Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

G.ba Gather | Knjiga žalbe

2.461 pregled · 68 odgovora · otvorena 12.01.2012. u 23:32

Vjerovatno ste ovu temu očekivali od 100kaa-e (imam njegovo odobrenje), simbe ili insejna koji se pitaju za ove naše mixeve, ali eto ja sam je digao jer dobivam svakodnevno žalbe primjedbe na generalno mixeve. Moja uloga u svemu ovome je da kantiram teme, brišem postove i sl. Pomažem momcima oko portala.

Na ovo generalno ću se kasnije vratiti, ali se sad pitate zašto dižem temu, ako se žale meni kao gmodu koji mogu nešto uraditi. Dosta je bilo tužakanja i sl. od sada sve ide transparentno.

Mogu, ali hoću da riješimo neke stvari na ovoj temi. Pa da vidimo neke generalne stvari.

Koji su to problemi

Šta mislite o pravilima

Mišljenja o simbi i insejnu (momcima koji vode sve ovo), naravno i stoki (koji je head)

Ostali admini

Ovo je molba za sve mix igrače i admine da se jave i napišu svoje mišljenje. Nemojte pisati da je sve ok i uredu (ovdje samo žalbe), kad nije (bezveze pokušavate nabiti postcount). Vrijeđanje i psovanje neću tolerisati (gag na 30 dana) !!!

Da li su te žalbe iz nekog inata, svađe ili ljubomore Ako mislite da je laž, dokažite i member će biti sankcionisan. Naravno, ako mislite da nešto nije tačno, slobodno se javite i napišite svoje mišljenje. Nemojte se truditi i praviti neke grupice koje će se žaliti i pokušati uraditi neke stvari. Zamislite ovo kao jednu kvalitetnu diskusiju, ako želite da mixevi budu još bolji.

Dakle, ako imate nešto da napišete, pišite ovdje (NE meni ili stoki na PM/MSN i sl. već pred svima) ili šutite. Možete iskoristiti ovu temu i riješiti probleme.
Do vas je .

100kaa ovu temu prati (brzo nam ozdravi)

skile, ispred samog sebe

To je bila skiletova tema koja je zavrsila u kanti zbog vas.
Ovako od sada, pisete samo na OVU temu, javlja se SAMO onaj clan koji ima na nesto da se pozali, i taj isti clan ce se javiti sa DOKAZIMA. Pun mi je klinac vise citati vase kvazi pametne postove od kilometar u kojima se raspravljate ko mahaluse.
Princip rada:
-Post na temi SA DOKAZOM
-Ja procitam post
-Porazgovaram sa osobom na koju se zalite
-Vama dam rezultat razgovora
i to je to, svaki citat, svako javljanje koje nije zalba ce biti kaznjeno, kaznu cu vam ja sam odredjivati kako sam raspolozen.
Simba ima sva prava da mjenja pravila mixova, jer vecinu njih mjenja sa mojom saglasnoscu, postujte pravila, prijavite nepravdu.
Da ne zaboravim, ali mislim da se skontali, bar se nadam, insejn vise nije zaduzen za mixove, razlog skidanja neaktivnost.
I molim vas nemate razloga, pored ove teme, da se javljate na privatne poruke, sve sto imate stavite na vidjelo da svi vidimo, bez steli ikakvih.

P.S. Postovi koji su zasluzili kaznu, nece biti osamareni da se poslije mogu obrisati, autor ce biti kaznjen gagom/banom/opomenom.
420 je napisao/la:
Evo moja prva žalba.

Pogledajte sliku, sve će vam reći.

Nije fino da 5 admina igraju u jednoj ekipi, a da u drugoj nema niti jednog..

Nije mi krivo, daleko od toga, svakako smo pobjedili!
Ovo je tebi ts ubagovo. Probaj ga reinstall.

Post dobio šamar od simba

DZAVID je napisao/la:
Ovo je tebi ts ubagovo. Probaj ga reinstall.
Haj što mene lažeš, ali ne kontam što sebe lažeš
420 je napisao/la:
Haj što mene lažeš, ali ne kontam što sebe lažeš
Na ovom miksu yain 100% wh, rrevolutio 99% wh.....
420 je napisao/la:
Evo moja prva žalba.

Pogledajte sliku, sve će vam reći.

Nije fino da 5 admina igraju u jednoj ekipi, a da u drugoj nema niti jednog..

