Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Karina Malina - G.ba 1min fristajl

1.085 pregleda · 58 odgovora · otvorena 15.12.2011. u 22:32

Za fanove KM , g.ba news u audio zapisu 

Ulazim na g.ba u pozadini slusam neku dobru ziku i tak dam kratki prevju desavanja na g.ba )

Nadam se da ce vam se svidjeti :***

sporo uploada ovaj adsl na jutub .

youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=njk-BJ8JudI&feature=youtu.be

Nevezano za temu :
i ovom prilikom pozdravljam ridlla ili riddla nesta je duplo, i nadam se da je dobro odradio test  haha ,( jesi vidio jesam faca , nema uci dok ja ne kazem haha, polupismen covjek a vec asistetnt, )
riddle je napisao/la:
A jes' mi drago vidjet nešto od tebe ponovo nakon svih onih za*ebancija koje si proizvodio, nemaš pojma

btw. što se tiče pozdrava, hvala. Da se pohvalim da imam najbolji rezultat na testu i da sam položio maksimalni stepen poznavanja jezika danas u svim disciplinama, razumijevanje, čitanje, slušanje, pisanje i komuniciranje Da samo kažem članovima da mi je Lav danas kao pripadnik VP (Vojne policije) htio napisat kaznu za držanje ruku u džepovima. haha, ma nije tačno, veli vadi to da mi neki dr. seronja to ne bi uradio.
Molim te ne kaki da su tebi ruke bile u dzepovima, prvi put smo se vidili u pazaricu na minus 20, i nemoj mi reci da si sad drzao ruke u dzepovima..
Nemoj misliti da hejtam, jer je snimak dobar koliko se to može reći. Praviš grešku jer ovo nije freestyle. Freestyle rap je kad neko pusti bit i ti rokaš na njega, bez produkcije, bez mijenjanja pitcha u glasu, bez sjeckanja glasa, bez dopunjavanja flowa, bez ičega. I počni snimati ozbiljnije, nađi nekog ko se razumije u produkciju da ti radi to jer imaš fin delivery
mofo je napisao/la:
Molim te ne kaki da su tebi ruke bile u dzepovima, prvi put smo se vidili u pazaricu na minus 20, i nemoj mi reci da si sad drzao ruke u dzepovima..
A sta cu moj Pele opustio se, ko kad nikad i nisam na "radnom mjestu", samo na strazi, a tamo mi niko ne gleda u ruke

Živio ti nama Lave ♥
Malo reci da je jako vrh
inspiracijaaaaaaaaa
Svaka čast ! Odlično
Svaka cast Lave! Covjek jos jednom objasnio kako ide ovaj zanat
Ti si kralj najveci oca mi
Os' da ti sredim da odes na Eurosong ?
HAHAHA ' ♥
Pobijedio bi 101%
Dobar,samo nastavi dalje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.