Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Horor igra,odabir?

402 pregleda · 34 odgovora · otvorena 13.01.2012. u 16:04

Pozdrav svima,dajte mi neke prijedloge Horor igrica,nesto kao F.E.A.R 1 & 2..QUAKE,DOOM idt..??
Posto sam zaljubljenik u ovaj zanr igrica,zanima me vase misljenje o obabiru igre..hvala :|
Left 4 dead & Silent Hill
Dead Space 2 probaj i 1 ako hoces al 2 je vrh igro sam i umro
Saw : The game. Dobra igrica
Resident Evil - po meni jako dobra horor igra
Land of the Dead

Jeste malo starija ali owna
Dead Space 2

Zauzima prvo mjeso u Horor kategoriji.

DETALJI IGRE:

Release Date: Jan 25, 2011
Genre: Action, Third Person Shooter
Rating: M for Mature
Game Modes: Single player, multiplayer
Series: Dead Space
Dead Space 2 the survival horror sci-fi sequel tops my annual list of the scariest survival horror themed PC games. Players once again take on Isaac Clarke who wakes to find himself in a hospital bed confined in a straight jacket, with no memory of the past few years. Upon escaping, players must fight their way through the Sprawl, an enormous space city, in hopes of defeating an evil being known as the Marker. It's atmospheric space horror setting is one that can't be beat in Dead Space 2.
mersimthebody je napisao/la:
Amnesia: The Dark Descent je bas cisti horor al jbg nema pucanja i tak to samo razmisljanje i pisanje u gace
a resident evil 4 bi ti vise preporucio veoma duga igra i uvijek te strah sta ce sad bit a sta sad itd
Amnesija nema petnaest hiljada zombija sto lete na tebe, nema shitload of monstera sto skacu na tebe... Fazon je u atmosferi, u misteriji igre..Najgori osjecaj je kad prolazis kroz sobu, a nisi siguran je l' te ono cudoviste skontalo i ide li prema tebi @_@

Prejaka igra, ako se mene pita r_r
br0wn13 je napisao/la:
kanter, izleti ti lik iza coska izludis ko da igras neku od tih horor igara za izludit
AHAHAHAHAH,kanter mi nije bas nestho,haha,trazim nesto extra strasno,jer imam zivaca i volim naprosto horor igre,filmove.serrije..itd.. :D :D
Sillent hill svi dijelovi
Resident evil 3: nemesis
Cold fear
Alone in the dark
Amnesia
izisla je za XBO360 predobra horor igrica ALAN WAKE,,eh gledao sam gameplay,grafika je predobra,detalji,sve maksimum,i jako mi se svidjela,dali je ta igra dostupna za PC???
Resident Evil uzmi ako hoces dobru horror rokacinu bez previse straha. . .

A ako hoces da se useres ujedno i zadivis igrici, poigraj "Silent Hill Homecoming"
Igrica je fenomenalna, grafika VRH ! :D
harishotic je napisao/la:
izisla je za XBO360 predobra horor igrica ALAN WAKE,,eh gledao sam gameplay,grafika je predobra,detalji,sve maksimum,i jako mi se svidjela,dali je ta igra dostupna za PC???
Igra je strava, izašla za pc prošli mjesec. Prešo sam je i pravi je horor, žešće od Resident Evil-a

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.