Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 130 bodova

[DVD Pogon] Problemi i štekanje ?

131 pregled · 5 odgovora · otvorena 20.01.2012. u 23:52

Vozdra.

Na početku odma da pocrtam pošto ima nekih koji ne čitaju do kraja. [U]Nemojte se javljati ako niste adekvatni da odgovorite na pitanje, tačnije ako ne znate, niste imali problem i riješili ga. Sve linkove sa Google-a i slično to nemojte mi đabe na oči nosit, zamoliću druga KRYSTAL-a da šamara sve to, više volim 2 normalna posta, nego 3 strance niđe veze.

Da pređem na stvar.

Prije 2-3 dana imao sam Windows 7, i odlučim vratiti XP (razlozi nebitni, manjak rama i slično). Eh instaliram ja XP poskidam šta treba, ubacim Modern Warfare 2 samo što je krenula instalacija, odjednom sve krenulo štekati, znači miš se pomjera pola minute i slično. Kontam da nije do CD-a, ubacim par dvdova da prebacim Prison Break na stik da gledam ista stvar.

Fazon je u tome kada npr krenem kopirati počne štekati, iste sekunde kada stisnem CANCEL sve se vrati u normalu isto da nikad nije ni zaštekao :/

Ne znam šta da radim fakat me ovo iritira, imao sam i prije XP pa je bilo sve normalno, ima ko kakvo pametno riješenje? Biće još ovog sranja bodova ako treba samo da"kotarišem ovaj problem"

Hvala ćao, i prije posta pročitajte prvih par rečenica molim vas.
provjeri da ti se cpu ne pregrijava... sto ti stopa znaci ili da ti je do rama ili cpu-a. Task Manager otvoris i ako ti pise cpu usage 100% onda je do cpu-a(pa bih ti predlozio da skines kuciste obrises prasinu, i srusis sistem), ako je ram usage visok onda je do rama (probaj ugasiti programe, ali cisto sumnjam). Ako je do rama onda je***i ga zao mi je :\
CeMa je napisao/la:
provjeri da ti se cpu ne pregrijava... sto ti stopa znaci ili da ti je do rama ili cpu-a. Task Manager otvoris i ako ti pise cpu usage 100% onda je do cpu-a(pa bih ti predlozio da skines kuciste obrises prasinu, i srusis sistem), ako je ram usage visok onda je do rama (probaj ugasiti programe, ali cisto sumnjam). Ako je do rama onda je***i ga zao mi je :\
Predlažem da ponoviš malo temu, zapravo o čemu se radi. A ako si siguran da si dobro pročitao i napisao, onda mi je žao, ali trebalo bi te banovat čisto zbog strahovito niskog IQ-a
Fazon je u tome kada npr krenem kopirati počne štekati, iste sekunde kada stisnem CANCEL sve se vrati u normalu isto da nikad nije ni zaštekao :/

pocne stekati problem sa cpu usage! :D jel ti veci ram od iq-a?
Ja se izvinjavam sto smetam , mozda i samar dobijem ali moram reci.
Sto ga vrijedjas jarane , lik ti pokusa nekako da pomogne ti njemu pucas pricu kako mu je IQ nizak ? .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.