Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

RIOT jako cudan ?

402 pregleda · 13 odgovora · otvorena 22.02.2012. u 00:02

Pozdrav, maloprije sam otvorio email da pogledam malo porukice, kad stigla mi poruka od Riota navodno da sam dobio 400 RP xD evo vam slika pa vi meni recite ko koga ovdje pravi ludim ?

EDIT: zaboravio sam napomenuti, moj acc je lvl30 imam 350+ pobjeda xD
Nije to čudno.Svako malo daju : npr radi dobrog ponašanja ect.

btw : Čestitam na lvl 3 

@ Kako te mrzim,imaš sreće kao kenja 
Techeran je napisao/la:
Nije to čudno.Svako malo daju : npr radi dobrog ponašanja ect.

btw : Čestitam na lvl 3 

@ Kako te mrzim,imaš sreće kao kenja 
ma brate nidje veze... uso evo sad u LoL nidje nista xD
Lockerz je napisao/la:
ma brate nidje veze... uso evo sad u LoL nidje nista xD
"Please bear in mind that your RP total may not update until you attempt to make a purchase in the League of Legends store"
n3xu5 je napisao/la:
"Please bear in mind that your RP total may not update until you attempt to make a purchase in the League of Legends store"
ma pokusao sam kupiti i opet nema... vjerovatno troll neki xD
Lockerz je napisao/la:
Kolko znam nije prvi april HAHAHHA , ma valjda će doći ne lažu oni..
Lockerz je napisao/la:
Ima ovo djeljenje RP-a ali samo onim novim u LoL-u tacnije koji su nabili lvl 3 nedavno mozda si imo refferal ili nesto jedino ako ti to nije mail od main acc-a a mozda jednostavno greska... 
.
Sigurno si novi clan Riota pa si zbog toga dobio poene,... Et vidis da si digao 3 lvl. Moj drug je prosle sedmice isto dobio 400 RP-a ali je tek 6 lvl,... MIslim da su vecina novih clanova dobili mali poklon od Riota ;)
ja ne kontam sto ne daju nekad RP onima koji su lvl 30 koji najvise igraju itd jbt valjda da smo mi vise zasluzili RP nego neko sto je tek 3 lvl :@:@:@
Brate i ja sam dobio :D 400RP lvl sam 18,ako neko igra Nordic&East neka me add CowboyJimmy

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.