Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

Windows 7 jel aktiviran?

326 pregleda · 12 odgovora · otvorena 27.01.2012. u 21:24

Jos laganih bodovaaaa.

prvo sta mai kod vas?

Skinuo sam removewat prije toga mi bilo ono sranje windows is not geniuine i to sam sa removewatom makno ...e sad jel moj windows aktiviran

Ovdje nigdje ne pise pa me to malo zbunjuje kad npr. hocu da pokrenem windows loader by daz ono mi je sve zaladjeno jer pise da trebam ukloniti krekove sto imam sad (removewat).

E sad pitanje je jasno: JEL MOJ WIN 7 AKTIVIRAN ?

Obradujte me
Cim ti se skloni to "geniuine" trebalo bi da je aktiviran i da te ne smara vise.
Ako si samo removewat pokreno, onda ti nije genuine 100%, daću ti sada na PM program pomoću kojeg ti 7mica postaje genuine i onda možeš update odraditi kako treba.
Šta komplikujete.

Sve ti je OK, samo iskljuci windows update i neces imati problema.
On jeste aktiviran, a opet nakon nekoliko ce ti izbacivati da to install !! Ako ti nije orginal to ce izbacatii !!
Nije aktiviran,jer removewat samo skloni "geniuine" da ti ne smeta.
Nije aktiviran, dao sam mu neki "program" valjda ce uspjeti. Mislim da moras imat ono windows activation i onu sliku.
Nijeti jos aktiviran skini, Windows 7 loader v 2.0.3 by Daz ! ako ti treba link poslacu ti na pm i objasnit kako se to radi ! nije mi problem, radim to kod svakoga ! pozz :)
pa ispod tog workgroup mora bit crta pa windows activation
i ispod ako pise windows is activated
i product ID onda je aktiviran ako nema toga onda i nije logika

ovako ti treba pisati da bi ti bio aktiviran windows, a ispod toga što piše WIndows is activated, mora pisati key kojim je aktiviran.

Ti si samo privremeno uklonio aktivaciju, da ti ne bi se trial verzija pojavila i stvarala ti probleme uz wat remover, samo problem je što ne možeš vršiti nikakve updejte sa tim, jer će ti kada izvršiš updejt, opet se vratiti stara verzija, pa ćeš morati brisati te updejte, uglavnom, komlikovano je.
Pa jeste cim nemas dole nekog znaka da je fake windows ili tu da ti nepsie nista
MSM CIM NEMA OVOG ZNAKA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.