Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Zena

528 pregleda · 28 odgovora · otvorena 04.01.2012. u 19:42

Dobro veče,

Mislim da se svi mi ponekad zamislimo i shvatimo kako vrijeme brzo leti. Osnovna, srednja i fakultet prođe samo tako, ipak ovo su nam najljepše godine, pa možda zato brzo "lete".
Nakon fakulteta i kada shvatimo da se više ne možemo "gulit" od roditelja ide potraga za poslom.
Prije ili kasnije svako nađe posao i sve se više približava trenutak koji je razlog našeg postojanja.
Osnivanje porodice. Kada govorimo o osnivanju porodice možemo pričati cijelu noć, ali ja ću se bazirati na buduću ženu/muža.
Kao što možemo primjetiti da više ništa nije kao prije, prvenstveno normalno, sve je više i više djevojaka sumnjivog morala.
E sada na Vama je da nam opišete kakvu bi voljeli imati ženu, da li je to ljepotica za kojim se pola grada okreće ili čak pametna, pa čak i ona koja ima puno €... (djevojke - pričajte o budućem mužu) 
Sve u svoje vrijeme još sam mlad prvo trebam razmišljati o školi pa će poslije o braku.Ako imadnem ženu volio bih da :
-ne bude koferuša
-da ne troši previše para na neka sranja (može potrošiti više ali previše nemore)
-da je pametna
-koja se neće svađat (svađe mi idu na *urac!)
Et iz mog iskustva (imam 23, imam zenu i uskoro djete za mjesec dana) :

Prije sadasnje zene, jedva sam zavrsio i srednju, zivio sam solo od 16.-te godine i radio i brinuo se za sebe, izlazio van , cugo, imao cura svaku vecer drugu i onda mi to vise islo na zivce, upoznao sam sadasnju vec zenu i bila je slatkicka, ne sad manekenka iz xxx filmova jer da bi imao takve trebao bi brdo para a nebi dobio od nje nis. U 6 godina koliko smo skupa nista mi apsolutno nije falilo, ja izlazio sa svojom ekipom van, ona sa svojom, nakon nekog vremena zajedno i uvijek si vjerovali medjusobno. I dan danas nam je predobro, zivimo zajedno u podstanarstvu, sami se financiramo i zabavljamo se i sve, imamo i dalje drustva , pijemo kavice itd itd, to sve zavisi kakvu si curu zakacio i kako se slazete. A ima fala bogu frajera tu kao i svagdje koji ce od toga raditi smijalicu i pricati kako im to netreba a zapravo bi to voljeli imati al su pre ponosni da bi to rekli. Svi misle da ih zene sputavaju u dobrom provodu i u drugim stvarima a to zapravo nema veze s vezom. A i kada mi djete bude punoljetno ja cu jos bit mlad i lud i izlaziti van, a ovi koji kazu da ce sa 30 se tek zenit, ti ce imat djete sa 35-40 i kada djete bude punoljetno ce biti mladi penzioneri i nece im biti nizasto ;)

P.S. a ako mislis nac normalnu curu izlazeci u nocne barove, to zaboravi

Post dobio aplauz od KillaOR

Oj, no lajfere pitaš o ženama. 

Pa eto, ja bih željela da imam ženu koja će me saslušati, biti uvijek uz mene, voljeti me, poštivati, i ta sranja koji svi tu tupe, ali nema takve ženske ako ti nećeš isto pružiti njoj, tako da.

Imam ovu svoju sadašnju curu, Arman, dobra mi je, voli me, volim ju, ničega nam u vezi ne nedostaje, imamo i viška pa se zato nekad i posvađamo jer ode taj višak nekad na njenu stranu, nekad na moju pa se svađamo čiji je, ali eto. Planiram ju ženit, vidjet ćemo kakva je u krevetu pa ćemo znati dalje.  Sve u svemu, dat će čika Izudin dobar miraz za nju.

Volim te Armane :*
Dovoljno obrazovana,ne treba mi neka ljepotica,da me ne smara puno i da bude obazriva i tolerantna,da se uzajamno financijski pomazemo i da to sve funkcionise kako treba 
Da je pametna, lijepa ( ne nuzno zgodna ), zanimljiva, i ima smisla za humor .

Da nije debela, dosadna .....
Baš si našao forum na kojem se fino može razgovarati o ženama,koje su ustvari za većinu ovdje hodajuće pi**e i sise(eventualno guzovi).

Al eto,moja savršena žena je ona koja bi po cijeli dan mogla igrati sa mnom tekkena ili mortal kombata i gledati anime sa mnom. Želio bih da mi,nakon što je pobjedim tekkena,pukne šamar,pa onda ja njoj jedan svežem i onda se počnemo strastveno gledati i nakon toga prčiti.
Sve je to fino i super,ali kako se udvarati nekoj "idealnoj" curi?
NIje isto sa kuravom se skontat preko FB-a ili cega vec i sa nekom pametnom i postenom curom osnovati neku "laksu" vezu pa cak i sta ozbiljnije :$
BTW eXtra tema 8-)
_oma_ je napisao/la:
Sve je to fino i super,ali kako se udvarati nekoj "idealnoj" curi?
NIje isto sa kuravom se skontat preko FB-a ili cega vec i sa nekom pametnom i postenom curom osnovati neku "laksu" vezu pa cak i sta ozbiljnije :$
BTW eXtra tema 9-)
Vjeruj mi imao sam cura i cura i uleta svakakvih i bez problema sam i uletavao i bario i sve, al kad je dosla ona prava, nisam znao rijec rec i to bez zezancije, na kraju nase prve kave sam htio sam sebe ispljuskat i pitao sam se koji mi se bog dogodio da jednostavno nisam nasao rijec, recenicu a kamoli razgovor, ta kava se nekak odvijala pod cudnim okolnostima, al vjeruj mi, sve koje znam i vecinu njih nisu znali rec rijec kada je prava cura naisla jer to je jednostavno tako

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.