Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam problem

236 pregleda · 12 odgovora · otvorena 12.02.2012. u 16:13

Sry ako sam promasio podforum, al ovako:

Imam steam, i ne koristim ga tako cesto, i dosao sam kod prijatelja, fino ga download i hocu da se login, i treba neki verifikacijski kod, pise da je poslan na moj mail, ja odem u mail da provjerim nema ga, i dva-tri puta sam to radio ne dolazi nista, sve sam prekopo, nigdje nista.

Ako ko zna da kako da dodjem do tog koda molim nek pomogne. 
Da ti nije steam na nekom drugom mailu stigao ? Taj kod sto ti dolazi, to ti je steam guard. Ja sam to iskljucio, jer je bespotrebno =)

Sacekaj malo, mozda steam bug - a ili provjeri junk.
miire je napisao/la:
Da ti nije steam na nekom drugom mailu stigao ? Taj kod sto ti dolazi, to ti je steam guard. Ja sam to iskljucio, jer je bespotrebno =)

Posto sam nabavljao od Lime, 1. je bio na njegovom mailu, pa sam ga ja prebacio i verifikovo na svoj, sve podatke promjenuo, stavio alternativni mail. Kako da to iskljucim? 
br0wn13 je napisao/la:
Posto sam nabavljao od Lime, 1. je bio na njegovom mailu, pa sam ga ja prebacio i verifikovo na svoj, sve podatke promjenuo, stavio alternativni mail. Kako da to iskljucim? 
Moras uci taj steam acc i ugasiti, tako ako ne mozes sad uci ne mozes ni ugasiti 
miire je napisao/la:

Imam i ja problem jedan, kada hoću da promjenim steam adresu, na kojoj je steam, da promjenim na neku drugu, ono kaže promjenilo je kao trebam da verifikujem. Odem na mail, verifikujem, tj. otvorim, i kaže promjenjen je steam na taj mail koji sam htio. Sve je ok, samo što kada odem tamo steam setings gdje se mjenjaju te opcije poput passworda i slično, stoji onaj isti stari mail, kao da se nije promijenilo ništa. :3

Da ne zna neko do čega je ? :3
Dovahkiin je napisao/la:
Imam i ja problem jedan, kada hoću da promjenim steam adresu, na kojoj je steam, da promjenim na neku drugu, ono kaže promjenilo je kao trebam da verifikujem. Odem na mail, verifikujem, tj. otvorim, i kaže promjenjen je steam na taj mail koji sam htio. Sve je ok, samo što kada odem tamo steam setings gdje se mjenjaju te opcije poput passworda i slično, stoji onaj isti stari mail, kao da se nije promijenilo ništa. :3

Kad uradis to u settings mjenjanje E-mail adrese promjeni je i drzi to nemoj gasit i kad ti reknu otidji na mail i aktiviraj to sto je doslo nemoj nista gasit 2-3 minute pa onda otvori u novi tab settings i vidit ces da je promjenuto 
Dovahkiin je napisao/la:

Kada verifikujes i pritisnes ono da ti posalje na email nemoj izlaziti iz prozora za verifikaciju,jer cim izadjes odmah kada prihvatis ovamo isto kao da nista nisi uradio,znaci idi na mail klikni na taj link i onda ce ti ovamo u prozoru pisati finish kad to pritisnes tek ti je onda verifikovano
- Sačekaj neko vrijeme , možda je bug ...
Sacekaj malo.moguce je da je bug.meni je tako prije bilo.
nameek je napisao/la:
Kada verifikujes i pritisnes ono da ti posalje na email nemoj izlaziti iz prozora za verifikaciju,jer cim izadjes odmah kada prihvatis ovamo isto kao da nista nisi uradio,znaci idi na mail klikni na taj link i onda ce ti ovamo u prozoru pisati finish kad to pritisnes tek ti je onda verifikovano
Hvala tebi i kordi napravio sam. 
I kod mene se nešto dešava se mejlom, evo sedmicu gdje se god reggam ili nešto uradim ništa mi ne dolazi na mejl, mora da je do njih neku bug il nešto 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.