Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[gbamc] opet hackovan

410 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.01.2012. u 20:59

Ovako, sad sam bio na serveru (20 nas bilo), i ice je ušao i počeo pričati kako je on taj neki haker "lejavin", te počeo rušiti čitav world.

Rekao je da će srediti spawn, pa će nas redom banovat. A da ovi sa gamersa (administracija) mora platiti njemu određenu svotu novca, da bi on prestao upadati na gba minecraft. Ne znam je'l lik fura ili šta, a'l ja sam ozbiljno dobio ban. Čak je "stojke" imao admina, pa mu je ovaj skinuo, te i njeg banovao.

Šta vi mislite o čemu se ovo radi? :S
A sta da kazem proveo sam dosta vremena gradeci svoju zgradu automatizovanje ovog ono,Rudarenja da ne pricam i evo sve propalo u zemlju ,Brix vidi ti da nisi popio keyloger.Ako ces sve rr pobrisi sve da nije stavio nekakvav virus kriptuj fajl s pw. i acc.Promjeni glupi email i cuvaj ga samo za sebe i drugim ne govori stavi neku ozbiljniji pw.Okopi nas 15 tero da im dossamo server.

SVE SE VRACA SVE SE PLACA
M1X1 je napisao/la:
A sta da kazem proveo sam dosta vremena gradeci svoju zgradu automatizovanje ovog ono,Rudarenja da ne pricam i evo sve propalo u zemlju ,Brix vidi ti da nisi popio keyloger.Ako ces sve rr pobrisi sve da nije stavio nekakvav virus kriptuj fajl s pw. i acc.Promjeni glupi email i cuvaj ga samo za sebe i drugim ne govori stavi neku ozbiljniji pw.Okopi nas 15 tero da im dossamo server.

SVE SE VRACA SVE SE PLACA
15 ljudi da DoS-a server? Sa internetom u bosni i hercegovini? Upravo sam se nasmijao i to je***o. Sto se tice minecrafta, samo se treba bolje osigurati.
Ma ništa, nazovite Alarm West i postavite alarme kad neko provali u kuću pa nek oni dolaze...
To kod vas apokalipsa prije 21.12.2012 kako vidim dok se rusite haha

Zezam se

Po meni taj minecraft je cisti promasaj, jedno vrijeme je bilo uredu, ali eto sad poceli problemi i rat izmedju vas i te ekipe sto vas je hakovala, i kako vidim i oni imaju svoj server pa sad vi njih hocete da sredite zbog toga sto su napali vas

Ma ludilo cisto
A zasto, kada ste vec celi world restartovali, ne uzmete novi server sve fino podesite i igrate kao ljudi
Promjenjem mail i pw svim adminima i panelu, ftpu isto, sve reinstalirano. Momci su ludi pravo api nece jos dugo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.