Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] NewYorker__

187 pregleda · 4 odgovora · otvorena 20.01.2012. u 14:10

Pozdrav raja! Evo htio sam da podjelim par slika sto sam slucajno uslikao a meni se svidjaju sa vama

1. Istanbul sa vidikovca.

2.Dio laptopa, slucajno uslikao

3. Kandilji dzamije u Sanskom mostu.

4. Jagode

Koristite FA sistem ocjenivanja :

I hope you like it.
1.slika= Predivan pogled :) samo meni se ne sviđa ova biljka u desnom cosku.
2.slika= Ne sviđa mi se zbog toga što se jasno ne vidi šta je na slici osim ove baterije..
3.Nije loša.
4.premocna slika, odmara oci ♥ :D

Sve u svemu dobre slike :)

Ocjena: http://imageshack.us/photo/my-images/716/gba4zvezde.png/

EDIT: ne znam zasto nece da prikaze zvezde :S , bude ono kao nepokretno..

- I ovo vjerovatno radi truda.

- Prva slika, veoma loša poziicja. Tebi je u planu bio grad, a ne ovaj krajolik. Poradi na tome. Također kada slikas u mraku pazu na reflekciju svjetala. Kvare sliku , bar po meni. Možda da si stao kod bora pa uslikao. Imalo bi možda nekog smisla ljepotu, ovako ništa.

-Druga slika, nije nešto, mada nije ni loša. Ali probaj da izjegneš ove slike. Fokusiraj se više na prirodu, ljude, teško je slikat mrtvu prirodu, vjeruj. Boje su fino usklađene. Sad jel ovaj blur od tebe ili od autofocus-a idk, mada fino izgleda. Mada mi slika nema nekakvo značenje. Dio laptopa

- Treća slika iskreno ne valja. Mutna, tamna , ne uočljiva. Poradi na tome. Probaj da slikaš po dani, vidim da ti ne idu nočne slike. Aparat ili šta več. Pozicija nije loša. Mada slika ovako tamna ne odaje ništa.

- Četvrta slika je več malo bolja. Blur fino odrađem. Boje fine. Jagode još bolje . Samo ova vilica ovdje je pogrešno postavljna , da je ona 'postavljena' između jagoda, možda bi ljeoše izgledalo. Također previše se ublistala, nekako je ne razgovjetna slika, na tom dijelu.

- Trudi se, slikaj.
- Pozdrav

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.