Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Banovani igraci

848 pregleda · 58 odgovora · otvorena 13.02.2012. u 20:56

kao sto samo ime kaze danas je banovano nekoliko dole (Mageingo,uteko.trto,itrako) igraca. admin St0jkE (to jest ja :) )pronasao je u chestu od trto sledece stvari
http://imageupload.org/en/file/180510/2012-02-13-20.21.14.png.html
http://imageupload.org/en/file/180511/2012-02-13-20.18.56.png.html
http://imageupload.org/en/file/180512/2012-02-13-20.21.19.png.html
http://imageupload.org/en/file/180513/2012-02-13-20.21.12.png.html
ostatak neka oni ispricaju
Ajmo navedeni igrači da objasne ovu situaciju, sadrže iteme koje samo admin/mod može da dodijeli, ukoliko bude pravljenja multiaccounta, dat' će mi vLex vaše ip adresa pa da završimo i sa tim, a u slučaju da neko od Vas mjenja ip, banovat ćemo provajdera.

Objasnite molim !
Evo meni.
Kad sam pocinjao prvi dan, uzeo krampu, i hajde kad svi kopaju, i ja cu, i kopajuci dosao do nekog rudnika, tu bio chest, bez signa, samo sa strane jedan na kojem je pisalo KO DIRNE EBEM i ja unutra nasao 5-10 stonea i nekoliko sjemenki. Neki creative mi rekao da mogu uzeti ako nije protectovano i ja uzeo tih par stvari, nisu sad to bila brda i doline.
I sad da zbog tog dobijem perma ban? :/
FireFoX je napisao/la:
Evo meni.
Kad sam pocinjao prvi dan, uzeo krampu, i hajde kad svi kopaju, i ja cu, i kopajuci dosao do nekog rudnika, tu bio chest, bez signa, samo sa strane jedan na kojem je pisalo KO DIRNE EBEM i ja unutra nasao 5-10 stonea i nekoliko sjemenki. Neki creative mi rekao da mogu uzeti ako nije protectovano i ja uzeo tih par stvari, nisu sad to bila brda i doline.
I sad da zbog tog dobijem perma ban? :/
Tebi bezveze ban da čovjek ima monster egg spawnera i spužve?

Ili si mnogo neiskusan u Minecraftu, ili nas trollaš.
Sta da objasnim ? Da sam prokopo od nekog debila chestove ? Da nije sign stavio ? Oces jos sta ?

NIJE ON IMO TAJ KU**C OD SPUZVE NEGO JA :D
trto je napisao/la:
Sta da objasnim ? Da sam prokopo od nekog debila chestove ? Da nije sign stavio ? Oces jos sta ?

NIJE ON IMO TAJ KU**C OD SPUZVE NEGO JA
Molim nick od tog ''debila'', nije mu valjda nick debil?
Pa govorim za svoj ban, nisam uzeto toliko kao trto. I to ban sam dobio samo zato sto sam ja spomenuo da se to dogodilo prije par dana, sumnjam da je ta osoba i primjetila da fali tih nekoliko stvari, ako je ikako i gledala u chest.
FireFoX je napisao/la:
Pa govorim za svoj ban, nisam uzeto toliko kao trto. I to ban sam dobio samo zato sto sam ja spomenuo da se to dogodilo prije par dana, sumnjam da je ta osoba i primjetila da fali tih nekoliko stvari, ako je ikako i gledala u chest.
Tvoj nick je? Drugačiji su Vam nickovi na gba, ne znam sa kim pričam.
Brix je napisao/la:
Molim nick od tog ''debila'', nije mu valjda nick debil? 8)
Sta ja znam nick nisam bog samo chestovi izmedju tikvi :D
fir fox je Uteko
trto je imo one iteme na slikama
nick tog debila koji je ostavio iteme je Mageinho
i jutros sam ja nasao njegov chest bez signa izvan bilo koje gradjevine sa 15 diamonda
trto je napisao/la:
i ocetel me unban i vratit mi iteme ?
nope
Sad cu ja stavit na sred livade neprotectovan chest sa itemima, i ako netko uzme ban? Pa kakvog to smisla ima?
FireFoX je napisao/la:
Sad cu ja stavit na sred livade neprotectovan chest sa itemima, i ako netko uzme ban? Pa kakvog to smisla ima?
Nije stvar u tome kada ti staviš chest hbez signa, nego kada ga stavi neko ko ima GameMode Creative.
Brix je napisao/la:
Nije stvar u tome kada ti staviš chest hbez signa, nego kada ga stavi neko ko ima GameMode Creative.
sta ja znam ciji su bili chestovi ? samo sam uzeo par stvari :S
Pa ja nisam dirao nikakav chest od nikakvog moda, admina.
Uzeo sam nekoliko sjemeni ebem mu dan, i to negdje pod zemljom bezveze stoji, mozda je netko bacio kopajuci jer nije imao mjesta.
trto je napisao/la:
sta ja znam ciji su bili chestovi ? samo sam uzeo par stvari :S
Par stvari je tebi preko 10 monster eggova, spužve, stackovi leda?
Brix je napisao/la:
Par stvari je tebi preko 10 monster eggova, spužve, stackovi leda?
Uzeo:
Spuzvu
Egg (Ne sve)
6 block dijamanata
bricks
i apple :S
trto je napisao/la:
Uzeo:
Spuzvu
Egg (Ne sve)
6 block dijamanata
bricks
i apple :S
e idi ovako prvo se upisi u prvi razred osnovne skole i zavrsi ga, pa onda otidji kod ocnog i vrati se otvori skliko u prebroji iteme
St0jkE je napisao/la:
e idi ovako prvo se upisi u prvi razred osnovne skole i zavrsi ga, pa onda otidji kod ocnog i vrati se otvori skliko u prebroji iteme
Alo medo pola je moje :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.