Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ESL.ba

457 pregleda · 18 odgovora · otvorena 12.01.2012. u 23:20

za pocetak poz svima, team ESL.ba, sta je sa tim i ko radi na tome??? ovako zasto ova tema, pa zato jer mi se cinimi da niko nista ne radi po tom pitanju, zadnjih pola godine i cak vise sam aktivan na esl-u, sto se tice CS-a vidio sam da je bio neki cup i neka liga itd nisam sve procito jer igram vise Cod-a nego Cs-a, uglavno kako se moze postati Admin jer bi zelio da pokusam nesto da uradim sto se tice CoD-a i da dizemo malo esl.ba na veci nivo sto se tice cod-a da se organizuju cupovi itd. ne znam sta vi ljudi radite cinimi se kako pratim gamers opcenito ovde se igra opasno CS ali sto ne igrate esl mogu se cup-i i lige praviti ako su pravi ljudu na pravoj funkciji.. ali niko se ne trudi, hajde ljudi da se pocen radite na tome... imamo mnogo potencijala i mozemo mi to Zajedno smo jaci, i hajde neka mi neki javi plz kako se admin moze postati itd... thx unaprije

From TERRORECON with Love ♥ ♥
Ovako, bio sam administrator na Esl.eu , #ba ladder i bilo je eto ko aktivno dok sam vodio, ali nakon nekog vremena prestane raja da igra. Dobro tad nije bio normalan lader, samo 1on1 mr15.

Vidi, dogovori se sa myz - om , nick na G.ba je soNFTW.

- on ti je glavni za nas lader a i medju top adminima ESL . a.
entraik je napisao/la:
Ovako, bio sam administrator na Esl.eu , #ba ladder i bilo je eto ko aktivno dok sam vodio, ali nakon nekog vremena prestane raja da igra. Dobro tad nije bio normalan lader, samo 1on1 mr15.

Vidi, dogovori se sa myz - om , nick na G.ba je soNFTW.

- on ti je glavni za nas lader a i medju top adminima ESL . a.
vjerujem ti ljudi nisi zainteresovani nikako, a da se pocen praviti cup liga ladderi 2v2 3v3 5v5 to bi bilo extra da se napravi i da se siba igralo bi se 100 % ali otom potom idemo sada lagano pa cemo abd uspjeti nadam se. evo mi samo na codu vec poceli sa organizacijom sto se tice Lanova itd MiB site je jos uvjek u izradnji itd ali bice ovo extra http://madeinbosnia.net/ ..
LoCoOo je napisao/la:
vjerujem ti ljudi nisi zainteresovani nikako, a da se pocen praviti cup liga ladderi 2v2 3v3 5v5 to bi bilo extra da se napravi i da se siba igralo bi se 100 % ali otom potom idemo sada lagano pa cemo abd uspjeti nadam se. evo mi samo na codu vec poceli sa organizacijom sto se tice Lanova itd MiB site je jos uvjek u izradnji itd ali bice ovo extra http://madeinbosnia.net/ ..
Naravno ..

Samo treba dodati normalne laddere

- 1on1 / awp ladder , aim ladder , fun ladder
- 2on2 / awp ladder , aim ladder , fun ladder
- 3on3
- 4on4
- 5on5 - Sto je najbolje za ESL.ba nas lader. Lige, matchevi, etc.

Takodjer, ja sam se ponudio da opet budem admin na esl - u tacnije na nasem ladderu pa cemo viddjeti. Jer bih rado pomogao
entraik je napisao/la:
Naravno ..

Samo treba dodati normalne laddere

- 1on1 / awp ladder , aim ladder , fun ladder
- 2on2 / awp ladder , aim ladder , fun ladder
- 3on3
- 4on4
- 5on5 - Sto je najbolje za ESL.ba nas lader. Lige, matchevi, etc.

