Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hocel' igrat' NIKOLA?

659 pregleda · 29 odgovora · otvorena 26.01.2012. u 13:54

Pozz raja...

Vidim match maksnet vs pp, a kol'ko znam nikolaa igra za maksnet. Pa pitanje je hocel' stid igrat za reprezentaciju? :D

maknset vs pp - 18:00h
BiH vs Austria - 20:00

♥ CeMa
I ja sam to vidio maloprije ma sigurno će maksnet naći neku zamijenu, ja msm da je greška neka.
Red bi bio da ispostuje repku.
ma pomjerit će maksnet v PP match,oko 10-11 il ce bit zamjena najvjerovatnije. Bolje mu je da igra za repku neg' taj match koji ce 100% izgubit
Prvo što između mečeva ima 2H "lufta", drugo što će maksnet izgubiti 2:0 po mapama, ne baš dobrim rezultatom, tako da, vjerovatno igra .. i aBd dobijamo
Nemaju ga sta pomjerati, kada igraju sa bgdom u 18h, i zavrsit ce se za 2 sata sigurno, i da igraju 3 mape, ma da malo je vjerovati da ce otici u trecu mapu.
-Ma sve ce biti uredu
Ako se ne pojavi na meču za repku, ne treba mu dozvoliti da više ikad dobije priliku da igra za istu.
Odigrat ce oba meca vjerovatno, ovaj prvi ce mu dobro doci da se malo zagrije i tako to
GL BiH
maknset vs pp - 18:00h
BiH vs Austria - 20:00

2h moze odigrati 4 mape i doci kuci
Al mislim da ce igrat,repka je to.

@iznad nakon 2-3 mape sigurno ce mu dosaditi.pregrijat ce se
HAHAHHAHAH koji nabovi draga majko

pa nije otisao na CPL ,pa da ne moze stici ,bo3 moze zavrsiti za 2h ako ne ode na 3 mapu
Zavrsit ce 100%,a i taj prvi match ce mu dobro doci za zagrijavanje .
Nikola igra iz igraone(svoje) u Brčkom kod kuće nema kompjutera , jer uvijek igra iz igraone.Igrat će i za maksnet i za reprezentaciju.
Ma valjda ce igrati. Nece valjda repku iznevjeriti
yain je napisao/la:
Nikola igra iz igraone(svoje) u Brčkom kod kuće nema kompjutera , jer uvijek igra iz igraone.Igrat će i za maksnet i za reprezentaciju.
Nemoj srat,nema kod kuce kompjutera? hahahaha
Fariis je napisao/la:
Nemoj srat,nema kod kuce kompjutera? hahahaha :D
Nema ;] Iz igraone je navikao igrati , i ima posebna soba tamo sa njegovom opremom i tu niko ne smije sjest , nema cybercafe na tom kompjuteru.Ja sam pitao po igraoni likove i rekli su da kod kuće ne igra i da ne koristi u opšte kompjuter kod kuće , ja lično znam da on dođe u igraonu svaki dan dok je raspust bude cijeli dan i naveče u 1-2 zavisi dokle pucaju lana ode kući , nekad' budu i do 5 :D.
Fariis je napisao/la:
Nemoj srat,nema kod kuce kompjutera? hahahaha
Ima ba;

AMD ATHLON II X4 640 @ 3.00GHz
4GB RAM | 1TB HDD
ATI HD5750 1GB GDDR5

Ma igrace za repku 1/1
crozzeR1 je napisao/la:
Trebo bi da igra za Repku ipak je Repka Repka
Pa igrat' će za repku 100% , a za maksnet nekih 70% -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.