Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[FA] POTM#4 Rezultati

301 pregled · 24 odgovora · otvorena 29.01.2012. u 14:17

Ovaj POTM ce ostati upamcen kao onaj sa najvise predatih radova.

Tema: Covjek/Ljudi

3. mjesto je osvojio TWISTTER

2. mjesto je osvojio VoLtimaND

Pobjednika contesta je odlucio random.org. U igri su bile 2. i 11. fotografija. Autor druge fotografije, Adzila , je ovaj put imao vise srece, te je on pobjednik ovog contesta.

Pobjednicke radove mozete pogledati u ovoj temi.
Radovi 4, 6, 2.
- Sve čestitke pobjednicima 
Čestitke pobjednicima 
Hvala svima koji su glasali za mene = 0  :(
Sve cestitke pobjednicima 
Čestitke pobjednicima. 
Samo jedno : NEPRAVDA
Cestitke pobjednicima 
Čestitke dobitnicima nagrada, nisu ni ostale fotografije bile loše ali odabir je dobar. 
Kad će biti sljedeći contest organizovan? Jedva čekam, nova kamera je došla 8-)
Cestitke pobjednicima!!
aer0 ti si smijesan..rad od adzile i rad br. 11 su imali isti broj glasova? ehh sad ti meni reci kako su voltimand i twistter prije rada br.11 jer ako je adzila pobijedio onda bi rad br.11 trebao biti drugi?
Cestitke pobjednicima 
Čestitke pobjednicima.
Važno je ucestvovati, a ne pobjediti (Y)
Čestitke pobjednicima. 
Čestitke pobjedniku 
WarShade_ je napisao/la:
aer0 ti si smijesan..rad od adzile i rad br. 11 su imali isti broj glasova? ehh sad ti meni reci kako su voltimand i twistter prije rada br.11 jer ako je adzila pobijedio onda bi rad br.11 trebao biti drugi?
Kao sto sam rekao ovom zAAzu, takvo je pravilo, random.org odlucuje, i ne mozes biti drugi, jer random odlucuje samo pobjednika.
aer0 je napisao/la:
Kao sto sam rekao ovom zAAzu, takvo je pravilo, random.org odlucuje, i ne mozes biti drugi, jer random odlucuje samo pobjednika.
Nije posteno da momak koj ima 5 glasova zauzme bolju poziciju nego momak koji ima 15 glasova..mislim boli mene briga ali to nije posteno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.