Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kvalitet portala

630 pregleda · 20 odgovora · otvorena 22.01.2012. u 18:40

Evo, jedna diskusija. Gdje je otisao ovaj portal. Gdje su otisle one kvalitetne diskusije, threadovi ? Clanovi koji su nesto vrijedili i znali na ovom portalu su ga davno napustili. Svaki dan je sve vise ne tako interesantih contesta kao i svega ostalog.
Administraciju boli neka stvar za sve ostalo, uzmiju i grabe sta mogu. Sam prelazak sa KGB-a na GSP ne vrijedi ni spominjati.

Valjda nece tema biti kantirana, nadam se.

Oprostite na gramatickim greskama.
Ali zasto se vracas na nesto sto se vec dogodilo? Kraj price presli i cao, uzivaj u zivotu Bog ti dao. Forum kao i sve ostalo je prolazno, bit je u rjeci "uzitak".

Toliko o kvalitetu..

Post dobio aplauz od skile

Kvalitet, bilo je nekoliko dobrih kontesta. Uglavno portal se svodi na teme 'koji pc kupit" "koju graficku kupit" i tako to.
Lima je napisao/la:

Toliko o kvalitetu..
Pa bas ti o tome pricam...
Kad se dizu teme koje cu slusalice uzet koji mis.#kupi sta ti hoces, sta ti odgovara a ne sto ti neko tamo stoti kaze
Il tema gdje snowboard nabaviti. 
To što je tebi samo u zarađivanju nije do nas. Ovdje sretneš mnogo prijatelja. Imaš tri vrste servera na kojima možeš igrati 24/7. Imamo dobru adminstraciju koja je spremna pomoći uvijek .

Za sve ostalo problem je u tebi.
Otišla zajedno sa onih malo pametnih što su otišli, ostali ne mare baš previše. Svakako je uvjek bio važan samo kvantitet, ne kvalitet, tako da..
Prije je bilo puno bolje, jbg vremena se mijenjaju dolaze nove generacije. Pojedini su se puno podigli, ali tako ti je to 
@abblle de samo malo ulizuj

sve u svemu i meni je pomalo dosadio portal nekad sam provodio 7/8 h na njemu i stalno piso postove (nisam spamo) dok sad se sve teme svode na neke gluposti, mislim lik diže temu gdje da nađem posao u banja luci na portalu koji se zove gamers.ba, pa ko je tu lud? pa onda dižu teme koji snowboard kupit, gdje imaju nargile? 
742 je napisao/la:
To što je tebi samo u zarađivanju nije do nas. Ovdje sretneš mnogo prijatelja. Imaš tri vrste servera na kojima možeš igrati 24/7. Imamo dobru adminstraciju koja je spremna pomoći uvijek .

Znas sta mene cudi, 66 hiljaditi si korisnik, a vec imas 1500 postova, eto vidis na sta se svodi ovaj portal..
Sto se tice prelaska sa KGB na GSP, velika greska.
Ovdje su ljudi (djeca) željna samo dokazivanja, odnosno pokazivanja da oni nešto znaju i hvalisaju se time. Nije više fazon čuvati znanje za sebe, već ga raširiti i hvalisati se po forumu.

To je jedna strana foruma, dok druga ne vidi dalje od nosa (igrica), pa tako ne znaju npr. otić iz stana da bi prošetali vidjeli nešto novo, već se sve svodi da se po gamersu pita.

Čast par momaka, koji pokušavaju da malo ovo poprave osvježe, organizuju neke konteste poboljšaju "gaming g.ba" i slično poput modova iz FA, IF, CShop, Minecraft, Software, globalci itd.

Toliko. ByTheWay tvoji postovi sve govore o kvaliteti portala. Edit: Uostalom, pa ne znaš 3 rečenice sastavit kako treba, odma pišeš "oprostite na gramatičkim greškama", pa nisi pisao roman.

