Da nebi bilo offtopica na oficijalnoj temi evo vam ova kao imate pitanja / predloge
Diskusija
GAMERS.ba trazi kodera diskusija
2.856 pregleda · 88 odgovora · otvorena 28.12.2011. u 17:06
Vlado nemoj zamjerit, al' iskreno za ovo 1000 EU i posao jednostavno ne mogu da povjerujem , svašta se izdešavalo tako da jednostavno ne mogu u to da vjerujem.
xpally je napisao/la:
Vlado nemoj zamjerit, al' iskreno za ovo 1000 EU i posao jednostavno ne mogu da povjerujem , svašta se izdešavalo tako da jednostavno ne mogu u to da vjerujem.
Ma kakvih crnih 1000 eura, to ko god uradi uradiće džaba ili nikako.
I prije ovoga su svi za džaba radili, jer Ado da dadne 1000 eura za gamers? Ma daj molim te. Ista priča je bila i za pisanje vijesti, da će plaćati writerima, a na kraju smo ćunu dobili.
Uostalom, ne znam što bi uopšte trebalo kodirati novi gamers kad je i ovaj i više nego dobar.
I prije ovoga su svi za džaba radili, jer Ado da dadne 1000 eura za gamers? Ma daj molim te. Ista priča je bila i za pisanje vijesti, da će plaćati writerima, a na kraju smo ćunu dobili.
Uostalom, ne znam što bi uopšte trebalo kodirati novi gamers kad je i ovaj i više nego dobar.
Svi navodite neke xy likove, ljudi, nije ovo poznavanje Joomle i ostali shit. Treba iskodirati g.ba cms od nule, shvatate li vi to uopste ? Zato se i nudi 2k KM :
@Nevjerne Tome, zato je i navedeno da ce se prvo potpisati ugovor sa Adom, nije niko lud da radi toliki projekat na ublehu.
@Nevjerne Tome, zato je i navedeno da ce se prvo potpisati ugovor sa Adom, nije niko lud da radi toliki projekat na ublehu.
DZAVID je napisao/la:
Reklame odradile svoj dio posla
IceWolf je napisao/la:
Svi navodite neke xy likove, ljudi, nije ovo poznavanje Joomle i ostali shit. Treba iskodirati g.ba cms od nule, shvatate li vi to uopste ? Zato se i nudi 2k KM :

A sto se tice kodiranja
Da se uradi novi gamers od 0 : ) Trebaće jedno 1-2m posla, ali da to bude top

Da nema sadašnje propuste za dopunjavanje premium-a
Spamanje po gamersu
itd itd
xpally je napisao/la:
Sumnjam da imaju od reklama od KGB-a i GSP-a nešto sem servera , tu ima vrti se i BHT al' za to nisam upućen tako da ne želim da komentarišem. Jedino možda premiumi al' i tu sumnjam.

Ne znam koliko se para dobije za svaki klik/pregled reklame koja se postavlja na temama(Gamers.ba Hljeb). Plus ima onaj banner BHTov na indexu. MISLIM da im KGB ne placa nista jer je reklama uzajmna.
xpally je napisao/la:
Sumnjam da imaju od reklama od KGB-a i GSP-a nešto sem servera , tu ima vrti se i BHT al' za to nisam upućen tako da ne želim da komentarišem. Jedino možda premiumi al' i tu sumnjam.
traži Enesa, ili onog q7eb2a (tako nekako, ne znam nick napamet, imam mu msn ako treba, on kodira GSP.ba)
ako ništa zaposlite kloopko
btw što se gamers ponovo kodira kad je dobar?
ako ništa zaposlite kloopko

btw što se gamers ponovo kodira kad je dobar?
riddle je napisao/la:
Zar je to vas problem da mislite odakle su pare ?
riddle je napisao/la:
n0_name je napisao/la:
Ne kontaju, oni izgleda da je http://www.gamers.ba u vlasništvu api firme. Tako da ne sumljam da ce biti prevare i onaj ko odradi bice posteno isplacen od strane Ade 
A sto se tice kodiranja
Spamanje po gamersu
itd itd

A sto se tice kodiranja

Spamanje po gamersu
itd itd
riddle je napisao/la:
Misliš oni bi stavili na temu toliku sumu da je to lagan posao ? Mnogi nisu upoznati sa kodiranjem pa sada tu nesto pisu. Niste svjesni koliko treba ulozenog truda i vremena da bi se uradilo od nule. Cijena je velika, mnogi će čuti za toliku nagradu i nadam se da će se javiti neko koji je radi na velikim projektima i koji ima dosta znanja.
Keep it up!
Keep it up!
A sto nebi bilo kada se trazi i covjek koji ce potpisati ugovor za api?
POKERFACER je napisao/la:
Vidis da nije skroz dobar.
xpally je napisao/la:
Jesam li ja rekao da gledam odakle su pare ? Ne zanima me odakle su pare , samo imam malo vjerovanja da će od tih para šta biti.
vLexinho je napisao/la:
Para ce biti bas zbog toga se i potpisuje ugovor i nudi se posao u apiju i daje se baza i ceo VPS server za kodiranje gamersa (testiranje etc) pare nisu od reklama pare su iz firme Adi se svidelo kako napreduje gamers i da je sa 4-5k pregleda na dan poraslo na 10-15 k odkad smo poceli sa giveawayima
Reći da je bio tu i to ne možeš jer znaš i sam da je tako bilo i da ga nije dosta dugo vremena.
vLexinho je napisao/la:
Para ce biti bas zbog toga se i potpisuje ugovor i nudi se posao u apiju i daje se baza i ceo VPS server za kodiranje gamersa (testiranje etc) pare nisu od reklama pare su iz firme Adi se svidelo kako napreduje gamers i da je sa 4-5k pregleda na dan poraslo na 10-15 k odkad smo poceli sa giveawayima
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.