Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sljedeci Champion

195 pregleda · 17 odgovora · otvorena 04.02.2012. u 13:13

Posto imam 14000 iP i 3000 RP,pa me zanima koja 2 sljedeca champa kupim.

Fizz,Ahri,Riven,Nocturne,Volibear,Olaf,Irelia,Kennen,Wu Kong

:)
Ahri & Volibear
Moja preporuka ti je da nikad ne uzimaš za RP champione. Sa RP uzimaj skinove, jer champione uvjek možeš kupiti za IP.

Ja bi ti preporučio Ahri po meni je odličan AP Carry pa ti sad vidi. (:
RP ostavi, nemoj trositi na champione. Mozes preko RP - a kupiti npr 1 ili 2 IP boosta, pa tako farmat duplo vise IP - a za nove champove.

Preko RP -a kupis neki skin, ali iskreno to je bacanje samo para nista vise.
Fizz i Ahri su najbolji za mid,ja ti preporučujem Fizz-a.
Irelia solo top owna,a Nocturne je super za jungle.
Moja preporuka je da uzmeš Fizz-a i Ireliu
Irelia - Volibear - Ahri

Riven i kennen su ti tu najjaci heroji od tih
Uzmi Rivena, Volibeara/Wukonga - ovo se odnosi na IP

a za RP kupi neke champione koji su na sale-u i IP boostove

btw.

@ovi gore

Zašto da ne kupuje champione sa RP-ovima ? Kada naiđe na neki sale, može kupiti Nocturnea, Ahri ili nekog drugog koji je 6300 IP za 475 RP Skinovi se, po mom mišljenju, ne isplate Ne igra ti skin, nego ti.
amsi je napisao/la:
Uzmi Rivena, Volibeara/Wukonga - ovo se odnosi na IP

a za RP kupi neke champione koji su na sale-u i IP boostove

btw.

@ovi gore

Zašto da ne kupuje champione sa RP-ovima ? Kada naiđe na neki sale, može kupiti Nocturnea, Ahri ili nekog drugog koji je 6300 IP za 475 RP Skinovi se, po mom mišljenju, ne isplate Ne igra ti skin, nego ti.
Naravno da moze to, ali iskreno ja opet ne bih uzimao jer mozes npr sa IP boostom bas dobro isfarmat IP. Takodjer i bez IP - a mozes nafarmat 6300 ili manje. =)
miire je napisao/la:
Naravno da moze to, ali iskreno ja opet ne bih uzimao jer mozes npr sa IP boostom bas dobro isfarmat IP. Takodjer i bez IP - a mozes nafarmat 6300 ili manje. =)
Vidiš da čovjek ima 3000 RP-ova Neće valjda gledati u njih. Sve to zavisi od načina igre. Najbolje nek pogleda spotlighte za svakog championa, pa nek odluči. Nekome više leži AP, nekom AD itd...
Uzmi Wukonga, ja igram sa njim.
Zanimljivo igrati i jak je ako naučiš
Brate ja sa ziggom imam 4k RIOT POENA , znaci sacu mu bundle uzet prejak champ uvjek first blood uzmem na midu
Bettany je napisao/la:
Brate ja sa ziggom imam 4k RIOT POENA , znaci sacu mu bundle uzet prejak champ uvjek first blood uzmem na midu ;)
imam ziggsa
Fizz,Ahri,Riven,Nocturne,Volibear,Olaf,Irelia,Kennen,Wu Kong

Sto se tice ovih champova za solotop irelia je po meni licno najbolja , prejak off tank sa dobrim spellovima i sustainom.

Za junglu od ovih je po meni licno nocturne . ultimate mu je prejak a i svi ostali spellovi...

Za mid ahri ili kennen (kennena mozes i solo top)

Sto se tice volibera , njega ti ne preporucujem. Ja sam ga kupio cim je izasao i pokajao sam se jer je dosadan za igrat.
Pogledo sam malo spotlightove i odlucio sam da kupim ireliu,i mogu rec nisam se pokajo zanimljiva je za igru i veoma jaka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.