Takodjer, ja sam se ponudio da opet budem admin na esl - u tacnije na nasem ladderu pa cemo viddjeti. Jer bih rado pomogao :)
upravo tako a i sve se to moze samo da se aktiviraju malo ljudi i to je to sve sto si naveo bi bilo extra,,,, ljudi bi ofc igrali da se dokazu ko je ko i koji je team najbolji ofc :)
LoCoOo je napisao/la:
upravo tako a i sve se to moze samo da se aktiviraju malo ljudi i to je to sve sto si naveo bi bilo extra,,,, ljudi bi ofc igrali da se dokazu ko je ko i koji je team najbolji ofc
nek mi se javi nermin na fb uvezat cu ga sa likom koji je zaduzen za esl.ba, pa cemo to organizovati nije nikakav problem, a gsp.ba ce ustupiti servere
53m1r je napisao/la:
nek mi se javi nermin na fb uvezat cu ga sa likom koji je zaduzen za esl.ba, pa cemo to organizovati nije nikakav problem, a gsp.ba ce ustupiti servere :)
oki recu mu sada odam pa neka ti se to javi neka nam daju 2 admina meni i njemu pa da dizemo esl.ba up....
53m1r je napisao/la:
nek mi se javi nermin na fb uvezat cu ga sa likom koji je zaduzen za esl.ba, pa cemo to organizovati nije nikakav problem, a gsp.ba ce ustupiti servere
Volim te, hihihihi ♥
- Tu sam ako treba kakva pomoc.
mrsko ljudima svaki put palit wire i to je problem
Ma zadacemo se pa cemo ovo POKRENUTI da ebe rak raka :D

quell@ ma nije do toga, nego je do organizacije :D sve mrtvo ebi wire sto je jedan click :P
quell je napisao/la:
mrsko ljudima svaki put palit wire i to je problem
Daj kvele, to su ti dva klika Logujes se i udjes preko njega na match, ostalo sve samo uradi.

- ajde ljudi da se malo potrudimo

http://www.esl.eu/eu/player/3762887/
LoCoOo je napisao/la:
Ma zadacemo se pa cemo ovo POKRENUTI da ebe rak raka :D

quell@ ma nije do toga, nego je do organizacije :D sve mrtvo ebi wire sto je jedan click :P
Wire vuce ram, zato ljudi ga ne vole drzati ukljucenim nemaju svi 100 fps. Pokrenite COD i CS laddere. ^^
Ako bude igram ,igrao sam mixeve preko esl-a pa ako bude to jos bolje ..

Samo naprijed
xpally je napisao/la:
Wire vuce ram, zato ljudi ga ne vole drzati ukljucenim nemaju svi 100 fps. Pokrenite COD i CS laddere. ^^
abd pokrenucemo ih pa ce biti sve extra ako uspije ofc i ako se samo ljudi aktiviraju.
entraik je napisao/la:
Daj kvele, to su ti dva klika Logujes se i udjes preko njega na match, ostalo sve samo uradi.

- ajde ljudi da se malo potrudimo

http://www.esl.eu/eu/player/3762887/
pa sta meni govoris igram esla stalno XD
govorim za ostale Xd
Davno sam počeo igrati ESLa, ali preko Versus moda. Prije 1 mjesec sam počeo igrati laddere, ali HaxBall. Redovno igram Versus counter-strike, tako da bi mogao dosta pomoći oko toga.

Ako treba nešto od mene tu sam.
Ma nema svrhe više, sve je to fino, al i na ovom našem balkanu ljudi sve više kupuju codehook. A gledam neki dan došao i crohacks sa bypassom za tzac i uac, niđe veze. Sve sami haxori, et, za pišljive pare lik owna na clanbase. Sramota kako za našu scenu, tako i za svjetsku
Brix je napisao/la:
Ma nema svrhe više, sve je to fino, al i na ovom našem balkanu ljudi sve više kupuju codehook. A gledam neki dan došao i crohacks sa bypassom za tzac i uac, niđe veze. Sve sami haxori, et, za pišljive pare lik owna na clanbase. Sramota kako za našu scenu, tako i za svjetsku
Bas sada gledam te sajtove, ni jedan hack nema support za ESL Wire sto znaci da ce ga detektovati prije nego sto je usao u igri. Nego problem je ako neko ima vise para i kupi Organner hack, e tek onda ce biti veselo.
ma kakvi haxori i carlame itd treba se samo poceti igrati itd i da se pocene sa cupovima i ligama itd cs cod4 etc igra se sada i lol sto se moze sibati.... de molim vas neka me neko sa Gamersa pm oko ESL.ba da sredim to sa admina pada pokusam nesto oko organizacije za cod.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.