Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nargila problem .

480 pregleda · 38 odgovora · otvorena 04.02.2012. u 15:05

Eh ovako :
Prije svega ocu da vam kazem da se iduce sedmice ne ide u skolu.Taka donesena odluka i sumnjam da ce se mjenjati , zbog situacije u kojoj jesmo.

@ : Kupio sam nargilu , napunio vode 2-3 centa iznad sipke, stavio okus ,zar izbusio rupe ali nema dima nimalo.Sve frcera najnormalnije,Nargila je nova,dihtuje sve lijepo.Kabal je uredu.Zna li neko do cega je.

Ako rijesim problem saljem 20-30 bodova .
Zhak je napisao/la:
MOzda zato sto nikad nisam imao vlastitu .
Pa moj rodjak ima nargis, tako da sam gledo kako se pravi i sve.

Zatoo psst, a kad si pusio te tolike 3 goddine jesil se mozda nekad zapito kako oni prave i onda ih pito ??

POGLEDAJ
f0rs1g je napisao/la:
Pa moj rodjak ima nargis, tako da sam gledo kako se pravi i sve.

Zatoo psst, a kad si pusio te tolike 3 goddine jesil se mozda nekad zapito kako oni prave i onda ih pito ??

POGLEDAJ
Ne nikad me niej zanimalo kako se pravi.Evo sad me zanima .AKo imas nesto za reci kazi.

Ovaj link 0 bodova .Citao sam davno
Zhak je napisao/la:
Killa -Ma kakav gastoz .

@ ovaj : Sve sam aj to uradio druze , sve sve ali o5 ima nesto :( .

@ : Nodi - Sta je smjesno *
reci mi kad si to sve napravio, i kada vučeš nargilu, jel ti se ona voda dole pomjera ? kao da "ključa"
iguana je napisao/la:
reci mi kad si to sve napravio, i kada vučeš nargilu, jel ti se ona voda dole pomjera ? kao da "ključa"
Da
Zhak je napisao/la:
Da
a onaj gore "čunj" jel dobro ulegao il se klima ? ako se klima, onda moras ubaciti malo toaletnog papira da bi onaj gore qrac bio čvrst !!
iguana je napisao/la:
a onaj gore "čunj" jel dobro ulegao il se klima ? ako se klima, onda moras ubaciti malo toaletnog papira da bi onaj gore qrac bio čvrst !!
Cunj ? .Mislis ono gdje se stavlja okus .Da stavio sam toaletnog papira oko onog d ase ne pomjera :(
ma ja ba, cunj, qrac palac ... ako oces postavi sliku , 2 da vidim kako si napravio, al slike u dijelovima nargile... ovako napamet ne znam

zaista ne znam sta je u pitanju, ja pusim nargilu 9 godina, imam i sopstvenu koju sam 8947 puta napravio bez problema :s
Zhak je napisao/la:
MOzda zato sto nikad nisam imao vlastitu .
ne znas da vuces
A de neka mi objasni neko kakve ima veze nargila sa gamers.ba? Previše ste počeli dizat teme o nekim stvarima koje nikako nemaju veze sa ovim forumom, mislim da bi nadležni trebali ovo zabranit.
Pasa moj najvise vode stavi do 1 cm iznad kraja cijevi mora moci . Ja sam prije punio citavu posudu pa nije bilo dima :S . Zar moras stavljati na coskove onog gore klinca .
EN1QMA je napisao/la:
Pasa moj najvise vode stavi do 1 cm iznad kraja cijevi mora moci . Ja sam prije punio citavu posudu pa nije bilo dima :S . Zar moras stavljati na coskove onog gore klinca .
Ajd ne glupiraj se nikad se ne puni dno vodom do vrha.
Imam nargilu normala je pusim , evo kako je pravim :

Uzmem i naspem vode 1-2cm iznad cijevi (pogledaj mozda uopce nisi stavio cijev koja treba ici u vodu )

Onda ocistim vrh gdje se stavlja okus , stavim ga , i NIKAD al NIKAD ne pritisci okus , jer nece valjat , stavi lagano foliju nek se napuse malo , i busi male rupice jednu vecu na sredini.

Zatim stavi crijevo sve fino , i zagrij zar da se drama crveni . I NE STAVLJAJ GA NA SREDINU nego sa strana jer ces onda pusit zar ako stavis na sredinu veliki komad .

To je to .

Poz
biggiepk je napisao/la:

Uzmem i naspem vode 1-2cm iznad cijevi (pogledaj mozda uopce nisi stavio cijev koja treba ici u vodu )

Onda ocistim vrh gdje se stavlja okus , stavim ga , i NIKAD al NIKAD ne pritisci okus , jer nece valjat , stavi lagano foliju nek se napuse malo , i busi male rupice jednu vecu na sredini.

Zatim stavi crijevo sve fino , i zagrij zar da se drama crveni . I NE STAVLJAJ GA NA SREDINU nego sa strana jer ces onda pusit zar ako stavis na sredinu veliki komad .

To je to .

Poz
nisi me skonto pasa. !
Brate to je jer je nova svatas to ce vremenom doci na svoje mjesto nista se ne brini t je sve uredu...
samo cesc je koristi :P
biggiepk je napisao/la:

To je to .

Poz
Sve sam uradio kao to , do ovog zadnjeg dijela.Meni je onaj zar kao krug jedan , Ne znam kako da ga stavim an krajeve , jedino da ga puknem i onda dijelove stavljam na kraj.Jedino tako moze .
Zhak je napisao/la:
Sve sam uradio kao to , do ovog zadnjeg dijela.Meni je onaj zar kao krug jedan , Ne znam kako da ga stavim an krajeve , jedino da ga puknem i onda dijelove stavljam na kraj.Jedino tako moze .
Da tako uradi , pukni ga te ga stavi na krajeve. I naravno dobro zagrij zar .
biggiepk je napisao/la:
Da tako uradi , pukni ga te ga stavi na krajeve. I naravno dobro zagrij zar .
Ajde probat cu sutra , vec sam maloprije onako pokusavao i sad mi se neda o5 .Hvala :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.