Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CB NationsCup XV

4.949 pregleda · 164 odgovora · otvorena 18.12.2011. u 10:01

Pozdrav svima.

Dobio sam obavijest od ClanBase-a da je objavljen petnaesti po redu kup nacija, na kojem ce se takmiciti reprezentacije preko 14 kupova u 12 razlicitih igara.

Posto sam ja i dalje zvanicno menadzer BIH reprezentacije, odnosno nadgledam sve ekipe BIH koje se takmice, zelim da pozovem sve zainteresovane igrace svih igara da se prijave za kapitena BIH reprezentacije u igri koju igraju, i koje mozete naci na ovom linku:

http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=365557

Dakle, ukoliko igrate neku od ovih igara, i mozete napraviti reprezentaciju koja ce predstavljati BIH po pravilima, slobodno se prijavite.

Prijave za kandidate za kapitene traju do 25. decembra, nakon cega krece glasanje (ukoliko bude vise od 1 kandidata za kapitena u nekoj igri). 5. januara ce biti objavljena lista kapitena iz svake igre, nakon cega ce kapiteni morati da sastave ekipe koje vec od 12.-19. januara moraju igrati kvalifikacije (ukoliko to bude potrebno).

Grupne faze svih kupova bi trebale da pocnu od 23. januara.

Pitanja ovdje, molim temu u zanimljive. Pozdrav!
milan je napisao/la:
Gdje sam ja u tome svemu?! :D
Jesi reko da nisi kantera upalio od rumunije, a nisi se ni napiso :D
laquila ,milan, pita, incognito ,neO.Moje misljenje [molim bez citiranja :)
NeC_maki je napisao/la:
hahahha cokoladirani vidim spominju te ovdje bezveze usao pa zar si brate naucio igrat cs ?
sta mai :D
Realno , trenutno jedni od najbolji u bih što se tiče pucanja , uz malo treninga ova ekipa bi mogla bit strašna :

milan
pita
cokolada
entel
laquila
A da li je ko pitao igrace koji vi spominjete da li hoce oni da igraju mislim nabrajate neke igrace tamo vamo mlatite svasta ovaj dobar sa m4 ovaj sa ak47 ovaj awp koga boli s kojim su oruzjem dobri gledajte malo vise od tih stvari nedobija uvijek aim .
HUBA je napisao/la:
A da li je ko pitao igrace koji vi spominjete da li hoce oni da igraju mislim nabrajate neke igrace tamo vamo mlatite svasta ovaj dobar sa m4 ovaj sa ak47 ovaj awp koga boli s kojim su oruzjem dobri gledajte malo vise od tih stvari nedobija uvijek aim .
predlazem KingstoN-a za lidera :D decko je sick sa taktikama i kladim se da nema jaceg :D a i u pucanju je high :)
ako ste kontali mene u repku, nemojte, nemam BiH drzavljanstvno :D
gAte je napisao/la:
ako ste kontali mene u repku, nemojte, nemam BiH drzavljanstvno
Vidim trazen si ♥
insejn je napisao/la:
Vidim trazen si :) ♥
ma nemaju oni pojma ni ko igra csa ni ko neigra ;) to sto oni vide jedno drugog online na steamu i igraju, to ne znaci da napreduju, a kamol da sta aman znaju, realno dosta pravih osoba se izbacuje, a dosta debila se ubacuje u repku, tako da se ja nebi mjesao u te stvari, zna se ko treba da ide u repku, a i volio bi da faruk odredi prave ljude, jer je najiskusniji i zna do sad ko mu je najvise odgovarao
svi znamo da ce milan i laquila biti u repki a to nam i nije krivo jer ih mi ipak volimo, al daj odredite onda jos tu 2icu kako treba, nemojte gluposti valjati, nekolicina je spominjala "neo" bolan ja ga znam svojim 21 godinu, covjek nebi zaigrao za BiH da ovisi o covjecanstvu... ne znam da ga uopste svrstavate u "team" smijesno
gAte je napisao/la:
ma nemaju oni pojma ni ko igra csa ni ko neigra to sto oni vide jedno drugog online na steamu i igraju, to ne znaci da napreduju, a kamol da sta aman znaju, realno dosta pravih osoba se izbacuje, a dosta debila se ubacuje u repku, tako da se ja nebi mjesao u te stvari, zna se ko treba da ide u repku, a i volio bi da faruk odredi prave ljude, jer je najiskusniji i zna do sad ko mu je najvise odgovarao
svi znamo da ce milan i laquila biti u repki a to nam i nije krivo jer ih mi ipak volimo, al daj odredite onda jos tu 2icu kako treba, nemojte gluposti valjati, nekolicina je spominjala "neo" bolan ja ga znam svojim 21 godinu, covjek nebi zaigrao za BiH da ovisi o covjecanstvu... ne znam da ga uopste svrstavate u "team" smijesno
Pa poznato je da je odbio jednom, odbit ce i opet. A sto se tice Faruka, brate.. Da se razumijemo on ne bi mogao sastaviti dobru ekipu, ne igra svaki dan sa njima pa da zna kakav je ko. Bolje da to bude milan, tarik ili sta ja znam ko vec.
gAte je napisao/la:
ako ste kontali mene u repku, nemojte, nemam BiH drzavljanstvno :D
Necu ni ja da igram, nemam pasos vec godinu dana :D

