Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba & Valde.ba situacija

3.737 pregleda · 122 odgovora · otvorena 07.02.2012. u 10:12

Da vas obavestim sta se desava u kratkim crtama dok kuvam kafu..

Valde.ba je kopira gamers.ba stranice sa vlasnicima koji su inace stetoicne i uglavnom su perm banovani sa gamersa

OK zasto su pobanovani ljudi koji su se reg na valde?

Pobanovani su kao sto sam rekao vlasnici koji su pobanovali sve ljude sa naseg teamspeaka sa reklamom valde.ba teamspeaka i stranice te samim tim svako ko bude imao status na valde.ba smatra se da je u ekipi protiv gamers.ba portala i dobija perm ban sa ovoga portala pa nek se ide druziti sa ekipom mutnijom od dunava (obicnim lamerima) tipa mandrive, splena i ostalih koji su takodje pravili i skripte za spamanje i ddosanje gamers.ba protala

vLexinho
checazzo je napisao/la:
aj bola vlado ne seri nego kuvaj kavu

vidi ocam isto gba
sladju ili gorcu molim?
vLexinho je napisao/la:
sladju ili gorcu molim? :D
sladju , jel ti licim ja na babu nakvu
A oni sto nisu u administraciji na valde.ba tj. obicni memberi nece dobiti ban? Jer sam vidio puno membera sa naseg portala da su se regali tamo.
ko napravi ovo : D
-Žalosno,nego onaj ovi sto su banovani,vidim imaju boba,da ih posaljes meni ?
@Edit: Vlex evo ovaj TWISTTER [gamers.ba/profil/twistter],ima moda na valde-u,a nije banovan na g.ba
Aha zato su oni ban dobili .Ja posjetio sajt vidim odma svi modovi.MIslim da je to samo navlakuša.Brutal im dao mod-a dok sajt malo ne oživi i onda će poskidati svima.

Nego da te pitam vlex,možda ti znaš više:Zašto sam ja trebao biti banovan,nisam nista uradio.Nisam se reg-ao na valde ,sinoć mi ......(neko) udje na profil i kaze :tebe necu banovati,ti si fin.Iz kojeg sam razloga to zaslužio ?
MorteM je napisao/la:
A oni sto nisu u administraciji na valde.ba tj. obicni memberi nece dobiti ban? Jer sam vidio puno membera sa naseg portala da su se regali tamo.
Ne
eto sada je i gba ts pao jer 1 od vlasnika valdea radi za gsp.ba i ja msm da ima ruke u tome :D jer svi ostali tsovi rade

Vlado meni sladju tkdj :D
Valde.ba je blijeda kopija gamers.ba, statusbar-i za moderatore,admin,globale su isti. Koncept sajta je isti, ovo je template koji je prodavao q7, a takoder je bio i na onom app.ba, sa par promjena. Tamo imaju moderatora, oni koji na gamersu nikada nece moci imati nista. Uglavnom, sajt ce propasti kao i mnogo ovih projekata, bez orginalne ideje. Meni ce uvijek biti draze posjetiti ovaj sajt, nego tamo neki lijevi koji je jucer osnovan.

kopi/pejst sa prethodne teme u vezi ovoga, isto sam zelio napisati
vLexinho je napisao/la:
Ne
Jel znaš šta je sa teamspeak serverom. Ne radi od sinoć ~
Bravo Vladimire.
Saze je napisao/la:
Jel znaš šta je sa teamspeak serverom. Ne radi od sinoć ~
spl3n ga ugasio jer ima pristup gsp administraciji ... sredicemo i to
vLexinho je napisao/la:
spl3n ga ugasio jer ima pristup gsp administraciji ... sredicemo i to :)
eto znaci da sam bio u pravu sa svojim postom :)
Oni su ipak samo kopija ,loša kopija ,a i imena im : ,,Valde''
Vidim da imaju skoro sve iste podforume osim Minecrafta (oujeah). Smiješno da neko želi steći slavu kopiranjem tuđeg.
Seljačine
Ma čista kopija gamersa i samo trolaju(čak im ban opcija ne radi kako treba, samo se logujete opet)
abblle je napisao/la:
Ma čista kopija gamersa i samo trolaju(čak im ban opcija ne radi kako treba, samo se logujete opet)
HAHAHHAHAHAHHAHA oplako sam za onaj permanent ban, samo se opet loguješ.

Vlex: Riješite to što prije. Hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.