Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tutorial / Speed art Illustrator

294 pregleda · 12 odgovora · otvorena 17.02.2012. u 02:27

Here you go bitchez 

Youtube - klick
Nije baš da je Tutorial, jer je ovo bukvalno "speed", tako da će za svakoga ko ne zna ništa biti samo divljenje a ne tutorial i pomoć 

Uglavnom, volio bi kad bi ti pravio tutoriale, step by step jer si više nego odličan sa grafikom i dizajnom !

P.S. Sve ide "ko' po loju" dok gledaš, al' kad probaš sam uraditi ..
FritzzYYYY je napisao/la:
Nije baš da je Tutorial, jer je ovo bukvalno "speed", tako da će za svakoga ko ne zna ništa biti samo divljenje a ne tutorial i pomoć 

Uglavnom, volio bi kad bi ti pravio tutoriale, step by step jer si više nego odličan sa grafikom i dizajnom !

P.S. Sve ide "ko' po loju" dok gledaš, al' kad probaš sam uraditi ..
Sjedneš i provedeš 5 sati i uradiš, problem ? 
torQ7u je napisao/la:
Ma ne bavim se ovim, nisam dizajner, nemam neke toliko dobre ideje da bi imao koristi kada bi ih pretvarao u "djela" sa ovakvim programima.
torQ7u je napisao/la:
Sjedi pa uradi,tvoj je podforum.

@ Kao prvo,svaka čast što se odlično snalaziš u ovom programu.Sumnjam da itko na ovom sajtu zna ovakvo nešto.
A šta ću reći za rad? Jednostavno savršeno. Samo nastavi 

Ne znam daju li se zvjezdice,ali od mene čista petica 
- Hvala na ovome Eldine . Baš sam počeo da radim u Illustrator-u pa će mi ovo dobro doći ! 

Usput , gj za rad , baš je prejak ! 
daj ime pjesme a logo ubija
Još da imam ilustrator, bilo bi predobro. 

liče, koja brzina, kako dobar rad, boje... :O

predobro! 
auuu kako dobar logo totalno sam pukao na njega  , probat cu ovako uradit danas kad dodjem kuci  , fin tutorial , extra , moze se razumit nije bitno sto je speeed art , imam osnovno znanje illustratora
Kako je samo jako.Svaka cast Eldine !!
Prejako nema šta, u ilustratoru nisam ništa konkretno uradio, jesam prije ko fol neki logo al' bezze.

Svaka čast imaš štrašan potencijal,iskustvo i maštu. GJ 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.