Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hakerski napadi

986 pregleda · 54 odgovora · otvorena 20.01.2012. u 02:38

smk je napisao/la:
500gb/s?

Koji gb gore dole!

morgan
500? Pa to samo da vidis sta ima kod njih
nemogu oni amerima nista ;-)
mogu in kitu lizat...
KilluminAti je napisao/la:
nemogu oni amerima nista ;-)
mogu in kitu lizat...
Ne mogu? Videcemo.
Ponovno ponavljam nije hackiranje nego je DDoS (Distribured Denial of Service). Koriste botnet. Ali 90% Gamers.ba ne zna ni sta je botnet.
Orusei je napisao/la:
Ponovno ponavljam nije hackiranje nego je DDoS (Distribured Denial of Service). Koriste botnet. Ali 90% Gamers.ba ne zna ni sta je botnet.
- Zašto bi gamere zanimalo šta je botnet ?
Pola njih ne konta ni razilku izmedju DOS-a i DDOS-a, a kamoli ovo, al' ljudi ko ljudi, barem podržavaju ovakav akt u ovo doba najpopularnije hakerske grupe na svijetu ...

Svaka čast Anon, rušite i FB, server po server, pa makar i DDOS samo, nek barem shvate !

Anon ♥

EDIT : Koliko vidim, Wiki is back !
MarioMaxy je napisao/la:
- Zašto bi gamere zanimalo šta je botnet ?
Pola njih ne konta ni razilku izmedju DOS-a i DDOS-a, a kamoli ovo, al' ljudi ko ljudi, barem podržavaju ovakav akt u ovo doba najpopularnije hakerske grupe na svijetu ...

Svaka čast Anon, rušite i FB, server po server, pa makar i DDOS samo, nek barem shvate !

Anon ♥

EDIT : Koliko vidim, Wiki is back !
Pa wikipedia je bila samo 24h na proteste, samo 18og Januara.
ma anonymous je najaci. Ako ste slusali njihove prijasnje vodse vidicete da oni broje preko 10000 ljudi tako da :D
OverDoseeD je napisao/la:
ma anonymous je najaci. Ako ste slusali njihove prijasnje vodse vidicete da oni broje preko 10000 ljudi tako da :D
kako da se uclanim imam visak slobodnog vremena...
Nisam u toku, može li mi neko objasniti o čemu je riječ ?
Ma nek sve pogase. Bilo bi dobro da se ugasi "FACEBOOK", da prvo vidim reakciju omladine.
Nermin je napisao/la:
Kad nije hakiranje hajde ti sruši fbi. Jesi li ti svijestan koja konekcija treba da se sruši FBI ?

@topic: Svaka čast samo neka ruše :)
Stari to nije jedna osoba sa botnetom iako bi mogla da bude, nego sto hiljada ljudi koji dobrovoljno "doniraju" svoj bandwidth :D
Kraljevi !!

DA mi je njihova konekcija da ddosam one što su MC napali i ove naše službe
Objasnili. Cuj oboriti fbi ♥

.."On January 19, 2012 a popular sharing website named Megaupload was taken down. We were not hesitant and reacted quickly. Remaining to our word, we took down their main sources (??), MIAA and FBI are down."
Volio bih da ovo bude slijedeće:

http://www.facebook.com
Djaba sebi problem stvaraju , al svaka im cast
Jaki su nema šta, promjena su makar, zbog toga im svaka čast.
FBI ulow
Dovahkiin je napisao/la:
Nisam u toku, može li mi neko objasniti o čemu je riječ ?
- SOPA (vjerovatno si čuo za to) je srušio Megaupload zbog velike piraterije , i sada , u znaku osvete , Anonymousi je srušio FBI ... I to nije kraj , nastaviće s' svojim rušenjem raznih većih stranica ...

@Tema :

Čitam i čudim se , znao sam da će Anonymousi uzvratiti nečim ovakvim , ali nisam znao da će srušiti FBI ... Respect za momke , stvarno su uradili prejak posao , mada će se uvući u još veće probleme ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.