Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako ste se proveli sinoc ?

745 pregleda · 41 odgovor · otvorena 01.01.2012. u 08:20

Zanima me kako ste se proveli sinoc , jeli vam bilo lijepo , jestel se zabavili, ispjevali , isplesali i slicno?

Meni je bilo odlicno , bio sam sa par dragih osoba i dernek je bio luudnica. Evo sad dodjoh kuci , glava me razara pa reko da vidim sta raja kaze ? :D pozzz svima i sretna vam nova godina
Naspavao se fino, sve super, odo sad malo HoN-a, LoL-a, Skyrima i ostalih gluposti da igram. (:
Ja sam doso kuci i usao na team speak imam osjecaj da sam napravio sranja =D
Ma joj jarane nesto mi je muka..sve u svemu bilo je dobro
Ma super sve ovaj sto je bio sa mnom sam popio litru somersby-a, litru jegera, pola litre votke nije se napio :d

nikako nisam spav'o
Evo tek dosao kuci.
Bilo super, nisam pravio "gluposti" lagano se zabavljalo. Legao oko 5 i spavao 2 sata nisam mogao vise.

Idemo u Novu Godinu !
Ma bio sa rajom na teamspeaku zajebavali se i nakon nekog vremena ja otišao spavat. Nova Godina super prošla, sjećam je se ko da je juče bila .
Evo upravo došao kući mada niti sam ne znam kako.

Uglavnom hvatale su se neke Slovenke, duvalo, pilo, vuklo, ostalih stvari se nebi mogao sjetiti.

Sve u svemu lud i nezaboravan provod.
ne znam ocm mog, nemoj samo samarat

nisam nikako spavo, tek doso iz hrasnice .. kontam malo prilec sad
Nista specijalno. Igrao sa par drugova bilijara i sokera cijelu noc. Milina Evo prije 15 minuta dosao kuci
- Bio sam budan do kojih 1 ujutru , gled'o TV , pa otišao spavat' .

Sve u svemu fino mi je bilo ...
Čitavu noć bio sa rajom kod jarana u stanu bili budni zajebavali se ovo ono, ovaj se jedan napio na cum ga vodili na ispumpavanje ubio se znači.Vratili se opet zajebancija čitavu noć i evo sad se vratio kući.

Uglavnom bila ludnica !
Bio sam drustvom, bilo na 15ak jutros malo prilego u pola 6 , evo sad stigo kuci , nisam puno pio ... ugl. lijepo je bilo
Mah drama bilo ja i 2 jarana DRAMAA xboxa malo malo filmova i tako too i ovda u 00:00 opalili po koji vatromet i to je to
Dino je napisao/la:
Ma joj jarane nesto mi je muka..sve u svemu bilo je dobro
Ma i meni ness muka od sokova

@tema: Ma kako je sjebano trebalo biti, drama je bilo. Otis'o kod jarana, nas 3, zaflasijali se prvo bacardi puk'o jedan i onda lagano neplanirano neki lokal bosanceroski, i tu ness se popije, zadavanje, ples ovo ono i pjehe kuci. Dos'o u 4, ev' oka nisam sklopio sta da cinim nezz ni ja
sa rajom kod mene bilo na prejako imali smo petardi samo za 20min bacanja bez prestanka :D jeli pili i uzivali
i ja sam na ts3 proveo novu godinu sa ovima iz klana puziku palo pustali zezali se i tako to , nije lose bilo :)
Evo sad se probudio

Ma bilo je mocno ,malo vatromet ,malo meza i tako to ..

Solidno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.