kako se stavljaje serveri u counteru
Pitanje
Riješeno
pomozi te
1.615 pregleda · 25 odgovora · otvorena 02.02.2007. u 19:39
Sace tebi admin pomoci samo dok bude online
ma sake nema ko vise
ad ip pritisni pa onda ukucaj
udji u kCounter strike,
find server pa stavi ono gore na favorites pa onda
add server tu upisi IP od servera i onda add
i onda ce ti izbacit ime servera!!
a mozes tako da spustis konzolu i upises
connect pa onda IP od servera
find server pa stavi ono gore na favorites pa onda
add server tu upisi IP od servera i onda add
i onda ce ti izbacit ime servera!!
a mozes tako da spustis konzolu i upises
connect pa onda IP od servera
BOze sta se ovo desava
A jesi noob sta ce tebi PC i CS daj nemoj biti smijesan neznas servera dodati !!!!
OMFG!!!!
OMFG!!!!
Ubuduce ce VASI odgovori na debilne teme biti strogo sankcionisani jer narusavate pravila foruma.
Pozdrav,
Administracija.
Ja was fakat ne kontam,mozda je cowjek tek poceo da igra pa nezna koji wam je qrac odjednom heatoni .. ?
Ne znam majke mi ja kad sam poceo igrat csa niko mi nista nije objasnjavo...
zero je napisao/la:
lol ?
| ad ip pritisni pa onda ukucaj |
lol ?
Phant0m je napisao/la:
Upravu si
| A jesi noob sta ce tebi PC i CS daj nemoj biti smijesan neznas servera dodati !!!! OMFG!!!! |
Upravu si
imam problem. kad ukucam ip od servera ne pojavljuje se ime servera niti se mogu konektovat na bilo koji server koji u pisem u favorite
Molim vas pomozite mi
nevalja ti instalacija
Zwer je napisao/la:
Reci im zwerko
| Ja was fakat ne kontam,mozda je cowjek tek poceo da igra pa nezna koji wam je qrac odjednom heatoni .. ? |
Reci im zwerko
Ovo je fkt postalo nepodnosljivo...
Prva stvar je sto se otvaraju teme koje,blago receno,nemaju nikakvog dodira sa stvarnoscu.."Ljudi" ili su drogirani,ili je Romanija dobila konekciju...
"Pomozi te" se ne pise ovako..Kladim se da to nisi znao..
Druga stvar je sto je 50% ljudi koji postaju nepismeno..(sto bi po mom misljenju trebalo banovati po kratkom postupku)!
Treca stvar,nije humano koja se kolicina papanluka nalazi u vecini postova..A ne postoji nacin da se situVacija promjeni..
Et,ovo je bio samo ispusni ventil..(ili spamm
)
Svaka cast adminima,celicni zivci trebaju!
Ja sam skoro pusku uzeo pa krenuo redom

p.s. (post scriptum, za nepismene) ne tako davno,na g.ba su postovi bili umjetnost!
Prva stvar je sto se otvaraju teme koje,blago receno,nemaju nikakvog dodira sa stvarnoscu.."Ljudi" ili su drogirani,ili je Romanija dobila konekciju...
Druga stvar je sto je 50% ljudi koji postaju nepismeno..(sto bi po mom misljenju trebalo banovati po kratkom postupku)!
Treca stvar,nije humano koja se kolicina papanluka nalazi u vecini postova..A ne postoji nacin da se situVacija promjeni..
)Svaka cast adminima,celicni zivci trebaju!

p.s. (post scriptum, za nepismene) ne tako davno,na g.ba su postovi bili umjetnost!
skini patch ? '
c0 je napisao/la:
Ovo je fkt postalo nepodnosljivo...
)
Svaka cast adminima,celicni zivci trebaju!

)Svaka cast adminima,celicni zivci trebaju!

cuj treba ga banovat a samo trazi kako se konektovat
admin je napisao/la:
Ubuduce ce VASI odgovori na debilne teme biti strogo sankcionisani jer narusavate pravila foruma.
Pozdrav,
Administracija.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.