Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[PRAVILA] Unban teme, public

633 pregleda · 0 odgovora · otvorena 08.01.2012. u 00:40

Evo u zadnje vrijeme sve više i više obraćam pažnju na teme koje se dižu na temu banovanja i unbanovanja sa Gamers.ba Public Servera.

Tako da sam bio primoran da napišem ovu temu sa novim pravilima koja će se morati poštovati i lično ja ću voditi računa ako se pravila prekrše da onaj koji ih je prekršio bude kažnjen.

- Na temu za unban mogu pisati samo administratori sa Gamers.ba Public Servera i autor teme. Ako neko drugi napiše post, kazna je gag 3 dana i šamar

- Na temama nema vrijeđanja članova admin teama Gamers.ba Public Servera, niti bilo kojeg membera Gamers.ba site-a. U protivnom ban 7 dana i šamar, što se mogli pročitati ovde.

- Teme moraju sadržavati makar screenshote koji su automatski uzeti prilikom banovanja. U protivnom nema unbana

- Primorani ste da uploadete demo ako nego od administratora napiše u postovima da trebate da uploadujete demo. U protivnom nema unbana

Ja se nadam da će te se držati ovih pravila, jer ako se ne budete pridržavali pravila, unbanovanje putem tema će postati zabranjeno. Pa onda molite administratore koji su vas banovali putem personal message-a.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.