pa da, zato je i ostao u fnaticu jer je veliki igrac. Reprezentacija BiH? Pa sta je to pita uradio ove godine sa tom reprezentacijom? 1. Izbor igraca 2. Njegovi fejlovi sa awpom
darkec je napisao/la:
Prvo nije sa Balkana cim zivi u Svedskoj tj ne igra ovdasnje turnire a i da igra, sta cemo sa Wickedom(IGG), Gekom(HSBG), SeDan(eQ), Marius(nextplease) ? Jedan dobar turnir odigran(IEM5/6 ne sjecam se) ne znaci da si mnogo dobar igrac, realno i nije za pro gaming scenu a sto vi podrzavate njega jer je bosanac to je druga prica.

@Enoman pa da, zato je i ostao u fnaticu jer je veliki igrac. Reprezentacija BiH? Pa sta je to pita uradio ove godine sa tom reprezentacijom? 1. Izbor igraca 2. Njegovi fejlovi sa awpom
Eto, nek si ti za pro gaming scenu ? Pa koga ćemo podržavati ? Da neću slučajno Srbina, Hrvata nekog ? Mislim da je logično da ću podržavati Bošnjaka, jer živim u Bosni i Hercegovini, a ne u Srbiji ili nekoj trećoj Zemlji, a to što ste vi Banjalučani više orijentirani prema srpskoj strani, znaš koliko nas zanima ?

Kad si tako probirljiv i raspričan, što ti nisi bio selektor ?
amsi je napisao/la:
Eto, nek si ti za pro gaming scenu ? Pa koga ćemo podržavati ? Da neću slučajno Srbina, Hrvata nekog ? Mislim da je logično da ću podržavati Bošnjaka, jer živim u Bosni i Hercegovini, a ne u Srbiji ili nekoj trećoj Zemlji, a to što ste vi Banjalučani više orijentirani prema srpskoj strani, znaš koliko nas zanima ?

Ne govori tako. Te glupe nacionalisticke izjave nikoga ne zanimaju. Citaj sta pise u naslovu teme. A drugo momak bi bio selektor, evo kao i ja, i bilo ko drugi, da ste ga VI odabrali. A posto svi guraju Faruka, upravo zato sto je bosanac, to je druga prica. Ako je igrao u fnaticu ne mora znaciti da je Bog. Mislim meni je to super momak, imao sam ga prilike upoznati, ali sada da pricamo o tome koga da podrzavamo, a koga ne to mi je glupo. Zbog cega ja ne mogu podrzavati kingora, ili preksa npr ? Svi smo ljudi, a vasa sranja je***a nacionalisticka prelaze svaku mjeru !
amsi je napisao/la:

Abortus, isuvise potreban. Jesi svijestan da neke ljude ta pozicija apsolutno ne zanima. Nisam nigdje pomenuo da sam ja za PRO gaming scenu, nego jednostavno ima boljih, porediti moddija i pitu je stvarno suludo... Izabrali ste ga vi za kapitena pa ste ga kasnije pljuvali po ovom sajtu, sta je momak uradio za reprezentaciju? Pozvao svoje drugare i inactive igrace i trebamo mu biti zahvalni, na cemu? Sta je on to uradio na sceni osim sto je primao platu i jedan dobro odigran turnir, zivimo u 2012 godini a ne u 2008/9 kada je nesto i igrao. caopoz ne citiraj, ne odgovaram imas inbox ako te sta zanima jer se ne vrijedi raspravljat.
darkec je napisao/la:
Abortus, isuvise potreban. Jesi svijestan da neke ljude ta pozicija apsolutno ne zanima. Nisam nigdje pomenuo da sam ja za PRO gaming scenu, nego jednostavno ima boljih, porediti moddija i pitu je stvarno suludo... Izabrali ste ga vi za kapitena pa ste ga kasnije pljuvali po ovom sajtu, sta je momak uradio za reprezentaciju? Pozvao svoje drugare i inactive igrace i trebamo mu biti zahvalni, na cemu? Sta je on to uradio na sceni osim sto je primao platu i jedan dobro odigran turnir, zivimo u 2012 godini a ne u 2008/9 kada je nesto i igrao. caopoz ne citiraj, ne odgovaram imas inbox ako te sta zanima jer se ne vrijedi raspravljat.
Ti pričaš ovdje po forumu kao neki PRO gamer, a ustvari si niko i ništa naspram pita-e, milana i drugih članova reprezentacije. Samo si našao pljuvati po nekome. Ti kad bi bio selektor, od 6 igrača trojica bi bila tvoji drugovi On je zovnuo svoje drugove i još neke provjerene momke i ? Izgubili smo od Austrije, koja i nije baš tako slaba, nego većina nas na gamers.ba nije uopšte znala koliko je jaka/slaba reprezentacija Austrije

