Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

vulnerus vs. benotec ! :/

1.180 pregleda · 59 odgovora · otvorena 16.05.2004. u 20:34

prije svega da se izvinem svima zbog ove teme, i sam znam da je glupo i isfurano postavljat slicne teme al nesto se mora znat... koliko smo ih puta pobjedili ne zna se, a niko od nas nikad nista nije napisao na forumu a oni jednom pobjede i odma smaraju po forumu ( da ne govorim kakva je bila njihova pobjeda....)

Evo danas smo odigrali CW, sa prvom postavom

vulnerus :

s0ska
budalas
redman
shone
athz (de_nuke)
fubAr (de_inferno)

benotec :

b!mS
OverloRd
buskO
n1h0
Mirzoni^

de_inferno (nasa mapa)

vn CT 9 - 3 benotec T
vn T 9 - 3 benotec CT

de_nuke (njihova mapa)

vn CT 10 - 2 benotec T
vn T 12 - 0 benotec CT

GG !

PS ima i demo pa et'... ako hocete !

PSS nemojte pocinjat svadju i stranger pusti nas kraju....

Zdravo!

//shone
a vi zaboravili da imamo i mi demo sto smo vas derali to nezaboravi te shone ha ja ! a ja cu se dogovorit sa nekim od admina da postavi onaj demo de_train sto smo das oderali pa da vide ljudi da nelazemo i nismo vas 1 pobjedili nego 2 puta set by Mirzoni Poz

b!mS je napisao/la:
a vi zaboravili da imamo i mi demo sto smo vas derali to nezaboravi te shone ha ja ! a ja cu se dogovorit sa nekim od admina da postavi onaj demo de_train sto smo das oderali pa da vide ljudi da nelazemo i nismo vas 1 pobjedili nego 2 puta set by Mirzoni Poz

LOL !!!
dosta vise CW-a eto sad ste vi jednu pobijedili oni jednu.
Prosli puta oni nisu bili u punom sastavu sto je istina sad vi.
PS. bit ce jos tih CW-a protiv vn. i jos ovih tema jedni drugim govore nesto sto nesmiju onako tema je postavljena samo zato sto su benoteci postavili svoju
pozzz

ja ba ovoj temi nije mjesto ovde i molim admine da se zakljuca ...
Ps vulnerus je zasluzeno pobijedio, bili puno bolji, pogotovo redman ZVJER !
pozz
Ma joj sjedili Smo za boljim kompijuterima a ljudi su bili razbacani po citavom internet klubu sto je i uzrokovalo katastrofu benoteca a inace mi smo tu negdje ... benotec tim oni su po cjeli dan u klubu pa zato su i bolji ali igracemo pravi mec u subotu a kad se pripreme obadvi ekipe...ovo je bi trening i za nas i za njih a oni vode 2:1 u pobjedama prema tome to sto se prica i nije bas tako nuke mapa je bila zajebancija a u nas su sve botovi samo ja znam da igram i moli bi admina da zakljuca temu pozzz savima a pogotovu mojim suigracima iz VN tima to jest BOTOVIMA iz VN tima

budalas je napisao/la:
de ba polako nisu ljudi u formi hehehe LOL!......ja bi barem cestito redmanu i budalasu bilo smo the besT mada je citava ekipa igrala fantasticn0....hihiiih svaka cast benotec dobili ste 8 partija pf...mozda drugi put bude GORE

aaaa....jeste vi opasni pobijedili ste benotec ... hahah kad u njih igra mirzoni to je sigurno jedna opaka ekipa nema sta ....
kao pod brj jedan quaerLL bilo je 6 0 kao pod broj 2 nismo mi napustili server nego je bio WARING COnnect PRoblem i onda je bU z*** prevelikog pinGa i u nas prekinu mec
e Den1 sta ti imas protiv Mirzonia Coek te Moze Naucit online igrat on nije neki igrac lan to samo da znas set bay PozZ n1h0^
cuj nije neki lan igrac,al jest online igrac
sta to treba da znaci,da je chiter ...

nih0 je napisao/la:
e Den1 sta ti imas protiv Mirzonia Coek te Moze Naucit online igrat on nije neki igrac lan to samo da znas set bay PozZ n1h0^

sta ti ba ja bi sebi nokte odrezao kad bi me onaj rtd pobijedio ocete li vi mec vs ex.naX

LOL hajde pojavite se benotec i naxos na jednom turniru da odigrate vs Restricted.la, NX, GoPro, Ttk, j2c i ostalih ozbiljnih klanova??
Vulnerus je dobra ekipa to znam, za benotec do ove teme nisam niti cuo a naxos su prava ekipa ali ne znaju igrat. kraj rasprave i kljucaj!!

Wandeng je napisao/la:
hahaha jest vas ponizio !!!!

jest ih i ponizio..malo se uzpametovo i pohvalio..al zaboravili ste temu...nije ovo tema naX vs benotec......inace mislim da je vn puno bolji od benotec.
neki mi je smrdo skonto pass od ovog sranja pa je postavio ovo dole.....nisam ja piso zadnji post..mamu mu ****m...LOL!! z ****s ba eto ako ce vam biT draze vi ste pobjdnici i bolji ste svaka vam casT......ha ha ha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.