Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 200 bodova

Karte za koncert

975 pregleda · 32 odgovora · otvorena 31.01.2012. u 23:00

Pozdrav!
Došao bih u Sarajevo na koncert, ali nemam karte. Treba mi informacija gdje i kada mogu kupiti. Za one koji ne znaju, nastupa Rizo Ruža i Nino Pršeš
TitaniuM je napisao/la:
Na tom koncertu AC/DC-a je bilo još 200 000 "grešnika". Znači nisam sam. ;D
AC/DC židovska propaganda
niđe veze, imamo vako fin jezik i lijepe pjesme ti našo neke divljake slušat fuj

Post dobio šamar od KillaOR

Mephistopheles je napisao/la:
AC/DC židovska propaganda
niđe veze, imamo vako fin jezik i lijepe pjesme ti našo neke divljake slušat fuj
Židovska propaganda? Hahahahahahahaha...  Ne znaš šta si napisao. AC/DC institucija. 
Nino i Rizo - muzika za djecu 5-6 godina. :D:D ♥

TitaniuM je napisao/la:
Židovska propaganda? Hahahahahahahaha... :D Ne znaš šta si napisao. AC/DC institucija. ;D
Nino i Rizo - muzika za djecu 5-6 godina. :D:D:D ♥
to su ti sve židovi, nekakvi debili skaču po sceni i mašu glavama! deterdžent za pranje mozga

♥ rizo
♥ nino

Mephistopheles je napisao/la:
to su ti sve židovi, nekakvi debili skaču po sceni i mašu glavama! deterdžent za pranje mozga

♥ rizo
♥ nino
Nemoj misliti da te vrijeđam, ali si poprilično neinformisan (možda i neobrazovan? ).
I hajd nećemo se više prepucavat. Meni dosadno pa malo provociram raju.  ♥

Rock 'n' roll nation will last forever!!!

TitaniuM je napisao/la:
Nemoj misliti da te vrijeđam, ali si poprilično neinformisan (možda i neobrazovan? :r).
I hajd nećemo se više prepucavat. Meni dosadno pa malo provociram raju. ;D ♥

Rock 'n' roll nation will last forever!!!
preseli se u london i počni pričat engleski, izdajico našeg naroda!
i ne zaboravi promjenuti ime u freddie mercury

Zar nije vrijeme da se ovaj idol permanentno ukloni ?

Post dobio aplauz od KillaOR

TitaniuM je napisao/la:
Židovska propaganda? Hahahahahahahaha...  Ne znaš šta si napisao. AC/DC institucija. 
Nino i Rizo - muzika za djecu 5-6 godina. :D:D ♥
+1

btw.

Skenderija ti je odmah ispod zetre 10 minuta hoda XD (a jesam ti objasnio xD )

Znas gdje je BBI? E ides iza njega da dodes na onu veću ulicu, i pičiš desno, pitaj samo nekoga kada dodes kod BBIa reće ti odmah, a mozes i taxi uzet xD (samo ce lik misliti da si prolupao) Start je 1.5KM nece te doci ni 2.5KM do skenderije (Nisu bola Sarajlije lopovi ko mi xD )

Btw da nisi ni ovaj koncert izmislio xD

TitaniuM je napisao/la:
Hoće li u Sarajevu ikad biti nešto ovako:

http://www.youtube.com/watch?v=Jzr6vQ9R_XQ

ili možda ovako:

http://www.youtube.com/watch?v=X5uYf-Ghh5s

? 
Žao mi drug što mi ovoliko zaostajemo pa da normalna muzika dođe u BiH.Slušam istu vrstu muzike kao ti i mnogo mi je žao ovakve situacije.Imaš sada Black Sabbath u Beogradu,bio je Judas Priest,ACDC.Jbg finansijsko stanje ne dozvoljava da se ide(kod mene) 

ontopic:
Kako vidim karte su rasprodane u 2 dana,vjerovatno ces naci par momaka prije koncerta koji prodaju,al o5 je to rizik 

Un4giveN je napisao/la:
Žao mi drug što mi ovoliko zaostajemo pa da normalna muzika dođe u BiH.Slušam istu vrstu muzike kao ti i mnogo mi je žao ovakve situacije.Imaš sada Black Sabbath u Beogradu,bio je Judas Priest,ACDC.Jbg finansijsko stanje ne dozvoljava da se ide(kod mene) 

ontopic:
Kako vidim karte su rasprodane u 2 dana,vjerovatno ces naci par momaka prije koncerta koji prodaju,al o5 je to rizik 
Metallica nastupa 8. maja u Beogradu. To bih volio otići odgledati, ali moram love nakupiti do tad. Eto koliko smo propali da moramo ići najveće svjetske bendove gledati u drugim državama. :S

TitaniuM je napisao/la:
Metallica nastupa 8. maja u Beogradu. To bih volio otići odgledati, ali moram love nakupiti do tad. Eto koliko smo propali da moramo ići najveće svjetske bendove gledati u drugim državama. :S
youtube.com
close enough

TitaniuM je napisao/la:
Metallica nastupa 8. maja u Beogradu. To bih volio otići odgledati, ali moram love nakupiti do tad. Eto koliko smo propali da moramo ići najveće svjetske bendove gledati u drugim državama. :S
Ja vec kupio kartu  I za tamo i za Red Hot Chilli Peppers u Sofiju. Btw koncert U2-a u Zagrebu 2009-te, to je bilo prejako!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.