I ovog ponedeljka (iako je utorak) nastavljamo sa contestom. Prosli put je odziv bio malo slabiji, ali ajmo to sad popraviti. Takodje, najbolji rad dobice 100 bodova, a oni koji su dosta slicni aplauz.
Kao sto smo ustanovili i na proslim temama, morate sto vjernije 'kopirate' neki nas rad.
Ovaj put morate 'iskopirati' jedan moj sig.
VAZNO:
- rezoluciju slike NE SMIJETE mijenjati
- editovani postovi sa slikama NECE BITI UVAZENI
- tekst sa slike nije vazan, tj, mozete ili isto napisati ili izostaviti. znaci, BITNO JE URADITI ISTU SLIKU. NE DA BUDE BOLJA (po nekom tumacenju) VEC DA BUDE ISTA KAO OVA. kako ce te doci do toga, to prepustam vama
- takmicenje traje tacno 48h, znaci 26.01.2012 u 19:05 je fajront.
- na ovu temu kacite samo radove, svi ostali postovi ce biti osamareni, a .PSD saljete meni na PM (i bilo bi lijepo i pozeljno da naziv poruke bude copy-cat ili cc. da mi bude lakse, hvala unaprijed)
Kao sto smo ustanovili i na proslim temama, morate sto vjernije 'kopirate' neki nas rad.
Ovaj put morate 'iskopirati' jedan moj sig.
VAZNO:
- rezoluciju slike NE SMIJETE mijenjati
- editovani postovi sa slikama NECE BITI UVAZENI
- tekst sa slike nije vazan, tj, mozete ili isto napisati ili izostaviti. znaci, BITNO JE URADITI ISTU SLIKU. NE DA BUDE BOLJA (po nekom tumacenju) VEC DA BUDE ISTA KAO OVA. kako ce te doci do toga, to prepustam vama
- takmicenje traje tacno 48h, znaci 26.01.2012 u 19:05 je fajront.
- na ovu temu kacite samo radove, svi ostali postovi ce biti osamareni, a .PSD saljete meni na PM (i bilo bi lijepo i pozeljno da naziv poruke bude copy-cat ili cc. da mi bude lakse, hvala unaprijed)