Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TURNIR Brčko

1.625 pregleda · 40 odgovora · otvorena 22.12.2011. u 20:07

Turnir brcko 24 decembar.12 sati.uplata po ekipi 50km.Svi su dobrodosli sa strane.
Ekipe koje imaju zelju da dodju ,a nisu iz Brckog i Bijeljine ,neka mi jave u inbox ,da znam otprilike kakva je situacija
Hvala svima ,pusa
Uvjek je bilo problema sa datumima ,ali ko hoce uvjek dodje ,tako da ...
Ovo je prvi put da je ovakva organizacija, ali eto... sta je tu je. TO je zato sto je cs scena oslabila, pa nema vise ni onog zara u pravljenju turnira. Ovo je samo onako cisto reda radi.
Nadam se da ce se barem neko pojaviti,sretno.
Evo nas dole :D
6 ekipa, 4 mixa iz Brckog, bijeljinci i mix brcko/doboj/banjaluka :D
trenutno se igraju mecevi svako sa svakim, nakon toga polufinale i finale, extra je, uzivanje pravo :D
steta sto nije veci odaziv ekipa, ali sta je tu je, imate pozdrav :D
Defoe je napisao/la:
Uvjek je bilo problema sa datumima ,ali ko hoce uvjek dodje ,tako da ...
Imal` tih rezultata ? o.O
nera_f je napisao/la:
Imal` tih rezultata ? o.O :-*
Nikolinho, Hunter, Bullseye, Dee i Allmighty uzeli turnir.

Sve u svemu bilo zajebancije.
BloodSeeker je napisao/la:
Nikolinho, Hunter, Bullseye, Dee i Allmighty uzeli turnir.

Sve u svemu bilo zajebancije.
Tya na infu brate
igrash bo3 dobijesh mapu ljudi uzmu inf i dobiju tebe i onda se baca novcic hahahahahaha gg svima extra druzenje bilo,bambula je pokazo kolki je jadnik namjestio je sve shto se moglo namjestit' xD
ako nishta,bar se citava igraona smijala bambuli jadniku...jebiga otac policajac mater plavusha xD
^ hahahahaha jes vidio jadnosti,veci ciganluk u zivotu nisam vidio a shtash,moze trazit odshtetu od roditelja ladno shto su ga onakvog napravili :D najveci cigani koje sam u zivotu vidio,namjestili su od svog rodjenja do smrti sve -.-'
Namjestis ili ne finale traje 15 minuta hahahaahahahahahahahahahahahahahah i to dvije mape
hahahahahahaha nek si ga j**o :D nas su dobili samo zato shto su naciganali,eo u bo3 izgubish mapu i ne mozesh birat sledecu,bambulina pravila hahahahahahaha
ostalo sve super bilo,zezanje na nivou :)) nadam se da bambula nece vishe org tur

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.