Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sarajevski Glamour - vlasnica ?

1.455 pregleda · 66 odgovora · otvorena 06.01.2012. u 02:07

Prije svega pozdrav gejmerima 

E'o kao već što ste čuli (nadam se) otkrili su ko je vlasnik tog prokletog Sarajevskog glamoura. Kažu da je dijete koje još ide u osnovnu Alma Tutić i ova slika to pokazuje http://www.facebook.com/photo.php?fbid=219774914772152&set=a.219205791495731.52641.219192281497082&type=3&theater.
Kao što bi neki rekli sad je traženija od Bin Ladena. A evo i link njenog profila : http://www.facebook.com/alma.tutic

Sad me zanima šta mislite o tome i da li će biti nekih posljedica ? 

Spameri zaobiđite temu 
Jest se zajebala,al strasno ! 
MAND4 je napisao/la:
Ma ko god ono osmišlja ja se tripujem smijehom ... drama je meni ono hahahahaha xD

Pa recite da cura nije na sebe navukla? HAHAHAHAHHAHA :D :D :D

fejsbuk mi pretrpan ovim sranjima ... da se hoće više ispuhat da ostavi mjesta normalnima ...

/Edit

Istina treba izaci na vidjelo :D

je napisao/la:
Grablje u ruke i juriš !
AHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHA
Iskreno meni je ovo ovdje sve sumnjivo. Je li ima igdje chat gdje je ta djevojcica priznala sa svog profila da je ona admin :S . Nego ovako sa fejk profila priznat , moš uvalit kog hoćeš :r
xpally je napisao/la:
Sestru mi je ubacila u ovo , hvala ti na ovome. (:
paly hos je guzit? 
A sto nas morite ? Prvo je***i friendzone pa ovo. Daj promeni naziv u amore.ba
Sindrom1ran je napisao/la:
Pa dečko, zar su potrebne naočale da bi slika lijepo ispala? Osim toga, nakon nekoliko ispijenih časa si izgubio kontrolu, pa si prevario djevojku sa dvije godine mlađom od sebe? I sve to za novu godinu? Koliko god da se trudiš biti 'Fin', pak to ti je drugo ime, zar ne, ti ostaješ ono što jesi. Ženskaroš! Salih, ime iz 'Fin od Danas' promijeni u 'Ženskaroš Oduvijek' 

e moj sindrom. madaheka.
ENIKMA je napisao/la:
Pa dečko, zar su potrebne naočale da bi slika lijepo ispala? Osim toga, nakon nekoliko ispijenih časa si izgubio kontrolu, pa si prevario djevojku sa dvije godine mlađom od sebe? I sve to za novu godinu? Koliko god da se trudiš biti 'Fin', pak to ti je drugo ime, zar ne, ti ostaješ ono što jesi. Ženskaroš! Salih, ime iz 'Fin od Danas' promijeni u 'Ženskaroš Oduvijek' 

e moj sindrom. madaheka.
ovo baš facepalm.

a to sve kiddy 96-97 pisala.

čitaj komentare dole 
Sindrom1ran je napisao/la:
ovo baš facepalm.

a to sve kiddy 96-97 pisala.

čitaj komentare dole 
Btk imas drawnica !
Sve je ona to fino pisala, ali previse se petljala u tudje zivote.

Nista, sad je na'ebala, jako.
ooj biće svega  

Jbo vas i sarajevski,i koševski i londonski i svi je***i glamour-i 
Samo je šteta što na facebooku nema posjećenost profila kao na gamersu .Ovoj maloj bi porasla za par hiljada, i to su sve oni koje je blamirala.
i treba je zasto se ima ona petljati u tude zivote prica da su ovakvi.....Nema svoj zivot pa se petlja u tudi.Moze pricati kada se krije iza nekog imena i slicno.
I treba da je najebala sta se ona ima mjesati?
I uvjek se ovakvo desi kada su ljudi zeljni slave....Malo je glupa to je steta davno se mogla ustanoviti njena addresa preko ip 100%
MorgaN je napisao/la:
hoce mi neko pojasniti o cemu se radi, posto sam glup!
- Neka likuša osnovala neku grupu na fbu i stavljala slike određenih cura pa ih ismijavala . Ni ja nisam baš nešto pretjerano upućen ... 

@Tema :

Bolje da ne izlazi iz kuće ... 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.