Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

G.ba Public ADMINI

1.186 pregleda · 50 odgovora · otvorena 06.02.2012. u 18:10

Vozdrica'

Nakon konkursa, izabrani su novi admini na gamers.ba serveru.

noddie
zutii
TRAVNIKstyle levaa :$
FU5h3R
Sindrom1ran
unknowNz
FeARoN1
riiime +
TWISTTER.
zAAz
voltimand.

Izabrani admini, nick + pw na pm.
Sretno u nastavku!

93.87.38.235:11111
:)
Hvala na povjerenju, pokušat ću da vas ne iznevjerim te da pomognem što je više moguće serveru.

riiime +
EM1R;

Post dobio aplauz od scootzzZz

Cestitke ostalim pogotovo Fuseru jer znam da mu je to odavno želja 
torQ7u je napisao/la:
Bez uvrede, al' ko si ti ?

/omfg.
Bez uvrede, stari igrac nego ti, stari g.ba korisnik nego ti, samo sto mi je prvi acc izbrisan 1500 i neki , vodio mnoge servere, communitye, bio admin na g.ba serverima davno, bio nekada davno admin na terranetu dok je bio hellraiser i boss_a prije lokija  , epnu, i tako dalje i tako dalje, ili jednostavno pitas storm_raidera ko sam ja  .
scootzzZz je napisao/la:
Bez uvrede, stari igrac nego ti, stari g.ba korisnik nego ti, samo sto mi je prvi acc izbrisan 1500 i neki , vodio mnoge servere, communitye, bio admin na g.ba serverima davno, bio nekada davno admin na terranetu dok je bio hellraiser i boss_a prije lokija  , epnu, i tako dalje i tako dalje, ili jednostavno pitas storm_raidera ko sam ja  .
Stari igrač ?
Stari g.ba korisnik ?

Ja pratim ovaj forum jos od kako je bio cs-bih.

Necu nikog pitati ko si, sta si, odakle si, cim se bavis ili bilo sta, za mene si 140% nepoznato lice na ovom forumu.

:|
Vidim, odma se javljaju hejteri. Pustite covjeka da radi, valjda cemo vidjeti rezultate. :p
Sretno svima 
Nemam ja protiv momka nista, zapravo i puca mi ona stvar, al' mi je jadno to sto nikad niko nista ne javlja o promjenama, planovima, projektima i kojekakvih sranjima koja oce da se dese :| I onda samo bahne neko nikad u zivotu ga ne vidis i ocekujes nesto od njega ... Mozda tebe neko od Administracije dobro poznaje, al ja te ne poznajem, nadam se cisto iskreno da cemo se upoznat u daljnjem administrovanju, te da cemo steci neko prijateljstvo 

btw. Sretno Adminima Pub-a.

torQ7u je napisao/la:
Bez uvrede, al' ko si ti ?

/omfg.
Neki iz eastside 

Sretno svima koji su dobili admina! 
Adzila je napisao/la:
Neki iz eastside 

Sretno svima koji su dobili admina! 
'vaki nisu sigurno s mog Sajda ... 
Čestitam,sretno  
Hvala još jednom 

Čestitam ostalim momcima ♥

Medalje za public su admine podijeljenje.

Isto tako, oni koji su imali ovu medalju, a nisu admini, izgubili su je.

sretno.
Hajde da više taj pub bude pun! 
TRAVNIKstyle levaa :$

OJJJJJJ LIVADOOOOOOOOOOO, hocu i ja admina

Ime i prezime : Hašim Ćuturica
Nick : IVANSEDLOstyle ćuturaaaa :$
Koliko dnevno provodite za kanterom : provodim vrijeme
Zasto bas vi zelite admina? : zato sto sam ja bas

Post dobio šamar od scootzzZz

torQ7u je napisao/la:
Nemam ja protiv momka nista, zapravo i puca mi ona stvar, al' mi je jadno to sto nikad niko nista ne javlja o promjenama, planovima, projektima i kojekakvih sranjima koja oce da se dese :| I onda samo bahne neko nikad u zivotu ga ne vidis i ocekujes nesto od njega ... Mozda tebe neko od Administracije dobro poznaje, al ja te ne poznajem, nadam se cisto iskreno da cemo se upoznat u daljnjem administrovanju, te da cemo steci neko prijateljstvo 

btw. Sretno Adminima Pub-a.
Nista dok morgan admina ne dobije. Ovo sve buranija!8)

Vidi volta prodane duse! Ne moze on biti ako ja nisam! Mi smo tandem snova!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.