Pozdrav 
Prije svega hvala svima koji se nisu pojavili (čast Blejzu koji mi se odma javio i rekao da nece moci). Naravno, nisam zadovoljan odazivom na turnir, jer sam očekivao mnogo više raje. Prvenstveno, jer sam sam sebi dojadio sa dizanjem tema oko ovoga.
http://challonge.com/gbaturnir
Ovako stvari stoje :
1. TRL - 300 bodova
2. sh0ck - 150 bodova
3. DosiaM5 (veyron) - 75 bodova
Čestitam.
Bodovi će biti podijeljeni u što kraćem roku.
Hvala Kordinhu koji mi je pomogao oko realizacije turnira.
Dalje,
Ispod je spisak membera kojima je zabranjeno da učestvuju u turnirima koje Ja organizuje, a biće ih mnogo.
ELECTROSTYLE
Eddvz
Wantz
Cheezie
Sirutka
Grovestreet
Drawn
Liquidlol
Ja ne znam u ćemu je problem, turnir je trajao tačno sat vremena. Mogli ste mi poslati PM ili na drugi način da nećete moći sudjelovati (nebitan razlog).
Ovim putem najavljujem sljedeći turnir u bilijaru koji će odigrati preko miniclipa (8 ball multiplayer). Vjerovatno ćete se morati pojaviti na Gamers.ba TS3 serveru zbog lakšeg komuniciranja i dogovaranja. Naravno, na sljedećem turniru možete očekivati kazne
.
Na ovu temu možete pisati prijedloge vezane za sljedeći turnir (bilijar), kao i prijedloge igara za sljedeće turnire. U planu je poker, pikado i još par igrica (nisam 100% siguran).
PS. nemojte pisati čestitke, gg i sl. postove, naravno svaki kvalitetan prijedlog će biti nagrađen.
Hvala.
skile i kordihno ispred turnira

Prije svega hvala svima koji se nisu pojavili (čast Blejzu koji mi se odma javio i rekao da nece moci). Naravno, nisam zadovoljan odazivom na turnir, jer sam očekivao mnogo više raje. Prvenstveno, jer sam sam sebi dojadio sa dizanjem tema oko ovoga.
http://challonge.com/gbaturnir
Ovako stvari stoje :
1. TRL - 300 bodova
2. sh0ck - 150 bodova
3. DosiaM5 (veyron) - 75 bodova
Čestitam.
Bodovi će biti podijeljeni u što kraćem roku.
Hvala Kordinhu koji mi je pomogao oko realizacije turnira.
Dalje,
Ispod je spisak membera kojima je zabranjeno da učestvuju u turnirima koje Ja organizuje, a biće ih mnogo.
ELECTROSTYLE
Eddvz
Wantz
Cheezie
Sirutka
Grovestreet
Drawn
Liquidlol
Ja ne znam u ćemu je problem, turnir je trajao tačno sat vremena. Mogli ste mi poslati PM ili na drugi način da nećete moći sudjelovati (nebitan razlog).
Ovim putem najavljujem sljedeći turnir u bilijaru koji će odigrati preko miniclipa (8 ball multiplayer). Vjerovatno ćete se morati pojaviti na Gamers.ba TS3 serveru zbog lakšeg komuniciranja i dogovaranja. Naravno, na sljedećem turniru možete očekivati kazne
.Na ovu temu možete pisati prijedloge vezane za sljedeći turnir (bilijar), kao i prijedloge igara za sljedeće turnire. U planu je poker, pikado i još par igrica (nisam 100% siguran).
PS. nemojte pisati čestitke, gg i sl. postove, naravno svaki kvalitetan prijedlog će biti nagrađen.
Hvala.
skile i kordihno ispred turnira

:*