Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba trazi kodera diskusija

2.856 pregleda · 88 odgovora · otvorena 28.12.2011. u 17:06

Da nebi bilo offtopica na oficijalnoj temi evo vam ova kao imate pitanja / predloge
Vlado nemoj zamjerit, al' iskreno za ovo 1000 EU i posao jednostavno ne mogu da povjerujem , svašta se izdešavalo tako da jednostavno ne mogu u to da vjerujem.
xpally je napisao/la:
Vlado nemoj zamjerit, al' iskreno za ovo 1000 EU i posao jednostavno ne mogu da povjerujem , svašta se izdešavalo tako da jednostavno ne mogu u to da vjerujem.
Reklame odradile svoj dio posla 
Ma kakvih crnih 1000 eura, to ko god uradi uradiće džaba ili nikako.

I prije ovoga su svi za džaba radili, jer Ado da dadne 1000 eura za gamers? Ma daj molim te. Ista priča je bila i za pisanje vijesti, da će plaćati writerima, a na kraju smo ćunu dobili.

Uostalom, ne znam što bi uopšte trebalo kodirati novi gamers kad je i ovaj i više nego dobar.
Svi navodite neke xy likove, ljudi, nije ovo poznavanje Joomle i ostali shit. Treba iskodirati g.ba cms od nule, shvatate li vi to uopste ? Zato se i nudi 2k KM :

@Nevjerne Tome, zato je i navedeno da ce se prvo potpisati ugovor sa Adom, nije niko lud da radi toliki projekat na ublehu.
DZAVID je napisao/la:
Reklame odradile svoj dio posla 
Sumnjam da imaju od reklama od KGB-a i GSP-a nešto sem servera , tu ima vrti se i BHT al' za to nisam upućen tako da ne želim da komentarišem. Jedino možda premiumi al' i tu sumnjam. 
IceWolf je napisao/la:
Svi navodite neke xy likove, ljudi, nije ovo poznavanje Joomle i ostali shit. Treba iskodirati g.ba cms od nule, shvatate li vi to uopste ? Zato se i nudi 2k KM :

@Nevjerne Tome, zato je i navedeno da ce se prvo potpisati ugovor sa Adom, nije niko lud da radi toliki projekat na ublehu.
Ne kontaju, oni izgleda da je http://www.gamers.ba u vlasništvu api firme. Tako da ne sumljam da ce biti prevare i onaj ko odradi bice posteno isplacen od strane Ade :)

A sto se tice kodiranja

Da se uradi novi gamers od 0 : ) Trebaće jedno 1-2m posla, ali da to bude top :)
Da nema sadašnje propuste za dopunjavanje premium-a
Spamanje po gamersu
itd itd :)
xpally je napisao/la:
Sumnjam da imaju od reklama od KGB-a i GSP-a nešto sem servera , tu ima vrti se i BHT al' za to nisam upućen tako da ne želim da komentarišem. Jedino možda premiumi al' i tu sumnjam. 
Gamers.ba Hljeb/Kruh/Lebac je donio bruku para. 
Ne znam koliko se para dobije za svaki klik/pregled reklame koja se postavlja na temama(Gamers.ba Hljeb). Plus ima onaj banner BHTov na indexu. MISLIM da im KGB ne placa nista jer je reklama uzajmna. 
xpally je napisao/la:
Zar je to vas problem da mislite odakle su pare ?
traži Enesa, ili onog q7eb2a (tako nekako, ne znam nick napamet, imam mu msn ako treba, on kodira GSP.ba)

ako ništa zaposlite kloopko :D

btw što se gamers ponovo kodira kad je dobar? :|
riddle je napisao/la:
Jesam li ja rekao da gledam odakle su pare ? Ne zanima me odakle su pare , samo imam malo vjerovanja da će od tih para šta biti. 
riddle je napisao/la:
Vidis da nije skroz dobar. 
n0_name je napisao/la:
Ne kontaju, oni izgleda da je http://www.gamers.ba u vlasništvu api firme. Tako da ne sumljam da ce biti prevare i onaj ko odradi bice posteno isplacen od strane Ade

A sto se tice kodiranja

Da se uradi novi gamers od 0 : ) Trebaće jedno 1-2m posla, ali da to bude top
Da nema sadašnje propuste za dopunjavanje premium-a
Spamanje po gamersu
itd itd
Jesi navalio sa tim dopunjavanjem premiuma aj dopuni premium. To je fixano odavno.
riddle je napisao/la:
Nemoj da si siguran nermine : )
Misliš oni bi stavili na temu toliku sumu da je to lagan posao ? Mnogi nisu upoznati sa kodiranjem pa sada tu nesto pisu. Niste svjesni koliko treba ulozenog truda i vremena da bi se uradilo od nule. Cijena je velika, mnogi će čuti za toliku nagradu i nadam se da će se javiti neko koji je radi na velikim projektima i koji ima dosta znanja.

Keep it up! 
A sto nebi bilo kada se trazi i covjek koji ce potpisati ugovor za api?
POKERFACER je napisao/la:
Vidis da nije skroz dobar. :D
šta ima veze za ovo lol :>
xpally je napisao/la:
Jesam li ja rekao da gledam odakle su pare ? Ne zanima me odakle su pare , samo imam malo vjerovanja da će od tih para šta biti. 
Para ce biti bas zbog toga se i potpisuje ugovor i nudi se posao u apiju i daje se baza i ceo VPS server za kodiranje gamersa (testiranje etc) pare nisu od reklama pare su iz firme Adi se svidelo kako napreduje gamers i da je sa 4-5k pregleda na dan poraslo na 10-15 k odkad smo poceli sa giveawayima

vLexinho je napisao/la:
Para ce biti bas zbog toga se i potpisuje ugovor i nudi se posao u apiju i daje se baza i ceo VPS server za kodiranje gamersa (testiranje etc) pare nisu od reklama pare su iz firme Adi se svidelo kako napreduje gamers i da je sa 4-5k pregleda na dan poraslo na 10-15 k odkad smo poceli sa giveawayima

Aj,gledaj malo s naše strane 'običnih membera' , tu sam neke 4 godine i znam da neko vrijeme je Ado bio inactive , jednostavno nije ulazio na gba portal , a sada odjednom želi dat' 2k KM ( što u današnje vrijeme nije mal novac ).
Reći da je bio tu i to ne možeš jer znaš i sam da je tako bilo i da ga nije dosta dugo vremena.
vLexinho je napisao/la:

Ima tu i KGB-ove reklame na serverima 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.