Ja i ti cemo napravit B repku pa kad ovi zabrljaju da im se smejemo :D

no ofense :)
insejn je napisao/la:
Pa poznato je da je odbio jednom, odbit ce i opet. A sto se tice Faruka, brate.. Da se razumijemo on ne bi mogao sastaviti dobru ekipu, ne igra svaki dan sa njima pa da zna kakav je ko. Bolje da to bude milan, tarik ili sta ja znam ko vec.
ja sam vec naveo sad za sad 3 kljucna igraca ove ekipe, oni bi sebi trebali odrediti ostalu dvojcu ;) a ostali samo da gledaju i uzivaju u hltvu dok se bude igralo ;)
gAte je napisao/la:
ja sam vec naveo sad za sad 3 kljucna igraca ove ekipe, oni bi sebi trebali odrediti ostalu dvojcu a ostali samo da gledaju i uzivaju u hltvu dok se bude igralo
Koga bi ti ? Mili Faruk Milan ....

ja myb soble i cage ? jer vidim da ides na oldsql
insejn je napisao/la:
Koga bi ti ? Mili Faruk Milan ....

ja myb soble i cage ? jer vidim da ides na oldsql
njih otpisi, kolko smo shvatili da soble neigra vise cesto, a cage???? mislim cage mi je idol od kako znam za cs al covjece nije on vise za toga, zovite nikolu i jos nekoga i imate prave ljude

takva je sad za sad situacija, to su igraci kojima sad za sad ostali ne mogu meda
gAte je napisao/la:
njih otpisi, kolko smo shvatili da soble neigra vise cesto, a cage? mislim cage mi je idol od kako znam za cs al covjece nije on vise za toga, zovite nikolu i jos nekoga i imate prave ljude

takva je sad za sad situacija, to su igraci kojima sad za sad ostali ne mogu meda
Ma david otac, ali vidim cesto puca dote2 sad, j**i ga mozda je frajeru dokurcilo, a bilo bi lijepo kad bi, sta ja znam htio mirza (aktivan je, prati) i + nikola ?
insejn je napisao/la:
Ma david otac, ali vidim cesto puca dote2 sad, j**i ga mozda je frajeru dokurcilo, a bilo bi lijepo kad bi, sta ja znam htio mirza (aktivan je, prati) i + nikola ?
kad objave lineup sve ce nam biti jasnije, ja ipak navijam jos uvijek za svoju rodnu njemacku ;)
gAte je napisao/la:
kad objave lineup sve ce nam biti jasnije, ja ipak navijam jos uvijek za svoju rodnu njemacku
pa idi romanu reci koga ce birat
quell je napisao/la:
pa idi romanu reci koga ce birat:D
reko sam mu, vec je odredio 9-)

idi ti sa onim mojim debelim bratom csa igraj vv

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.