Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

B&H vs. Austria @ CB NationsCup XV Qual.

3.778 pregleda · 137 odgovora · otvorena 26.01.2012. u 20:57

Coverage: CB NationsCup XV Qual.

B&H vs Austria

Rezultati:
de_train // B&H 5 - 10 AT / B&H 5 - 6 AT = B&H 10 - 16 AT
de_mirage // B&H 7 - 8 AT / B&H 3 - 8 AT = B&H 10 - 16 AT

Konacan rezultat cijelog matcha : B&H 0 : 2 Austria

Team B&H

pita
Milan
EMR
eddo
NiKOLINHO]t

Team Austria

fr3d
maKz
icho
nockZ
vladir0x

- Tema ce biti editovana nakon svakog halfa 

HLTV IP : hltv5.verygames.net:27100
HLTV Link : http://www.hltv.org/match/1989693-b-h-austria-cb-nationscup-xv-qual
pita + AWP = FAIL , al uglavnom gg :D
dvr je napisao/la:
ja kad sam rekao da treba za ifca glasati vi niste hteli :P
Da je on bio tek onda ne bih runde uzeli.
lazarev je napisao/la:
Ti si se javio, a dd2 ne znaš čitav.
Stvarno se nisam nadao da čemo ovako jadno izgubiti. Gledao sam prvu mapu, i nisam mogoa da vjerujem.
piita, šta je sa njim?
Jedino što je NiKOLINHO igrao.
qround je napisao/la:
Ti si se javio, a dd2 ne znaš čitav.
Smiješan si.
AR33FHOTHOTHOTHOT je napisao/la:
Pita, druže nemoj se ti šta naljutit' al' da znaš AWPom igrat' igro bi i u fnaticu, trebo' si ostaviti AWP Milanu. ^__^

Naši, ništa bez treninga prijatelji. ^_^
WATAFAK ? znas li ti da i on uzima awp ??? ha ha ha ; ) pored frisa on je tu odma ;) tisina ! nitkovi nasli da pametuju !

EDIT : eddo ko god od vas kaze da nije trebao da igra sa njim 1vs1 zivot za eda ;) pricate na pitu postignite vi rezultate ko pita pa se onda javite i recite nesta ;)

g0g0g0 EDDO ♥
Nikolinho sabio znaci deagle pokido je Mirage ,a pita uzo u par navrata emku i odmah je bio bolji na trainu smo zbog njeg gubili runde pa prvenstveno puca u lika 5 godina sa famasom nemoze ga pogodit lik usp 2 metka i cao .. Pusti mi se tog fnatica ..

Moze on igrat za fnatic razocarao me ,za EMR-a ste govorili da je dobar i bio je dobar (solidan) jbg na trainu je cuvao nezgodna mjesta ..

Ali vodimo 5 0 na mirage i sve se preokrene .. Smjesno t!
lazarev je napisao/la:
+1
Jedna od mogucnosti jeste da je pitu bolio ku**c jer nema nikakve koristi od toga i da je znao da ce failat. Kad igra za fnatic, igra punom parom i iigra 12312031283123012x bolje nego sto je danas odigrao. :D
Realno govorim bolje da su igrala naša raja iz BiH bez ovih dijasporaca , svi smo mi hvalili Pitu i hvalit ćemo ga , ali lik se šprdao ko niko , realno mu je pucao +++ac za ovaj meč ili se meni činilo ..
Ali tako je to kad misliš da nemaš bolje a ustvari imaš dosta dosta bolje igrače od ovih ,bože moj valjda ćemo nekad to shvatiti do tada ćao ..

Nikolinho svaka ti dala majstore .
bih-smijurija!
...uredu pita i treba da igra *jbga fnatic (iako je kita tamo).fnatic je top tim zato sto su samo gux i xizt klasa ostali nigdje veze, a emr on je gather igrac ima takvih ovdje koliko hoces.
hejtate edda i emra, da vidim vas da predstavljate svoju državu, odabran si bas ti od njih ne znam 200 000 lupam koji igraju cs ?

i dečki su predobro igrali, nikolinho čak najbolji, nakon njihovog freda, čak smo sumnjali u nikolu u nekim situacijama.

eddo i emr su se pokazali kao dobri igraci, samo sto je odabir ekipe i manjak taktika falio. njih dva su dala sve od sebe sto su mogla, ne hejtajte, zamislite kako je njima ;)
Po meni hunter je zaslužio da igra umjesto emra ili edde, jer ko je uigran ako nisu nikola i hunter.

A i vi što serete, kako bi vi igrali pod takvim pritiskom? Da znate da vas gleda bruku ljudi i da predstavljate državu, svoj narod ?
Serete na pitu ? Pa skontajte da momak igra u fnaticu, gdje se igraju zadane taktike, koje se vjezbaju danima, gdje svaki igrac savrseno zna svoju ulogu, ocekivali ste da sabija kao i sa fnaticom, hmmm. @Ostali momci, svaka cast, neke trema pucala, neke nije, sta bi, drugi put malo vise spremanja, taktiziranja i sabranosti. BiH ftw!
Valjda ce biti bolje drugi put
dvr je napisao/la:
ja kad sam rekao da treba za ifca glasati vi niste hteli
+1

kakvu bi ekipu sastavio :O
IFC je napisao/la:
+1

kakvu bi ekipu sastavio :O
Zvao bi amebu100?
nik0la je napisao/la:
Zvao bi amebu100?
pita, milan, hunter, nikolinho, dee, shinock, quell, hip, cokolada, laquilla

moji izabranici...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.