@insejn

Ne da mi se raspravljati sa tobom oko nacionalizma, jer mislim da nije tema u vezi toga. On priča o nekim fejlovima pite, a ubjeđen sam da on ne bi bolje odigrao Ja znam da bi on najsretniji bio da su igrali njegovi drugari iz BanjaLuke, ali pošto nisu, sad je našao da pljuje po Faruku Insejn nije stvar u tome ko će koga podržavati, nego sad je našao da pljuje po igračima nakon što je sve završeno. Svi mi volimo pogledati kingora i ostale, ali svima je u cilju da njegova domovina bude najbolja u nečemu, a ne da dođe ovdje i pljuje kako je pita promašio sve.
amsi je napisao/la:
Ti pričaš ovdje po forumu kao neki PRO gamer, a ustvari si niko i ništa naspram pita-e, milana i drugih članova reprezentacije. Samo si našao pljuvati po nekome. Ti kad bi bio selektor, od 6 igrača trojica bi bila tvoji drugovi ;) On je zovnuo svoje drugove i još neke provjerene momke i ? Izgubili smo od Austrije, koja i nije baš tako slaba, nego većina nas na gamers.ba nije uopšte znala koliko je jaka/slaba reprezentacija Austrije ;)

@insejn

Ne da mi se raspravljati sa tobom oko nacionalizma, jer mislim da nije tema u vezi toga. On priča o nekim fejlovima pite, a ubjeđen sam da on ne bi bolje odigrao ;) Ja znam da bi on najsretniji bio da su igrali njegovi drugari iz BanjaLuke, ali pošto nisu, sad je našao da pljuje po Faruku ;) Insejn nije stvar u tome ko će koga podržavati, nego sad je našao da pljuje po igračima nakon što je sve završeno. Svi mi volimo pogledati kingora i ostale, ali svima je u cilju da njegova domovina bude najbolja u nečemu, a ne da dođe ovdje i pljuje kako je pita promašio sve.
Evo vidis rekoh necu odgovarati ovakvima ali...

Selekcija Austrije ima 1 ekipu koja je ikad nesto znala o Counteru, 1 igrac aktivan prije meca sa BiH. Pa vidis u Banja Luci se igra kakav takav kanter, dok tvoji drugari iz Sarajeva(pretpostavljam) nisu makli dalje od Istocnog(cast izuzecima entel i raja). To da sam ja niko i nista ne bih preko foruma jer nije ni bitno. I dalje seres o nekom naciopnalizmu, ja podrzavam kvalitet a ne nekog jel on hrvat, bosanac ili kinez, uzmi demo sa hltv pite i uporedi sa bilo koji drugim svedskim/ukrajinskim pro gejmerom i dobices odgovor zasto ga ja pljujem (i mnogi drugi), svaka mu cast sto se progurao nije to mala stvar al u ovom momentu ne zasluzuje nikakvu pohvalu.

@out milan_E vidjaj sta imas fanova hahaha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.