Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igre kao ovisnost

0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 28.01.2007. u 19:50

Splićanin igrao računalnu igru pola godine po 17 sati dnevno

23-godišnji Splićanin više od pola godine nije izlazio iz stana i svaki dan igrao bi 16 do 17 sati video igricu World Of Warcraft. "Tijekom tih sati gotovo ništa nisam ni jeo ni pio, zatim bih odspavao par sati i onda opet ispočetka" priznaje on Slobodnoj Dalmaciji. Ekspanziju igre The Burning Crusade, koja je u Split stigla prošli tjedan, naručio još u travnju i od kada se domogao najnovijeg izdanja WoW-a, uz računalo opet provodi više od 12 sati dnevno.

bljesak.info

Nemojte pisati da sam mogao poslati kao vijest.

Interesuje me jeste li vi imali slicnih problema ? Dok sam aktivno igrao CS cesto sam znao docekati zoru, popustio sam u skoli i u sportu, bio sam uvijek nervozan i pravo sam se ulijenio.Zaboravio sam na raju i rijetko sam izlazio vani. Međutim, kako vise ne igram mnogo sam sretniji i zadovoljniji. Probajte da ne igrate neko vrijeme, sigurno ce biti zanimljivije nego kad igrate.
nE._n0th1nG_ je napisao/la:
igrao bih i ja da imam dobar racunar, da konekcija ne pada svakih pola sata , da mi na rac. nema nekih 100 virusa , da mi mis valja , da mi radi enter...itd..

hehe meni radi enter,ali pocitav dan sam na netu slabo de izlazim.Drago mi je da je skola pocela da nemogu vise po citav dan visit za kompom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.