Nije mi krivo, daleko od toga, svakako smo pobjedili!
Objasnio je i elite, i nema znam razlog javljanja. Da je moj team ili team admina koji je kreirao ovaj Mix pobijedio sa bijesnom razlikom pa hajde, nego je bilo 16-5, na mapi de_mirage. Ako je problem SS ću staviti i eto.
simba je napisao/la:
Objasnio je i elite, i nema znam razlog javljanja. Da je moj team ili team admina koji je kreirao ovaj Mix pobijedio sa bijesnom razlikom pa hajde, nego je bilo 16-5, na mapi de_mirage. Ako je problem SS ću staviti i eto.
Dobro, kako ste vi znali da ćemo mi vas pobijediti?? Da ste znali da smo jači pa hajde, ali ovako.. No hejt, fino diskutujemo kasnije obriši ove postove..
420 je napisao/la:
Dobro, kako ste vi znali da ćemo mi vas pobijediti?? Da ste znali da smo jači pa hajde, ali ovako.. No hejt, fino diskutujemo kasnije obriši ove postove..
Ja sam podijelio ekipu i znam kako ko od vas igra 100 %. Yain, je igrao sa tobom, i uhvaćen je za wh. Stavio sam ga protiv sebe, jer kad igra sa mnom niko neće da ofira jer je tu šupak sa vrha simba tu.
Na mixu:
Dust2.Lik iz terora ima awp ubije kordu na midu.Korda ide retry i udje ponovo a admin (qrourd) i ne obraca paznju.Kada smo mu rekli za retry samo je rekao :
"Problem?"

DEMO
ZMIGI je napisao/la:
Na mixu:
Dust2.Lik iz terora ima awp ubije kordu na midu.Korda ide retry i udje ponovo a admin (qrourd) i ne obraca paznju.Kada smo mu rekli za retry samo je rekao :
"Problem?"

DEMO
Popričat ću sa adminom.
Digne se tema, add-am se. Korda se ne add-a, on igra ja ne igram.??
:|

Admin: customzz

Pozdrav
staffan je napisao/la:

Pozdrav
Ne vjerujem da bi te admin namjerno preskočio, možda ti se nije podudarao nick sa portala i nick na ts-u, ali uglavnom javim ti za ovo dok vidim sa adminom.
simba je napisao/la:
Ne vjerujem da bi te admin namjerno preskočio, možda ti se nije podudarao nick sa portala i nick na ts-u, ali uglavnom javim ti za ovo dok vidim sa adminom. :)
Ma siguran sam 100%
staffan je napisao/la:

Pozdrav
daj mi link teme... moguce da je moja greska neznam ocm ... :S
customzz je napisao/la:
daj mi link teme... moguce da je moja greska neznam ocm ... :S
Ne mogu da nađem .ebi ga ..
staffan je napisao/la:
Ne mogu da nađem .ebi ga ..
Brate ako je bila moja greska (iako se ja nesjecam.. ) izvini... nije namjerno bilo.. :S
customzz je napisao/la:
Brate ako je bila moja greska (iako se ja nesjecam.. ) izvini... nije namjerno bilo.. :S
Ma u redu je to, nego kako je Korda mogao igrat a 100% sam siguran da se nije add-o :D
ako nista bar da se pozalim na djavida(momka da dugim ku***m i malim mozgom)

i meni bi pukao film i poceo banovat da mi je bio skor 2:14

hvala ,hvala,hvala
Cijeli team na mixu trazi demo od igraca i admin udje u sobu i samo kaze ne smaraj ! Mislim ako nema cit da mu ne bi bilo problem da uploaduje demo.Raja radi njega gubi volju za g.ba mixevima prije je to nekad bilo da se zabavimo sad se samo svadjamo radi citera -.-'!
sTr je napisao/la:
ako nista bar da se pozalim na djavida(momka da dugim ku***m i malim mozgom)

i meni bi pukao film i poceo banovat da mi je bio skor 2:14

hvala ,hvala,hvala

1. Nije djavid nego Džavid.
2. Bez psovanja!
3. Nabavi ogledalo jer ti ocigledno treba
4. Kakve veze skor ima? Sabio sam vas u prvom halfu.
5. Banovan si zbog vrijedjanja.
6. Da se mene pita, tebi bi se perm. udario.
DZAVID je napisao/la:

1. Nije djavid nego Džavid.
2. Bez psovanja!
3. Nabavi ogledalo jer ti ocigledno treba
4. Kakve veze skor ima? Sabio sam vas u prvom halfu.
5. Banovan si zbog vrijedjanja.
6. Da se mene pita, tebi bi se perm. udario.
hahahah sta sam psovao?naravno napisao dj avid nakon kicka koji sam bez razloga dobio.

Ogledalce ogledalce reci mi ko je najljepsi na svijetu!!? djavid djavid jest boga mi ♥
ako vam nije problem da zabranite igranje onoj djeci , ne znaju da hodaju , nit znaju djelove mape , nista zivo , plus svoje nekad flesaju , ubiju , zajebavaju na ts ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.