Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 200 bodova

[Diskusija] - Proslost,Sadasnjost,Buducnost

865 pregleda · 23 odgovora · otvorena 13.12.2011. u 18:36

E ovako da dignem jednu Diskusiju nisam odavno.

Potrebno je da napisete, sta bi ste promjenili u proslosti, sta radite u sadasnjosti i kako sebe vidite u buducnosti. Volio bi da budu opsirni postovi jer sto se vise potrudite prije cete osvojiti nagradu.

Znaci sta je potrebno, ponavljam opet.

Vasa Proslost.
Vasa Sadasnjost.
I vasa Buducnost.

Da vam pomognem malo, vase zelje, ciljevi, vasi problemi kajanja i naravno ljepsi dio svog zivota, pobjede i vasa sreca 

Ako vidim neko spamanje naravno da ce vas nadlezni kazniti.

Lijep i ugodan pozdrav.

NAPOMENA !

Vidim da me niste shvatili sta treba da pisete, pa nije fazon da ispricate sta ste i ko ste itd. Bitno je da ispricate neki dio svog zivota iz proslosti koji je dobar i koji moze nama da da primjer da ga ponovimo ako nam se svidi naravno, a i neki los primjer koji nam moze da da do znanja sta ne trebamo raditi. A u vezi Sadasnjosti ispricate normalno svoj zivot, u vezi Buducnosti ispricate svoje ciljeve i svoje planove, nista lazno ne mozete napisati jer vam citam postove izmedju redova. E ovako procitajte ovo jos jednom da nebi bilo zabune, kad budem nekome dao bodove, ja ovoliko napisao ja onoliko ha hu, nije bitno to bitno je kakvu nam poruku saljete sa vasim zivotom!
Proslost:

U proslosti su mi se desile i dobre i lose stvari,ne volim da pricam o njima jer su iza mene.Neke odluke bih promijenio,kao i neke situacije u kojima sam se nasao.

Sadasnjost:

Prvi sam razred Srednje Medicinske skole,nije tesko dok se uci .Treniram kosarku,malo više ucim da bi postigao zeljene rezultate.
Radni dani su mi veoma slicni,ako ne i isti.U skolu,vratim se,malo na kompjuter,ucenje,spavanje.

Buducnost:

U buducnosti planiram da zavrsim medicinski fakultet,postat doktor
.Ostalo ce onda samo doc. 
Proslost iza mene sadasnjost za mene buducnost ispred mene cya :D

Post dobio šamar od Limmaa

MOJA PROŠLOST
Najveća greška u prošlosti mi je bila što sam se registrirao na facebook,a nemam više puno grešaka jer nemam puno godina :D
MOJA SADAŠNJOST
Idem u školu,zivim sretno (osim što mi knjiga kvari tu sreću ali et' bez muke nema nauke).Odlučio sam se baviti zdravim životom dosadilo stalno sjedit za kompom,počeo bih malo ići u teretanu i trčati.Čak sam i odlučio da ću u 2.polugodištu bolje učiti kako bi mogao upisat školu koju želim.Što se ljubavi tiče to mi ne ide od ruke,al bit će bolje.
MOJA BUDUĆNOST
U budućnosti želim završiti fakultet za informatiku.Živiti sretno,imati ženu i djecu.Želio bih nekako sve lopove skinuti s vlasti kako ne bi bilo krize.Volio bih da se zaštite šume (šume su pluća zemlje),ugrožene životinje (pande,kitovi etc).Volio bih da nestane terorizam na svijetu jer ćemo živjeti sretno bez brige da bi nam neko mogao kuću u zrak dignuti.Što se tiče tehnologije želio bih da se stara auta negdje uskladište da ne propadnu (lada,yugo,zastava...) tjs. da se napravi muzej.Želio bih da ne propadnu stari mobiteli,televizori,kompjuteri ... Život bi možda u budućnosti bio bolji jer će možda roboti obavljati poslove za nas.A biti će mi žao ako se sve promjeni jer je najbolje živjeti ovako nego s robotima.
ŽIVOT JE BORBA-BORI SE !

Post dobio aplauz od Limmaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.