Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

call of duty 2 online

97 pregleda · 4 odgovora · otvorena 01.02.2012. u 19:33

pozdrav, izvinjavam se sto mi je prvi post odmah neka molba, ali sam se iznervirao maksimalno a niko mi ne moze pomoci .

skino sam igru sa torrenta i skino patch 1.3, al kad ga hocu instalirat, dodje mi do kraja i onda pise ovo :The detected version of Call of Duty 2 is current on more up-to-date then this patch. This patch will not be applied", kazu mi da je to zato sto ga imam vec instaliranog...eh onda sam ja nesto eksperimentiso i udjem na neki server (naso na gamestracker) i mogne mi,igro mozda 3-4 minute i izbaci me, i od tad vise nikako ne moze...kad god hocu da udjem na neki server taman mi odbroji i onda pise: could not download main/zzz_iw_fix.iwd because autodownloading is disabled on the server, a nekad taman izaberem oruzje i izbaci me i pise : 'Restriction: Service Communication Failure"...onda sam skinuo pbsetup, ali kad hocu da izaberem igru pise mi kao ta igra ne postoji.. sta radiiim ?
skini 1.3 update pb i to sto nece da skine samo kucaj u konzoli /reconnect ako i onda nece onda je do srv
prijatelju izvini, al ja te nista skont'o nisam :D nisam ja neki gamer, moras meni malo detaljnije objasnit...izvini jbg :D
miRZa88 je napisao/la:
prijatelju izvini, al ja te nista skont'o nisam  nisam ja neki gamer, moras meni malo detaljnije objasnit...izvini jbg 
soz ja nisam sve procitao ako sam skontao tebi kod instalacije problem jel
edit : problem rijesen :D bilo je do igre, nije bila sa setup-om :o

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.