Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 40 bodova

Sound Driver Problem

145 pregleda · 16 odgovora · otvorena 26.01.2012. u 01:59

Pozz, Imam veliki problem sa driverima s kojim se mucim vec 2 -3 dana, otkad sam formatirao comp , ni onaj driver koji sam prije imao ne radi , a i sve ostale novije/starije/pa i drugacije ne rade . Skidao sam i sa intela posto mi je integrisana zvucna , one analog devices drivere , skinuo sam i original driver sa lenovo stranice (posto mi je desktop pc davno uzeo , (IBM Netvista 8307 )

Ne radi ni jedan driver ukratko , i kod svakog mi dolazi ovaj eror pa i kod "originalnog " drivera

najvjerovatnije da ti je otisla Zvučna karta :D

EDIT: vjerojatno je riknula ak' ju ne vidi u device manageru....

Probaj za svaki slučaj skinut Everest i pogledaj jel ju on vidi.

EDIT2: Pitanje: jesi li clockao procesor ili radi na default ?
excalibur je napisao/la:
najvjerovatnije da ti je otisla Zvučna karta

EDIT: vjerojatno je riknula ak' ju ne vidi u device manageru....

Probaj za svaki slučaj skinut Everest i pogledaj jel ju on vidi.

EDIT2: Pitanje: jesi li clockao procesor ili radi na default ?
Na win 7 radila je , recimo dobro uglavnom bilo je zvuka , a na xpu nista
Imao sam isti problem, pošto se baš i ne razumijem u računare odnio sam majstoru da popravi i rješio je to (nije bilia otišla zbučna) već je on nešto uradio.
Saze je napisao/la:
Imao sam isti problem, pošto se baš i ne razumijem u računare odnio sam majstoru da popravi i rješio je to (nije bilia otišla zbučna) već je on nešto uradio.
Nema sanse da placam bezveze kad mogu i sam (uz vasu pomoc) to uradit
rason je napisao/la:
Nema sanse da placam bezveze kad mogu i sam (uz vasu pomoc) to uradit :D
Kao što rekoše kolege ranije, skini Everest vidi da li on prepoznaje kartu, ako ne onda je riknula. Ako je prepozna, onda pokušaj jednostavno još jednom format i novi boot, ili pokušaj sa drugim CDom, pa nam javi šta bude :D
kfle je napisao/la:
Kao što rekoše kolege ranije, skini Everest vidi da li on prepoznaje kartu, ako ne onda je riknula. Ako je prepozna, onda pokušaj jednostavno još jednom format i novi boot, ili pokušaj sa drugim CDom, pa nam javi šta bude

A gore u windows audio devices mi nista ne prikazuje
rason je napisao/la:

A gore u windows audio devices mi nista ne prikazuje
Nije mi najjasnije baš al' eto. :\
Kažem ti opet, probaj formatirati opet i digni sistem ili digni drugim CDom ako imaš ili možeš nabaviti. I ako imaš nekoga da ti posudi zvučnu probaj zamijeniti možda je ipak do nje :D
kfle je napisao/la:
Nije mi najjasnije baš al' eto. :\
Kažem ti opet, probaj formatirati opet i digni sistem ili digni drugim CDom ako imaš ili možeš nabaviti. I ako imaš nekoga da ti posudi zvučnu probaj zamijeniti možda je ipak do nje
danas 2x formatirao nista , a nemam drugog cda sad nigdje
rason je napisao/la:
danas 2x formatirao nista , a nemam drugog cda sad nigdje :D
Hmm... Probaj onda ili od nekog zvučnu drugu uzeti ili drugiim CDom formatiraj. To je jedino što mi pada na pamet trenutno. Ako se sjetim nekih čuda javim ti :D
kfle je napisao/la:
Hmm... Probaj onda ili od nekog zvučnu drugu uzeti ili drugiim CDom formatiraj. To je jedino što mi pada na pamet trenutno. Ako se sjetim nekih čuda javim ti

Ima i to

i da , za to formatiranje, dosad svaki put kad sam formatirao s ovim cdom sve je normalno bilo sad nece nista
Izbrisi sound drivere,zatim skini program slime drivers ;D program je free,skeniraj racunar snjim i skini pomocu njega potrebne drivere sve za sound ;D
Ili slini driverscanner program,on ti akenira,skida i instalira sam drajvere
Javi se na PM za licencni kod
DriverEasy je za one malo retardiranije, ko ne zna pročitati sa ploče kako se poča zove i ukucati u google ime ploče + audio driver.

Ako sam ja našao SoundMAX drivere koji su stari cca 10godina, možeš i ti naći za taj PC drivere.
KRYSTAL je napisao/la:
DriverEasy je za one malo retardiranije, ko ne zna pročitati sa ploče kako se poča zove i ukucati u google ime ploče + audio driver.

Ako sam ja našao SoundMAX drivere koji su stari cca 10godina, možeš i ti naći za taj PC drivere.
Probao sam ukucam ono iz everesta , i sve vezano za zvucnu karticu nazive skinuo svaki moguci driver za ovo , gotovo sve verzije adi soundmaxa , pa do simtela itd .nema nista
Kakav Everest, ukucaj ime PLOČE i dodaš audio driver i nađeš.
KRYSTAL je napisao/la:
Kakav Everest, ukucaj ime PLOČE i dodaš audio driver i nađeš.
Popravio sam , nekim cudom driveri su se htjeli instalirat (jedan od prije sto sam skidao ) i tamo jos u properties stavio use tihs device i eto

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.