Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[ban] G.ba pub

568 pregleda · 15 odgovora · otvorena 08.01.2012. u 23:26

Ovo je vec treci put da me banuje netko.

Banovan od strane drin0 (lol), momak mi pise bijelim slovima, "frcc sve ti znas" i nakon toga pozdravi se. Ja mu lijepo kazem ako ces me banovat banuj me sa banshot-om, jer sam stop demo kad sam usao zbog fps-a (masina racunar -.-), ali problem je sto me nije ban preko te komande nego onako samo "zalozio"

Ako hocete unban me, ako ne, nije me briga.
Inače nemoj to raditi, snimaj demo!
Nije ni admine briga sto si ti stop demo 
Offtopic sorry ne mogu da šutim, ali većina se raje žali evo već nekoliko dana na tog lika, vidite malo oko te administracije. :\

Post dobio šamar od skile

Nema banshota , imaš temu iznad pa pričitaj i ostali nek pročitaju , kolko znam samo se admini gba publica smiju javljati...
Smaranje, kad prodje ban uci cu da igram, pa nek me ban opet i tako cemo u krug.
Igrao sam tu cijelo vrijeme i imas WH . Igrao si vise od pola sata sa WH i admin ti je oprastao . Pola servera te zvalo citerom ali ti nisi bendao .

biggiepk je napisao/la:
Igrao sam tu cijelo vrijeme i imas WH . Igrao si vise od pola sata sa WH i admin ti je oprastao . Pola servera te zvalo citerom ali ti nisi bendao .
Samo cu se slatko nasmijat', i nemam se namjeru izvlacit sto igram preko steama, posto danas ima cheatera na sve strane 

edit: da li mogu ja lockat temu, ili moram cekat da se desi neki rasplet ?
Evo ovako samo da se javim, vidim niko nije gagovan uprkos pravila i svemu. Znači, gagujte me moram ovo napisati. Jel pola ovog je****g gamerskog sajta maloumno??? Ako je čovjek jutros digao temu, da ne morite po temama gdje se treba javit admin i samo banovani igrač šta pišete vi koji ku**c??? Jel vam se treba na crtati da ste nebitni, i boli nekog ona stvar što ste vi to isto primjetili. Sad sam se fakat uvjerio da je 80 % sajta zaglupljeno i maloumno, ŠTO JE HAOOOOS BRATEEEEEEEE! Porazgovarajte sami sa sobom vidite šta se dešava sa vama.

P.S. Javio sam se jer je ovo i "moj" podforum, pa tako da ne bude da tek onako upadam. Budite pozdravljeni.  

simba je napisao/la:
Evo ovako samo da se javim, vidim niko nije gagovan uprkos pravila i svemu. Znači, gagujte me moram ovo napisati. Jel pola ovog je****g gamerskog sajta maloumno??? Ako je čovjek jutros digao temu, da ne morite po temama gdje se treba javit admin i samo banovani igrač šta pišete vi koji ku**c??? Jel vam se treba na crtati da ste nebitni, i boli nekog ona stvar što ste vi to isto primjetili. Sad sam se fakat uvjerio da je 80 % sajta zaglupljeno i maloumno, ŠTO JE HAOOOOS BRATEEEEEEEE! Porazgovarajte sami sa sobom vidite šta se dešava sa vama.

P.S. Javio sam se jer je ovo i "moj" podforum, pa tako da ne bude da tek onako upadam. Budite pozdravljeni.  
Eto kus dalje kad simba ovo govori. STRASNO !

"Ako hocete unban me, ako ne, nije me briga."

nije ga briga a jadan se slomio da napise temu xd

SEXPLOSIVEE je napisao/la:
SS i demo postavi i bice sve OK! GL
A Aki da si pročitao temu vidio bi da ga nisu banshotovali nego onako ban.

Evo u zadnje vrijeme svi se žale na ovog drinO, pa ću ja vidjeti sa Emirom šta ćemo.

Btw počeli smo sa pravilima pa vi vidite kako ćete...

;D
Nije te on bannao nego ja, fino sam ti amx pm poslao i napisao ti da postavis demo. Nemoj se praviti glup, banshot nisam uradio jer trenutno nema na serveru a i ss mi nista ne govori, samo demo je bitan. Sam si kriv ako stopiras demo record dok krenes igrati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.