"uzmiju i grabe" Šta to administracija ima uzimat i od koga, niko vas ne tjera da "kupujete" bilo šta 
S portala je otislo dosta momaka koji su drzali "red" na g.ba, otisli su momci koji su mnogo toga znali, kako o csu, tako i o drugim igricama. A sto se tice tih tema tima "koji mis uzeti" i sl. jeste da smaraju, al' ovaj site se zove GAMERS.BA i ne vidim nista lose kada neki "gamer" pita druge "gamere" za misljenje o opremi ili bilo cemu drugome vezanom za gaming.
EXS je napisao/la:
S portala je otislo dosta momaka koji su drzali "red" na g.ba, otisli su momci koji su mnogo toga znali, kako o csu, tako i o drugim igricama. A sto se tice tih tema tima "koji mis uzeti" i sl. jeste da smaraju, al' ovaj site se zove GAMERS.BA i ne vidim nista lose kada neki "gamer" pita druge "gamere" za misljenje o opremi ili bilo cemu drugome vezanom za gaming.
Slazem se sa tobom Harise,jos bi da dodam samo da jos ima kvalitetnih tema po meni.
742 je napisao/la:

Ma da problem je u meni. Al nek si ti za manje od godinu nabio 1.5 k postova.
742 je napisao/la:

Danas lizing sutra pušing ;D;D
Nemamo mi sta rapsravljati o kvaliteti ovoga foruma.
Prvo ako ti se ne sviđa bjez' odavdje i svatko sretan i zadovoljan,a drugo nisi vlasnik i tebe to ne zanima,nemas nikakve koristi od toga.
Jedino ako si pametan upijat ces znanje membera koji nesto znaju i to je to a ne spammati po temama kao sto ti lima rece ♥
Meni je kvalitet dobar, ima i zanimljivih tema i contesta! Nemamo se šta žaliti i kukati, dobro je, nedaj Bože gore 
ENIKMA je napisao/la:
Pa bas ti o tome pricam...
Kad se dizu teme koje cu slusalice uzet koji mis.#kupi sta ti hoces, sta ti odgovara a ne sto ti neko tamo stoti kaze
Il tema gdje snowboard nabaviti. 
A sto se ti prvi ne aktiviras i pocnes normalno da pises po ovom portalu, cak jos bolje koje su to zadnje tvoje diskusije koje iziskuju neki posten i dobar odgovor na istu?
Mislim da malo lutas i da sam ne znas sta hoces ovom temom da kazes.
Svi tvoji postovi su tipa spamerskog karaktera

Momak se potrudio i napravio neki tutorijal koji ce koristiti nekom', ne mora tebi licno da posluzi i ti se javljas "citiraj me za aplauz", koji si ti to faktor ovdje? http://www.gamers.ba/forum/7/155579/1/-tut-kako-napraviti-music-bot-za-ts3-/#tema-post-1629405

Neke tvoje kvalitetne teme..

!?
Ja se ne žalim , meni je dobro xD .

Samo me ponekad malo živcira što vlexu , ridlu pošaljem pm i onda stoji tako i nikad ne dobijem odgovor . Ovo što kaže da su contesti low - ja msm da nisu , možda su tebi samo manje zanimljivi nego ostalim .

Ako ti se ne sviđa ovako kako je bujrum logout i nemoj se više vraćati .

Ovom temom se ništa neće promjeniti . Pusa bokić ♥
Zhak je napisao/la:
Ja se ne žalim , meni je dobro xD .

Samo me ponekad malo živcira što vlexu , ridlu pošaljem pm i onda stoji tako i nikad ne dobijem odgovor . Ovo što kaže da su contesti low - ja msm da nisu , možda su tebi samo manje zanimljivi nego ostalim .

Ako ti se ne sviđa ovako kako je bujrum logout i nemoj se više vraćati .

Ovom temom se ništa neće promjeniti . Pusa bokić ♥
Pa normalno da su konteski dobri samo je bitno koliko vas to zanima?

Dignem kontest za Esej http://gamers.ba/forum/10/153636/gamers-ba-esej-contest/ jave mi se na kraju 4 covjeka, te onda se zalite nesto vamo tamo..
Svi hocete neke bodove da zaradjujete samo na ovom portalu i to na nacin da mrdnete svojim skupocjenim misevima i da kliknete sa njim dva puta i eto meni 10 boba i tako iz dana u dan..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.