Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] Instalacija alterMW3!

816 pregleda · 38 odgovora · otvorena 30.01.2012. u 17:52

Vidim neki su me pitali kako instalirat altermw3 pa evo odvojicu vremena da napisem tutorial.. Trebace vam:
- MW3 (Reloaded,Skidrow ili Steam)
- Fileovi za AlterMW3
- Alteriw.net account
- Predlazem Vistu/7-icu da imate 
- Malo mozga!!

1. Ako nemate account napravite na:
Alteriw.net Forum
2. Ako imate account,otiđite na
AlterMW3 Site i login se sa svojim podacima sa alteriwnet foruma..

3. Kada se logujete sa podacima,trebalo bi vam izaci ovo:

4. Klikom na download linkovi downloadovace vam se fileovi potrebni za igranje! (okoprilike 30 kb je arhiva)
5. Kada otvorite downloadovani file dobicete ovo:

6. Iskopirajte oba filea u root folder od mw3:

7. Sada desni klik na alterMW3.exe i run as administrator (ovo samo downloaduje potrebne fileove za igranje,update traje minutu mozda i manje)
8. Nakon updateovanja primjeticete ako otvorite altermw3.exe da ce vam izbacit poruku kao:
aIW2 has stopped working ..
Ovo se vecini desava,jednostavno igru pokrenite preko iw5mp.exe
9. Nakon pokretanja iw5mp.exe dobicete ovaj prozor:

Logujte se sa podacima sa foruma i spremni ste za igranje.. Nakon logina mw3 ce se sam pokrenuti! Trenutno je server down pa ce vam mozda u igri kad pritisnete play izbacit Connecting to online services... i na kraju Call of duty Modern Warfare 3 are not available at this time,to znaci da je server offline iako kaze na siteu da je online,site nije jos uvijek syncan sa serverom  Eh sad malo informacija i upozorenja za igru.. :
-Zabranjeno koristiti level hackove,a ionako se nece spremiti kada OPovi vide da imate sve profencije u igri
-Nemojte pisati teme na njihovom forumu kao: sta je sa serverom,zasto je offline,samo cete dobit ban accounta 
-Nemojte pokusavat hackovati,vec su 2 hackera uhvacena na dijelu i banovana (za vase dobro govorim)
-Nemojte stavljati passworde na fileove i stavljat na sharecash,tzv. leecheri,NTA sve vidi 

Moj nick ingame je: Marijo
Vidimo se ingame i nadam se da vam je ovaj tut pomogao.. A molio bi admina da ostavi temu i ne locka,nek ljudi ovdje raspravljaju o altermw3 itd. 

btw. cuo sam da ce na altermw3.net biti slicno kao CoD Elite,leaderboard,clans,stats i ta sranja bas mi se djaSvi

tut by: me^^
Eh, ovo mi je trebalo.Ty Marijo a sad me zanima gledao sam instalira igru preko steama koristeći Deticated Server od MW3, kako je to moguće 
AID je napisao/la:
Eh, ovo mi je trebalo.Ty Marijo a sad me zanima gledao sam instalira igru preko steama koristeći Deticated Server od MW3, kako je to moguće 
jednostavno kad instaliras tool on sadrzi vecinu fileova,samo odvoji te fileove nedje drugo da nebi sjebo steam (ugasi steam prije rađe) i upali altermw3.exe kao admin da se updatuje,trajace malo duze update al eto bar neces skidat cijelu igru xD mozes naci u tools dedi server!

Post dobio aplauz od Soviet

Evo par slika ingame (stavicu jos samo da dignu server,sve cu vam posebno slikat pojedinosti i ako trebalo ide video tut mada mislim da je dosta)

enjoy ^^
btw. ne znam zasto je vako mala slika i ingame jer sam stavio 1280x1024 ne vjerujem da je vako mala rezolucija :$
Skidajte BLACK BOX REPACK od cod mw3 , 6 gb iznosi , instalira se 20 min(jbg)..Evo ja upravo instaliram,skino sam fajlove,sad samo da se instalira i odoh vidjet dal' radi 
Nitrox je napisao/la:
Skidajte BLACK BOX REPACK od cod mw3 , 6 gb iznosi , instalira se 20 min(jbg)..Evo ja upravo instaliram,skino sam fajlove,sad samo da se instalira i odoh vidjet dal' radi 
Neće ti raditi, admin Soviet je skidao i rekao mi je da ne radi moram je skidati skidrow verziju.
AID je napisao/la:
Neće ti raditi, admin Soviet je skidao i rekao mi je da ne radi moram je skidati skidrow verziju.
Cekaj da prvo isprobam pa cemo vidjet ^.^
Ovo isfuralo davno, ovaj MW3 

Eo skidam da vam pokazem malo kako se igra ovo cudo 
Nitrox je napisao/la:
Cekaj da prvo isprobam pa cemo vidjet ^.^
Ja maloprije probavao, nece pa nece, cak sam prebacio neke fileove iz Steam verzije na koju sam uspio pokrenuti alter. Ako uspijes super onda jer ja nisam 
Soviet je napisao/la:
Ja maloprije probavao, nece pa nece, cak sam prebacio neke fileove iz Steam verzije na koju sam uspio pokrenuti alter. Ako uspijes super onda jer ja nisam :D
e,ja sam uspio ono ^^ ty :P
Soviet je napisao/la:
Ja maloprije probavao, nece pa nece, cak sam prebacio neke fileove iz Steam verzije na koju sam uspio pokrenuti alter. Ako uspijes super onda jer ja nisam 
Nece izgleda , izbaci mi nekakav error , naso sam fix , moras preko steama skinuti samo onaj deticated srv ( 6,7gb) i mozes igrat ...
Nitrox je napisao/la:
Nece izgleda , izbaci mi nekakav error , naso sam fix , moras preko steama skinuti samo onaj deticated srv ( 6,7gb) i mozes igrat ...
Ma ja bolje to nego skidati 15 GB 
iDentity je napisao/la:
Evo par slika ingame (stavicu jos samo da dignu server,sve cu vam posebno slikat pojedinosti i ako trebalo ide video tut mada mislim da je dosta)

enjoy ^^
btw. ne znam zasto je vako mala slika i ingame jer sam stavio 1280x1024 ne vjerujem da je vako mala rezolucija :$
Hvala na ovome super tut , nego jel mogu igrat SP kad ovo uradim ? Jer nisam prekuco igru jos 
Odlično, svaka čast Mario, dajte čo'eku makar aplauz za trud i prvijenac 
biggiepk je napisao/la:
Hvala na ovome super tut , nego jel mogu igrat SP kad ovo uradim ? Jer nisam prekuco igru jos 
e ne znam majke mi probaj ako ti nemogne skini novi crack za sp sa neta ima da frca ko ludo  btw. mozel aplauz za trud falaa 

btw. ocekujte jos tutova za CoD-ove od mene 
Svaka cast na ovom tut-u, odlican je stravno, sve pohvale na ulozenom trudu i odvojenom vremenu
Odlican tut i svaka cast na trudu koristice nekom sigurno :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.