Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Iskustvo iz plus.ba

302 pregleda · 11 odgovora · otvorena 12.12.2011. u 21:43

Zanima me jeste li imali iskustvo da kupite nesto u navedenoj radnji neki hardware npr graficku i da vam nije odgovarala ili nije mogla na pc?
Ukoliko jeste da li su vam dozvolili da vratite isti taj hardware,i da li su vam vratili novac,hitno je.
Hvala..
I ja planiram kupit mis i podlogu pa me zanima posto smo blizu kolko li je postarina do nas ?
Ma extra su oni neće ti ništa podvaliti, imaš garanciju tako da možeš odnijeti i reći za taj problem a ovako većina uzima iz plusa spoje konfiguraciju i to je to.Ako želiš da se obratiš nekome koju ćeš konfiguraciju imaš BR1cK-a.
Niko ti nece ti pare vratit mozda mozes zamjenit za neku drugu robu ali da ti pare vrati sumnjam
Ma mnogo toga sam uzeo kod njih ,stvarno radnja extra ,prodavači nema dalje ...

Čak jednom prilikom kupio napojnu koja je isti dan pregorela i otišao sutra dan i novu dobio
goldeN_ je napisao/la:
I ja planiram kupit mis i podlogu pa me zanima posto smo blizu kolko li je postarina do nas ?
15 km ti je posta naruciovao sam svake sedmice i jednom mi intelli nije radio poslao sam im postom i oni su ga zamjenili
Welahavle je napisao/la:
15 km ti je posta naruciovao sam svake sedmice i jednom mi intelli nije radio poslao sam im postom i oni su ga zamjenili
a znas li za terabajt posto je jeftinij ?
goldeN_ je napisao/la:
a znas li za terabajt posto je jeftinij ?
neznam
Dosta su pouzdani, daju garanciju i vecina kupuje tamo.
I ja sam kupio slusalice, mis i podlogu
Uzimao sam kod njih. Likovi rega, neće te zeznuti ništa slobodno uzimaj kod njih.
Takodze su i povoljniji dosta od drugih u gradu , npr kod njih podloga 34 a u drugoj radnji 50 KM. DRASTICNA RAZLIKA :)
Veoma su pouzdani,ali ja bi ti preporucio ovo ako hoces da ustedis a da dobijes isto.
http://terabajt.ba/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.