Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem sa grafickom kartom

50 pregleda · 2 odgovora · otvorena 11.12.2011. u 21:43

Pozdrav, neki dan sam usisavo malo prasinu iz racunara i haj reko da ga upalim dok je otvoren da vidim jel sve uredu.. Nakon paljenja pogledam u ventilator od graficke i uopste se ne vrti :S znaci sve normala ukopcan lcd preko grafe, igre vrte ali ventilator ne radi  jel to tako mora ? ili je neki kvar u pitanju ?
Ne budi lud, ne pali igre ako ne radi ventilator pregorit ce graficka.
Ne mogu ti mnogo pomoci, ali u mnogim slucajevima nije do samog ventilatora. Pogledaj ako imas 2 prikljucka na grafickoj za ventilatore, i zatim ih zamjeni pa pokusaj ponovno. (Ako imas 2, iskljuci iz trenutnog ukljuci u drugi) - Ovo sam ja jednom slucajno uradio i nije mi se vrtio, nakon sto sam zamjenio sve za 10 islo.
je napisao/la:
Ne budi lud, ne pali igre ako ne radi ventilator pregorit ce graficka.
Ne mogu ti mnogo pomoci, ali u mnogim slucajevima nije do samog ventilatora. Pogledaj ako imas 2 prikljucka na grafickoj za ventilatore, i zatim ih zamjeni pa pokusaj ponovno. (Ako imas 2, iskljuci iz trenutnog ukljuci u drugi) - Ovo sam ja jednom slucajno uradio i nije mi se vrtio, nakon sto sam zamjenio sve za 10 islo.
ma kod mene samo 1 ima prikljucak, sve prikopcano :S ali fazon je sto sam ja vec 2 mjeseca tako igro xD evo sad igro opet i pogledam ne okrece se uopste :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.