Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Najjaci BOSS medju najjacima

1.339 pregleda · 37 odgovora · otvorena 27.01.2007. u 23:29

Sta mislite o najacem bossu na WoW-u, imam neke ovdje ali ako mislite da ih ima bolji slobodno pucajte...
Ummmm, a koji je najjaci Ragnaros, tako nesh jelde ??

NISAM NEKI WOWAS PA BAS I NE ZNAM...
Zar nije onyixa najaci boss? sad ne znam do 70 lvl
Kruul?mozda..
edit:

poison:neznam dali ima Archimonde u WoW,ali ako si iskusniji u wow-u onda ti vjerujem
btw:vidi kruula sta cini ..http://www.youtube.com/watch?v=NeR-6ICWmTQ
               ed_lol je napisao/la:
Kruul?mozda..

Ma kakav kruul. Kruul je malo smijesanl. Archimonde u caverns of time. Nema jaceg bossa. Jaci od Illidana pa skontaj...
ja na terra serveru
               LoKi© je napisao/la:
ja na terra serveru

naravno,Loki owna
Rekao bih - Ilidan... A ako neko bas zeli da vidi ultimativnog WOW bossa,onda nek se strpi jos malo do druge expe kada ce se pojaviti čika Arthas u svoj svojoj slavi. Zvanična je informacija iz blizzarda da će za borbu protiv Arthasa igrači morati biti NAJMANJE 90lvl... Sad ako se sagleda koliko je Ilidan snažan, i uzimajući u obzir da je istoga Arthas svojevremeno nagazao i pokazao mu ko je Čiko, onda se može stvoriti slika jednog finog, punomasnog Bossa koji će biti cilj nekih 90-100 lvl raidova... al opet kaže treba čekati drugu expu za susret sa dotičnim gospodinom, a do tada je Ilidan glavni
lol, svako ima svoje misljenje ali ja mislim da je RAgnaros ipak najjeb` mozda u Kel`Thuzad..
Ne izmisljajte , svi su karine sem Ilidana i Archija. Trenutno je Archi najaci pa onda ide ilidan po jacini.....
               HybeN je napisao/la:

eto vam

vidi kite ali leti ajd posalji golda
               HybeN je napisao/la:

eto vam

dobar.
Za TBC ne znam, u WoW-u prije exp-a jedan od najtezih je bio Kel'Thuzad iz Naxx-a, Raggy otpada od najtezih. Josh dosta teskih bossova ima u AQ40 da ih sad ne nabrajam (twin emperor, c'thun, itd.).
Ilidan je cudo najjaci je

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.