Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nova Godina <3

1.633 pregleda · 131 odgovor · otvorena 31.12.2011. u 12:36

Znam da postoje već teme, ali kad je Nova Godina onda da fino iskoristimo da obradujemo naše membere, ako ništa skromnim aplauzima. Kad je bal, nek je maskenbal. Lično ne očekujem nešto pretjerano da će 2012. biti bolja od 2011. Ali šta je tu je, šta se može. Vidjet ćemo sve. Sljedeće godine punim osamnaestu i onda lagano vozački.

Uglavnom da iskoristim priliku da vam još koji put čestitam ovaj praznik, da ga proslavite na najbolji mogući način. Uživajte koliko možete, ali nemojte pretjerati.

Anketu sam čisto stavio da vidim šta vi očekujete. Živjeli!
Tema će stajati nekih sat vremena ili eventualno dok se ne izgubi na indexu! ♥
ma ne ocekujem nista posebno, glasao za NE.

Post dobio aplauz od DrawN

Iskreno ne mislim jer prognoziraju i Smak Svijeta 21.12.
To im je neki zvanicni Smak Svijeta 

Zavisi od mene hoce li biti bolja ( PO MENI ) :D

Tu je fakultet, tu je zivot, tu je djevojka, tu su roditleji itd it dmnogo stvari za koje se vrijedi potruditi da bude sve kako treba :D

Ne nece, nemogu biti optimista, oni papci povecavaju plate , smanjuju penzije o Božeeeee izem ti takve ljude , sta ljud zivotinje.

Hvala i tebi 

Naravno da ocekujem da ce biti bolja, moze bolje uvijek

otkud ja znam nisam vidovita dzemila 

Ma uvijek nešto mora biti bolje. 

Meni je 2011. god. bila prejaka i ZNAM da će mi i 2012. biti prejaka uprkos svemu što se bude izdešavalo 

Nadam se da će biti bolja , jer što se mene tiče teško da može biti gora :)

Sretna Nova 2012 Godina sve najljepše :)

Sretna svima 

Glasam sam sa DA¨!

Zasto?

Zato sto su uloziti vise truda u neke stvari te smatrami da samo moze biti bolje ,to je sto se mene licno tice ,a cjelokupno stanje u svijetu ce se po meni pogorsati . U BiH moze biti samo bolje ,ali ako se nastavi ono sranje sa € ne znam sta ce izaci ...

Lijep pozdrav

Oćekujem da će biti bolja od ove, ova je bila previše monotona..

Kao što bi rekli "Misli dobro biće dobro" 

Nadam se će se u 2012. godini riješiti problemi 'nezaposlenost','gradski prevoz' itd.
Kao što si i sam rekao ne očekujem ni ja nešto pretjerano, ali eto nada umire zadnja.

Sve najbolje i tebi, tvojoj porodici i sve najbolje ostalim članovima gamers-a. 

Imam dosta planova u 2o12, tako da se iskreno nadam da ce biti bolja od prethodne.
Zelim vam veceras najljepsu noc u zivotu i mojne pretjerati sa alkoholom  

Pa ne znam... mislim da ce ova Nova godina 2012 biti puna novosti za mene.. Samim tim sto zavrsavam OSNOVNU SKOLU te sam vec jednom nogom u SREDNJOJ SKOLI i samim tim odredjujem sta cu zapravo biti u zivotu, jednim dijelom... Posto bas i ne znam sta hocu(inace sam takav tip ) odlucio sam se upisati Gimnaziju, pa poslije nje na neki fakultet aBd...  Samim tim sve vise sazrijevam i polako se pripremam za punoljetstvo.. 

I ovom prilikom bi zelio svima Vama cestitati Novu godinu i da je proslavite na najbolji moguci nacin.. Zelim vam sve najbolje.. 

PS. Nemojte ciniti nesto zbog cega cete se kasnije kajati. 

Glaso sam za Da , jer mislim da ce biti bolje , tako se barem nadam  

Nadam se da ce biti bolja, iako mi ni ova nije bila toliko losa 

Mislim organizovanje mi je na nivou mislim da će mi biti najbolja, i najdraža Nova Godina. 

Od 2012. očekujem više nego od 2011., mada ne vjerujem da će poboljšanje biti veliko.

Ako bog da da dočekamo 2013. i da ne smaraju više sa smakovima i kojekakvim predviđanjima. Novu godinu ću proslaviti u kući, tako da nema nikakvih izlazaka.

Očekujem da će biti bolja, tako da sam glasao za DA.

Jedva čekam ljeto 2012., more, cure, zajebancija.
I baš me zanima da li će u 2012. biti smak svijeta kao što najavljuju (ne vjerujem, ali mnoge cure će izgubiti nevinost prije vremena) 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.